Åbent 7 - 17 alle hverdage | Landsdækkende service | +45 44994141

Tæpperens

Møbel- og Tæpperenseriet yder professionel tæpperens af alle slags tæpper. Hos os er dit tæppe i sikre hænder, vi har nemlig seks årtiers erfaring i rens og reparation af tæpper og ægte tæpper.

 

Tæpperens i hele landet

Står du og har brug for en tæpperens? Møbel- og Tæpperenseriet afhenter tæpper og ægte tæpper i hele Danmark og renser dem på vores vaskeri på Sjælland, hvor vi har specialiseret udstyr til skånsom rens af tæpper. Herefter sendes det rene tæppe med vores chauffør og bliver afleveret på den ønskede adresse. Vores afhentning- og leveringsservice har en pris på 150,- kr. uanset hvor du befinder dig i landet. Vi er et serviceminded firma, derfor forsøger vi at være så fleksible som muligt, og vi kan fx hente tæppet selvom du ikke er hjemme, eller afhente tæppet på en adresse og levere det på en anden uden at der lægges noget oveni prisen. Du kan se hvornår vores chauffør er i din by under “Kørselsoversigt”.

 

Tæpperens og meget andet

Hos Møbel- og Tæpperenseriet tilbyder vi en professionel tæpperens. Vi har det rette udstyr og mandskab til at udføre den bedst mulige rens. Men det er ikke altid, at en rens er nok til at give et brugt og snavset tæppe liv igen. Det kan eksempelvis være at din hund eller kat har tisset på tæppet, og i det tilfælde kan det være nødvendigt at udføre en desinficering af tæppet for at fjerne urinlugten. Et andet hyppigt problem er, at der er gået møl i tæppet, og så anbefaler vi at du hurtigst muligt får mølimprægneret dit tæppe. Har du andre problemer som farveudløb, vanskelige pletter fra fx opkast eller afføring, kan vi også tage hånd om det. Find et overblik over alle vores ydelser ved at klikke HER.

 

Gamle tæpper får liv igen

Ejer du et gammelt, plettet og slidt tæppe, så kan det være svært at forestille sig, hvordan det så ud, dengang det var nyt. Heldigvis har mange gamle tæpper, særligt ægte tæpper, der er lavet i stærke materialer, mulighed for at blive smukke og rene igen, hvis de bliver renset og repareret. Vi har vi mulighed for at fjerne langt de fleste pletter, snavs og smuds med vores grundige tæpperens, hvilket kan transformere et tæppe, der fremstår gammelt og slidt. Har tæppet brug for reparationer, det kan være optrevlede kanter eller frynser, har vi en kompetent reparationsafdeling, der kan tage sig af det.

Vi renser alle tæpper

Møbel- og Tæpperenseriet er en kompetent virksomhed med flere årtiers erfaring i rygsækken, og vi har derfor renset alverdens tæpper i tidens løb, og vi ved, hvordan man bedst fjerner pletter, skjolder og snavs fra forskellige typer tæpper. Vi vasker både tæpper lavet af naturmaterialer som uld, sisal eller yakhår, og tæpper lavet af syntetiske materialer. Vores priser kan findes under ‘Priser’ og er differentierede efter hvilket type tæppe, der er tale om. Vi gør en dyd ud af at udføre den bedste tæpperens som mulig. Det betyder, at hvis resultatet efter vask og tørring ikke er tilfredsstillende, gentages behandlingen. Møbel- og Tæpperenseriet anbefales af Linie Design, Tæppeland og Illums Bolighus. Læs mere om vores tæpperens ved under “Vask af løse tæpper”.

Møbel- og Tæpperenseriet

Kontaktinfo

Ryttermarken 2B, 3520 Farum

+45 44 99 41 41

[email protected]

Åbningstider

Mandag 7.00 - 17.00
Tirsdag 7.00 - 17.00
Onsdag 7.00 - 17.00
Torsdag 7.00 - 17.00
Fredag 7.00 - 17.00
Weekend LUKKET