Forsikringsgaranti

At påtage sig ansvaret for kunders tæpper og møbler forpligter! Vi er bevidste om værdien af de ting vi behandler – også den værdi, der ikke kan måles og gøres op i kroner og ører.

Mange af de tæpper og især ægte tæpper, er tekstiler, der er gået i arv, ofte i flere generationer. Vi har stor respekt for den betydning og værdi et sådant tæppe kan have for vores kunde.

Møbel og Tæpperenseriet har en forsikring hos Alm Brand, som dækker i tilfældet fejlbehandling af tæpper og møbler, vi har til behandling.

Garanti dækker ikke hvis:

 • Forkert behandlingsanvisning
  Hvis behandlingsanvisning er forkert, og Møbel- og Tæpperenseriet ikke kunne have forudset dette.
 • Møbel og Tæpperenseriet tager forbehold
  Du ønsker en form for behandling, selvom Møbel- og tæpperenseriet tager forbehold for, at der kan ske skader på det indleverede.
 • Ikke tilfredsstillende resultat
  Hvis du indleverer effekter til rens eller vask, som ikke kan blive rene ved den behandling, det kan tåle.
 • Defekte/slidte tæpper
  Hvis tæppet er mørt, har pletvise møre områder ved indleveringen eller på anden måde er mærket af massiv slitage – fx slidte eller møre frynser eller slidte omviklinger på langsider.
 • Mølangrebne tæpper
  Hvis tæppet har mølangreb, som bliver tydeligere som følge af behandlingen.
 • Farveudløb
  Møbel- og Tæpperenseriet har garanti på, at farver ikke løber ud under vores vask.
  Forefindes der farveudløb/gamle skader efter farveudløb på tæppet ved indleveringen, kan disse fremtræde tydeligere, når tæppet er rent og ikke længere er camoufleret af snavs.
 • Snydeknuder
  En snydeknude er en bomulds knude, der opstår i bunden af tæppet hver gang skudtråden samles under knytningen af tæppet. Når tæppet er nyt, er den skjult af luven, men som følge af slitage af luven bliver snydeknuderne synlige – særligt når tæppet er rent. Vores forsikring dækker ikke i tilfælde af, at snydeknuder bliver synlige efter behandlingen af tæppet.

Om os

 
PRISER
KØRSELSOVERSIGT
TILBUD
KONTAKT