Åbent 7 - 17 alle hverdage | Landsdækkende service | +45 44994141

Rens af ægte tæpper

Rens af ægte tæpper kræver stor ekspertise, hvis det skal gøres på den rigtige måde. Møbel- og Tæpperenseriet vasker effektivt de dyrebare tekstiler så de bliver rene, men uden at de skades undervejs.

 

Ægte tæpper er ægte kunst

Ægte tæpper er værdifulde tekstiler, der er vævet, tuftet eller knyttet i hånden. Ofte refererer man til traditionelle persiske tæpper, når man taler om ægte tæpper, men ægte tæpper er kort fortalt tæpper lavet i hånden. Det betyder, at ægte tæpper er unikke stykker kunst, som oftest er lavet i slidstærkt uld. Selvom ægte tæpper som regel er lavet i modstandsdygtige materialer, kan det naturligvis ikke undgås, at tæpper i brug bliver beskidte og evt. plettede. Derfor bør tæppet vaskes en gang imellem, så det ikke ligger og bliver kedeligt og beskidt at se på. Møbel- og Tæpperenseriet udfører professionel rens af ægte tæpper, der vil få mønstret og farverne i tæppet til at træde tydeligt frem igen. Efter en vask hos os, vil tæppet atter kunne indtage sin plads på gulvet, hvorfra det kan blive beundret.

 

Hvordan udføres rens af ægte tæpper?

Rens af ægte tæpper er Møbel- og Tæpperenseriets kerneydelse. Vi renser cirka 25.000 stk. løse tæpper hvert år. Når vi har fået et tæppe til rens, starter vi med at banke det, så løse partikler forsvinder fra tæppet. Herefter forbehandles eventuelle pletter. Vasken af tæppet foregår ved, at tæppet først vaskes i et vaskekar, derefter vaskes det manuelt på gulv, og til sidst efterskylles og presses det i vores specialanlæg. Det rene tæppe tørres så ved en temperatur, der sikrer, at hustøvmider, bakterier, og møl dør. Slutteligt inspiceres tæppet for eventuelle pletter eller problemområder. Læs mere om vores rens af ægte tæpper ved at klikke HER.

 

Gamle tæpper får liv igen

Gamle tæpper, der ikke er blevet vedligeholdt ordentligt i en årrække, vil fremstå kedelige og beskidte. Et sådan tæppe vil ofte være temmelig snavset og støvet, og det vil muligvis også have nogle andre skavanker, som optrevlede frynser eller kanter. Alt det kan vi hos Møbel- og Tæpperenseriet komme til livs. Vi udfører rens af ægte tæpper i topklasse, og vi kan derfor effektivt rense tæppet så mønstre og farve træder tydeligt frem igen. Er problemet imidlertid, at tæppet ikke blot er beskidt, men er blevet bleget af solen, kan dette problem i mange tilfælde løses, ved at klippe toppen af tæppets luv. Vi udfører vedligeholdelsesreparationer af frynser og sider. Efter en behandling hos os, vil dit gamle grimme tæppe fremstå levende og smukt igen.

Vi afhenter og leverer for kun 150,-

Langt de fleste vælger at få hentet og bragt deres tæpper til rens. Det koster den nette sum af 150,- totalt pr. ordre. Vi kører i det meste af landet på faste køreruter. Se hvornår vi er hos dig under vores “Kørselsoversigt”. Rens af ægte tæpper er nemt, hurtigt og effektivt, når du vælger Møbel- og Tæpperenseriet. Du behøves ikke engang være hjemme, hvis du fx lægger tæppet i din carport, overdækket terrasse eller under halvtag. Vi kan også afhente og levere på to forskellige adresser uden ekstra beregning – Dette gør vi ofte i forbindelse med flytninger eller netauktion. Bestil en rens af dit ægte tæppe allerede i dag – Klik HER.

Møbel- og Tæpperenseriet

Kontaktinfo

Ryttermarken 2B, 3520 Farum

+45 44 99 41 41

[email protected]

Åbningstider

Mandag 7.00 - 17.00
Tirsdag 7.00 - 17.00
Onsdag 7.00 - 17.00
Torsdag 7.00 - 17.00
Fredag 7.00 - 17.00
Weekend LUKKET