Vask af ægte tæpper

Ægte tæpper er ofte kostbare tæpper af høj kvalitet, og når sådanne tæpper med tiden bliver beskidte, fortjener de en skånsom og effektiv vask, som gør de dyrebare tekstiler rene uden at skade dem. Kontakt straks Møbel og Tæpperenseriet for et godt tilbud til vask af ægte tæpper.

Vask og ikke rens

Oftest bruges ‘vask’ og ‘rens’ som synonymer, og man tænker almindeligvis ikke over forskellen på de to betegnelser. Men hvis man skal forklare vores behandling af ægte tæpper, er det ‘vask’ det mest dækkende ord for vores fremgangsmåde. Vi rengører nemlig alle tæppe med en tæppevask. Det vil sige, at tæpperne bliver vasket med en opblanding af vand og sæbe. Dette sørger for, at alt snavs og smuds bliver skyllet ud af tæppet, således at tæppet ikke blot fremstår rent bagefter, men faktisk er rent. ‘Rens’ refererer derimod til at fjerne pletter og synlig snavs blot ved brug af kemiske midler.

Ægte tæpper er ægte kunst

Det er de færreste, der tænker på tæpper som kunst, men ægte tæpper er en fin og gammel kunstart, som har rødder tilbage i en ældgammel tradition. Da ægte tæpper er lavet i hånden, er alle ægte tæpper unikke stykker kunst, og de fortjener derfor den bedste behandling. Hos Møbel og Tæpperenseriet har vi årtiers erfaring i vask af ægte tæpper, hvilket har givet os den ekspertise, det kræver for at vaske ægte tæpper, så de bevarer deres smukke udseende og samtidigt bliver helt rene efter en vask hos os.

Hvorfor vask af ægte tæpper hos Møbel og Tæpperenseriet?

Vask af ægte tæpper kræver ekspertviden og de de rette faciliteter til tæppevask. Derfor er Møbel- og Tæpperenseriet det oplagte valg, når du leder efter tæpperenseri, der kan tage sig af dit ægte tæppe. Gennem de sidste 60 år har vi udviklet særlige vasketeknikker og investeret i specialdesignet udstyr, der giver de bedste resultater, når det gælder vask af ægte tæpper. Vi har Europas største vaske- og skylleanlæg til vask af ægte tæpper. Da vi er landsdækkende, kan vi hente og levere dit tæppe uanset hvor du bor i landet for kun kr. 125,-.

Andre ydelser

Hvis du ejer et gammelt ægte tæppe, ved du, at det kræver lidt ekstra at holde det ved lige. Små vedligeholdelsesreparationer kan være nødvendige og er heldigvis ikke særligt kostbare. Så er dit tæppet gået op i frynser eller sider, så tøv ikke med at tage kontakt til os. Vi tilbyder både vask af ægte tæpper og alle typer reparationer – store som små. Skulle uheldet være ude, og er der gået møl i dit tæppe, tilbyder vi også en yderst effektiv mølbehandling.

Om os

 
PRISER
KØRSELSOVERSIGT
TILBUD
KONTAKT