Vask af ægte tæpper

Ægte tæpper er ofte kostbare tæpper af høj kvalitet, og når sådanne tæpper med tiden bliver beskidte, fortjener de en skånsom og effektiv vask, som gør de dyrebare tekstiler rene uden at skade dem. Kontakt straks Møbel og Tæpperenseriet for et godt tilbud til vask af ægte tæpper.

Vask og ikke rens

Ofte bruger man ‘vask’ og ‘rens’ i flæng uden at tænke på forskellen på de to ord – det kan vi også komme til hos Møbel og Tæpperenseriet, der er et tæpperenseri, der udøver vask af ægte tæpper. Men forskellen på ‘vask’ og ‘rens’ er imidlertid vigtig, når det handler om hvilken fremgangsmåde, man benytter, når man gør et tæppe rent. Hos Møbel og Tæpperenseriet vasker vi nemlig vores tæpper. Det vil sige, at tæpperne bliver vasket med en opblanding af vand og sæbe. Dette sørger for, at alt snavs og smuds bliver skyllet ud af tæppet, således at tæppet ikke blot fremstår rent bagefter, men faktisk er rent. ‘Rens’ refererer derimod til at fjerne pletter og synlig snavs blot ved brug af kemiske midler.

Ægte tæpper er ægte kunst

Det er de færreste, der tænker på tæpper som kunst, men ægte tæpper er en fin og gammel kunstart, som har rødder tilbage i en ældgammel tradition. Da ægte tæpper er lavet i hånden, er alle ægte tæpper unikke stykker kunst, og de fortjener derfor den bedste behandling. Hos Møbel og Tæpperenseriet har vi årtiers erfaring i vask af ægte tæpper, hvilket har givet os den ekspertise, det kræver for at vaske ægte tæpper, så de bevarer deres smukke udseende og samtidigt bliver helt rene efter en vask hos os.

Hvorfor vask af ægte tæpper hos Møbel og Tæpperenseriet?

Du har allerede taget beslutningen om, at dit ægte tæppe trænger til en vask, men hvem skal tæppet vaskes af? En ting er sikkert, du vil ikke kunne gør-det-selv-vaske dit tæppe, så det giver et ordentligt resultat. Vask af ægte tæpper kræver nemlig ekspertviden samt de rigtige faciliteter. Møbel og Tæpperenseriet har 60 års erfaring på området, og vi har igennem årene udviklet særlige vasketeknikker og investeret i specialdesignet udstyr, der giver de bedste resultater, når det gælder vask af ægte tæpper. Derudover er vi Danmarks største renseri, og med vores fragtservice afhenter og leverer vi dit tæppe for kun kr. 125,-.

Andre ydelser

Hvis du ejer et gammelt ægte tæppe, ved du, at det kræver lidt ekstra at holde det ved lige. Små vedligeholdelsesreparationer kan være nødvendige og er heldigvis ikke særligt kostbare. Så er dit tæppet gået op i frynser eller sider, så tøv ikke med at tage kontakt til www.renseriet.dk. Vi tilbyder både vask af ægte tæpper og alle typer reparationer – store som små. Skulle uheldet være ude, og er der gået møl i dit tæppe, tilbyder vi også en yderst effektiv mølbehandling.

Om os

 
PRISER
KØRSELSOVERSIGT
TILBUD
KONTAKT