Reparation af ægte tæpper nu

Har du brug for reparation af ægte tæpper nu? Møbel og Tæpperenseriet tilbyder reparation af ægte tæpper uanset reparationens omfang.

Vedligeholdelsesreparationer

En vedligeholdelsesreparation er en mindre reparation, som er en del af vedligeholdelsen af et ægte tæppe. Det kan for eksempel være, at dit tæppe dit tæppe er begyndt at gå op i frynser og kanter, og for at undgå mere omfattende skader, bør man som en del af vedligeholdelsen af tæppet, få frynser og kanter repareret. www.renseriet.dk har over en lang årrække specialiseret sig i denne type reparationer, og vi har kompetente folk på sagen, skulle dit tæppe blive repareret hos os. Tøv ikke med at tage kontakt til os, hvis du har brug for reparation af ægte tæpper nu.

Reparation af ægte tæpper nu i hele landet

Uanset om du bor i Aarhus eller København, skal du have mulighed for at få repareret dit tæppe hos Møbel og Tæpperenseriet. Vi har en reparationsafdeling, der tager sig af de fleste vedligeholdelsesreparationer, men er skaderne mere omfattende finder vi nogle kompetente folk til at tage hånd om dem. Alt sammen går gennem Møbel og Tæpperenseriet. Vi henter tæpper til reparation i størstedelen af landet og kan afhente og tilbagelevere tæppet for blot kr. 125,-. På vores hjemmeside ses en kørselsoversigt, hvor man kan finde ud af, hvornår vi er nærheden af dig med en af vores vogne, så du kan få reparation af ægte tæpper nu.

Stor reparation af ægte tæpper

Er der tale om huller, flænger, brandmærker, omfattende mølædte områder eller andre typer store skader på tæppet, kan Møbel og Tæpperenseriet tage sig af dette. Vi har kontakter, der på professionel vis kan tage sig af denne type reparationer. Det er dog vigtigt, at tæppet repræsenterer en vis værdi, for at sådan en reparation kan svare sig, da det ofte løber op i en større sum ved en stor reparation af ægte tæpper. Alt dette kan vi naturligvis tage en snak om, hvis du ringer til os nu på 44 99 41 41 mellem 7 og 16. 

Vask ved reparation

Da Møbel og Tæpperenseriet er et tæpperenseri, er det nærliggende, at dit tæppe også vaskes i forbindelse med en reparation. Vi tilbyder en tæppevask i topklasse, der helt sikkert vil gøre underværker for dit tæppe. Udover dit tæppe vil være repareret, når du får det tilbage, vil det også være rent og lækkert med en tæppevask hos os. Vores tæppevask er tilpasset de materialer, som ægte tæpper er lavet af. Vi anvender sæbe med lanolin, der gør, at ulden i tæppet ikke udtørres, så dit tæppe efter vask fremstår glansfuldt og rent. Vi behandler også farveudløb i tæpper med stor succes. Undersøg gerne på vores hjemmeside, om du kunne være interesseret i en vask, når du bestiller reparation af ægte tæpper nu.

Om os

 
PRISER
KØRSELSOVERSIGT
TILBUD
KONTAKT