+45 44 99 41 41

Rens af møbler

Læs mere her om vores professionelle møbelrens her på siden. Vil du have et tilbud på rens af møbler? Så udfyld vores kontaktformular nede i bunden. 

Professionel rens af møbler

Møbelrens er en af vores kerneydelser. Vi renser og imprægnerer alle typer polstrede møbler, møbelbetræk, løse hynder og puder.

Vi har tilbudt professionel rens af møbler siden 1958. Vi har i mere end 60 år haft fokus på at anvende og udvikle rensemetoder, der er både effektive men samtidigt skånsomme overfor de materialer, som møblerne er lavet af.

Vores rensning af møbler

Vores rensning af møbler er det, man kalder en vådrens, hvor hvert møbel, hynde eller pude individuelt håndvaskes i en speciel sæbeblanding. Når vi har et møbel inde til rens, sørger vi altid for at tilpasse behandlingen, så den er så effektiv som muligt uden at møblet beskadiges undervejs. Vi laver en særlig indsats mod pletter og skjolder, når vi renser møblet, og i de fleste tilfælde kan vi fjerne eller reducere dem så meget, at resultatet bliver rigtig flot. Når det kommer til pletter på møbler, er der ikke det, som vi ikke har prøvet kræfter med: Vi har erfaring i behandling af pletter og skjolder efter kaffe, the, rødvin, opkast, urin, blod, etc. Efter møblet er blevet vasket og eventuelle pletter er behandlet, sætter vi møblet til tørring. Når møblet er tørret helt op, inspicerer vi det, og hvis vi mener, at resultatet kan forbedres, giver vi det en omgang mere, inden kunden får det retur. Slutteligt imprægnerer vi møblet, så overfladen forsegles, hvilket giver møblets stof en smudsafvisende effekt.

Rens af løst møbelbetræk

Sidder du inde med løst møbelbetræk, kan vi også være behjælpelige med en rens. Her er det alfa omega, at møbelbetrækket renses nænsomt, så stoffet ikke kryper eller mister facon under rensen. Når vi behandler løst møbelbetræk foretager vi kemisk rens af stoffet. Kemisk rens kaldes også sommetider ‘dry cleaning’ eller ‘tørrens’. Ved kemisk rens anvender vi en rensevæske, der går ind og renser stoffet rent, uden at det misformes undervejs.

Rensning af møbler på stedet

Når vi udfører møbelrens, vil det i langt de fleste tilfælde give bedst mening, at vi afhenter vi møblerne på din adresse og renser dem på vores renseri i Farum, da vi her har de bedste faciliteter til at udføre rensen. Dog kan vi i særlige tilfælde også udføre rensen på stedet, hvis der f.eks. er tale om en tung og uhåndterbar sofa, eller et stort antal møbler, som ikke kan undværes.

Vi udfører som udgangspunkt kun rensning på stedet i Storkøbenhavn og Nordsjælland. Hvis du er i tvivl om, hvad der er den rigtige løsning for dig, er du altid velkommen til at kontakte os.

Du kan trygt bestille rens af møbler hos os

Du kan trygt sende dine møbler til rens hos os. I vores specialafdeling dedikeret til møbelrens er vi rutinerede i at varetage mindre såvel som store møbler. Vi ved, at møblerne ofte repræsenterer en stor værdi for vores kunder – både målt i kroner og ører, og når det kommer til affektionsværdi.

Nedenfor ser du et udpluk af de møbler, som vi ofte inde til behandling:

 • Sofarens af Delphi sofaen og 315 sofaen, samt Ox chair af Erik Jørgensen.
 • Rens af Ægget, Svanen og 7’eren af Arne Jacobsen.
 • Rens af Baseline sofaen af Eilersen.
 • Rens af Eames stole.
 • Rens af hyndesæt til Pernilla stol af Bruno Mathsson.
 • Rens af Wegener stole.
 • Rens af hyndesæt til Børge Mogensen tremmesofa.

Skulle der mod al forventning gå noget galt, har vi forsikringgaranti, som dækker alle vores arbejdsudførelser.

Før/efter møbelrens

Kontakt os nu

  Kontaktinfo

  Ryttermarken 2B, 3520 Farum
  +45 44 99 41 41
  [email protected]

  Åbningstider

  Mandag: 7.00 - 17.00
  Tirsdag: 7.00 - 17.00
  Onsdag: 7.00 - 17.00
  Torsdag: 7.00 - 17.00
  Fredag: 7.00 - 17.00

  Weekend: Lukket

  logo MOT hvidt uden tekst

  Kontaktinfo

  Ryttermarken 2B, 3520 Farum
  +45 44 99 41 41
  [email protected]

  Åbningstider

  Mandag: 7.00 - 17.00
  Tirsdag: 7.00 - 17.00
  Onsdag: 7.00 - 17.00
  Torsdag: 7.00 - 17.00
  Fredag: 7.00 - 17.00

  Weekend: Lukket