Ægte tæpper

Møbel og Tæpperenseriet ved, at ægte tæpper er kostbare tæpper. Et håndlavet, håndknyttet eller håndtuftet tæppe er et unikt stykke kunst, der fortjener den bedste behandling.

Nænsom behandling af ægte tæpper

Da ægte tæpper ofte er meget kostbare, både når det gælder tæppets værdi i kroner og ører, men også den værdi, som ikke kan måles i penge, er det vigtigt for Møbel- og Tæpperenseriet at give ægte tæpper en nænsom behandling, når de renses. Derfor bankes tæpperne ordentligt før vasken, således at alle større partikler som sand og støv frigøres fra tæppet. Fjernes sandet ikke fra tæppets bund, vil det slide tæppet nedefra, da sandet ikke kan fjernes ved vask. Herefter vaskes tæppet med en speciel sæbe, således af ulden ikke affedtes, men får lov til at bevare sin glans. Når tæppet er rent, tørres det ved en høj temperatur. Dette sørger for, at der er ikke overlever nogen støvmider eller møl i tæppet.

Rens af ægte tæpper

Rens af ægte tæpper er Møbel- og Tæpperenseriets kerneydelse. For selvom ægte tæpper er lavet i slidstærke materialer, der er gode til at modstå snavs og smuds, kan det i længden ikke undgås, at ægte tæpper bliver beskidte. Det kan også være, at uheldet er ude, og du har spildt på dit tæppe. I det tilfælde er en god idé, at du selv renser pletten, så godt du kan, ved at suge den spildte væske op med en klud og derefter gennemskylle pletten med vand. Herefter er det nemmere for os at fjerne pletten helt.

Tæpper er kunst

Ægte tæpper er håndlavede tekstiler, der hver især er helt unikke. Møbel- og Tæpperenseriet ser det som sin grundlæggende ydelse, at rense og vedligeholde ægte tæpper. I tidens løb har vi renset store tæpper af skandinaviske tæppekunstnere som Vibeke Klint, Kåre Klint og Puk Lippman. Vi renser ofte designtæpper fra Linie Design, Garant og Egetaepper. Som det største tæpperenseri i Danmark har vi renset og repareret mange typer ægte tæpper: Persiske tæpper, tyrkiske tæpper, afghanske tæpper og mange flere. Vi ved, at ægte tæpper er kunst og skal have en nænsom vask, der tager hensyn til de materialer, som de er lavet af.

Pletter på ægte tæpper

Pletter er ofte årsagen til at kunder sender deres gulvtæpper til rens, selvom tæppet i forvejen har været snavset længe. I vores vaskehal på Sjælland har Møbel- og Tæpperenseriet mulighed for at fjerne langt de fleste pletter fra tæpper og ægte tæpper. Det kan være, at der er spildt te, kaffe, rødvin eller andre typer væsker på tæppet, eller måske har et kæledyr urineret på tæppet. Når man har et ægte tæppe, har det ofte kostet mange penge og har stor affektionsværdi. Derfor ønsker mange, at få sit plettede tæppe renset hurtigst muligt. Møbel- og Tæpperenseriet kan med sin super fragtservice afhente tæppet og levere det allerede ugen efter.

Om os

 
PRISER
KØRSELSOVERSIGT
TILBUD
KONTAKT