Møbelrens til gode priser

Skal du have renset dine møbler? Møbel og Tæpperenseriet udøver møbelrens i verdensklasse, og med 60 års erfaring i faget, er vi det sikre valg til at rense dine møbler.

Møbelrens der er til at forstå.

I 60 år har vi specialiseret os i rensning af alle typer af polstrede møbler – inklusiv lædermøbler. Vi kan desuden imprægnere ethvert type polstret møbel. Det hele foregår på Danmarks største møbelrenseri, som afhenter og leverer dine møbler i hele landet for kun 125 kr. – det inkluderer både afhentning og tilbagelevering. Vi renser og imprægnerer dine møbler til en god pris – tjek vores hjemmeside www.renseriet.dk for at se hvad det vil koste dig, eller ring på 44 99 41 41 for at få et godt tilbud. Det er møbelrens der er til at forstå.

Imprægnering af dine møbler

De fleste møbler har godt af imprægnering. Hos Møbel og Tæpperenseriet er vi eksperter i imprægnering af møbler, samt grundlæggende møbelrens. Når et møbel er blevet imprægneret, vil det i fremtiden være bedre til at modstå snavs, og pletter vil være nemmere at fjerne selv. Ligger du inde med møbler, der har brug for møbelrens og imprægnering, vil dine ejendele være i sikre hænder hos os, hvor vi har seks årtiers erfaring inden for rens og vedligeholdelse af møbler. Alt dette får du til en rimelig pris. Besøg vores hjemmeside på www.renseriet.dk for at se hvad vi kan gøre for dig.

Vores møbelrens

Hos Møbel og Tæpperenseriet er vi specialister i møbelrens, og vi tager med glæde imod din ordre. Vi har igennem mange årtier specialiseret os møbelrens, der effektivt renser dit møbel men samtidigt tager hensyn til de materialer, møblet er lavet af. Fælles for alt møbelrens af polstrede møbler er, at vi renser møblerne manuelt med sæbeopblanding, og derefter suges overskydende væske ud af møbler, hvorefter møblet tørres i temperatur på over 55 grader. Er der pletter, fx efter stearin eller tyggegummi, forbehandles disse før selve vasken. Vi foretager møbelrens for både private og erhvervskunder.

Møbelrens til gode priser

Hvis din lænestol, sofa eller topmadras har brug for at blive rengjort, er Møbel og Tæpperenseriet afhentnings- og leveringsdygtige. Med erfaring siden 1958, og en service i topklasse, er vi de rigtige til jobbet. Vi tilbyder en grundig møbelrens af din sofa, lænestol, topmadras eller andet møbel – uanset størrelse og type. Afhentning og tilbagelevering koster kun 125,- i alt – vi dækker næsten hele landet. Klik på www.renseriet.dk og se hvad det vil koste dig.

Om os

 
PRISER
KØRSELSOVERSIGT
TILBUD
KONTAKT