Sofarens

Sofarens er en spidskompetence for Møbel- og Tæpperenseriet. Vi er det ældste møbelrenseri i Danmark, og vi har den ballast det kræver at rense en sofa i dybden, så den bliver lækker og ren igen.

Sofarens der virker

Alle ejer en sofa, og for mange mennesker er sofaen det foretrukne sted at sidde og hygge sig. Der bliver ofte bragt te, kaffe, kage og slik ind i stuen til tv- eller brætspilshygge, hvilket fører til beskidte sofaer og sofapuder. Derfor kommer der før eller siden et tidspunkt, hvor sofaen trænger til at blive renset. Møbel- og Tæpperenseriet leverer en enestående rens af sofaer, som går i dybden og sørger at sofaen stoffet behandles korrekt i forhold til type og beskaffenhed. Vi garanterer en renere og smukkere sofa, når den kommer retur fra vores renseri i Farum, hvor vi har de rette faciliteter til sofarens, der virker.

Rens af forskellige typer sofaer

Vi har erfaring i rensning af alle mulige slags designsofaer, fx eilersen sofaer, Erik Jørgensen sofaer, Hay sofaer, Wegner sofaer, Bolia sofaer, Søren Lund sofaer, Paustian sofaer, Rolf Benz sofaer og brd.-frs. sofaer. Vi renser sofaerne på vores fabrik, hvor vi har indrettet stedet, så det har de mest optimale faciliteter til sofarens. Er resultatet ikke tilfredsstillende efter første rens, renser vi sofaen igen. Vi har fokus på fjernelse af pletter og skjolder, således at sofaen efter vask og finish-behandling fremstår ren og ensartet. Hos os kan du få renset din 3 personers sofa, 2 personers sofa, hjørnesofa – kort sagt hvilken som helst sofa som du skulle sidde inde med.

Sofarens og meget andet

På Møbel- og Tæpperenseriet renser vi alle typer polstrede møbler, også lædermøbler. Vi er Danmarks største og ældste specialfirma inden for miljøvenlig vask af møbler. Har du brug for en sofarens afhenter og leverer www.renseriet.dk ugentligt uanset hvor du befinder i Danmark. Fra tid til anden kan det også være nødvendigt at få renset sin topmadras. Vi har stor erfaring i at behandling af Dux, Hästens og andre typer topmadrasser.

Hvordan renser vi sofaer?

Møbel- og Tæpperenseriet har årevis erfaring i at rense sofaer. For os går sofarens ud på at rense sofaen så grundigt som muligt, uden at sofastoffet tager skade, og uden at der bliver efterladt kemikalier i sofaen efter rens. Det vil sige, at vi vasker sofa i en opblanding med varmt vand og uorganisk sæbe, der effektivt fjerne snavs og pletter fra sofaen. Skulle der stadig være nogle pletter på sofaen tilbage, bruger vi en stærkere sæbeopløsning og skrubber problemområdet indtil at resultatet ikke kan blive bedre. Derefter suges alt det overskydende vand ud af sofaen, og den sættes til tørring. Efter tørringen er sofaen ren og lækker.

Om os

 
PRISER
KØRSELSOVERSIGT
TILBUD
KONTAKT