Tæpperens i Aarhus

Møbel- og Tæpperenseriet tilbyder kvalificeret tæpperens i Aarhus. Vi renser og vasker alle typer gulvtæpper og ægte tæpper med skånsomme og miljøvenlige metoder, der giver dig et lækkert resultat.

Har du brug for en tæpperens i Aarhus?

Bor du i Aarhus – eller i nærområdet som fx Risskov – har du mulighed for at få renset dit tæppe på Danmarks største og mest kvalificerede tæpperenseri. Møbel- og Tæpperenseriet tilbyder nemlig tæpperens i Aarhus. Det vil sige, at du med vores fragt-service har mulighed for at få vasket dit tæppe på vores renseri på Sjælland. På vores renseri har vi moderne og miljøvenlige faciliteter til vask og rens af tæpper, og med en erfaring på tres år er vi et sikkert valg. Tøv ikke med af tage kontakt til os gennem www.renseriet.dk.

Hvordan foregår tæpperens i Aarhus?

Vores kerneydelse er vask og rens af tæpper. Derfor har vi over en lang årrække udviklet en effektiv men samtidig skånsom metode til dette. Når man bestiller en tæpperens i Aarhus, henter vi dit tæppe hjem til vores virksomhed. Vi starter med at banke alle løse partikler som sand og støv ud af tæppet, og derefter forvasker vi tæppet i vores store vaskekar. Den vigtigste vask foregår manuelt. Herefter bliver eftervasket- og skyllet i vores specialdesignede maskine. Til sidst bliver de tørret og pakket og sendes så retur til Aarhus med vores chauffør.

Tæpperens der ikke ruinerer dig

Tæpper og særligt ægte tæpper er værdifulde genstande. Måske har du et marrokansk tæppe, et traditionelt persisk tæppe, en kelim, et antikt tæppe, eller måske et topmoderne designertæppe fra Ziegler. Uanset hvilket tæppe du har, bliver det med tiden beskidt, og bor du i Aarhus, vil du få brug for en tæpperens i Aarhus. www.renseriet.dk tilbyder tæpperens i Aarhus. Vi udfører en grundig vask af dit tæppe, uden at det ruinerer dig, så tag gerne kontakt til os med det samme for at få et godt tilbud.

Tillægsydelser

Udover vask af tæpper tilbyder vi en række tillægsydelser, hvis du alligevel har bestilt en tæpperens i Aarhus. Vi har for eksempel mulighed for at imprægnere alle tæpper, hvilket gør tæpperne mere modstandsdygtige overfor snavs. Den bedste effekt ved imprægnering opnås dog ved fladvævede tæpper såsom vendetæpper og kelims. Derudover tilbyder vi en effektiv mølbehandling, der både dræber og fjerner alle møl og larver fra tæppet, og som samtidigt fungerer som et middel mod fremtidige mølangreb. Er du ejer af et afghansk tæppe, hvis kæde og skudtråd ofte af lavet på uld, vil det være nødvendigt at sætte dem i stræk efter vasken, så de ikke ligger og buler på gulvet efterfølgende.

Om os

 
PRISER
KØRSELSOVERSIGT
TILBUD
KONTAKT