Vask og rens af ægte tæpper 

Vores kerneydelse er vask og rens af ægte tæpper. Vi har mere end 60 år erfaring.

Vores tæppevask

Vask er, hvis den udføres rigtigt, det bedste for ulden i tæppet og giver samtidigt det bedste resultat når snavs og pletter skal fjernes. I vores tæppevask bliver der taget højde for mange ting.

En ting, der er vigtig i forbindelse med vask af et tæppe, er at tæppet, inden vasken bankes ordentligt, således at alt sand, støv og løse partikler frigøres fra tæppet. Fjernes sandet ikke fra tæppets bund, slider det tæppet nedefra. Sand kan ikke vaskes ud af et tæppe. Når tæppet er vådt, er knuderne i bunden af tæppet spændte og holder derfor på sandet, og tæppet bliver som følge deraf ikke helt rent.

Efter tæppet er blevet banket, så det er fri for løse partikler, forbehandles synlige pletter. Vi har naturligvis store muligheder for at behandle og fjerne pletter. Det er dog ikke alle typer pletter, der ubesværet lader sig fjerne. De vanskeligste plettyper er urin, opkast og kaffe. Er der farveudløb i tæppet efter f.eks. vandskade, kan dette i mange tilfælde fjernes helt. Vi har gennem mange år udviklet teknikker til fjernelse af farveudløb og vi har stor ekspertise på dette område. Oftest kommer et tæppe først til vask, når der er spildt på det, selvom det har været snavset længe.

Vi forvasker tæpperne i store speciellavede vaskekar. Tæpperne vaskes derefter flat på gulv for derefter at blive eftervasket og udskyllet i Europas største specialanlæg for vask og skylning og tæpper. Vi vasker tæpperne i en speciel fedtsæbe som indeholder lanolin, således at ulden ikke affedtes, men bevarer sin glans, slidstyrke og smudsafvisende evne.

Tørringen af tæppet efter vasken sker ved en temperatur på over 55 C, hvilket taget 6-8 timer. Dette sikrer at støvmider og evt. møl ikke overlever i tæppet.

Om os

 
PRISER
KØRSELSOVERSIGT
TILBUD
KONTAKT