Åbent 7 - 17 alle hverdage | Landsdækkende service | +45 44 99 41 41

Rens af møbler

Professionel rens af møbler

Møbelrens er en af vores kerneydelser. Vi renser og imprægnerer alle typer polstrede møbler, møbelbetræk, hynder og puder.

Gennem mere end 60 år, har vi haft fokus på at bruge og udvikle rensemetoder, der både er effektive og skånsom mod de materialer, som møblerne er lavet af.

Vores møbelrens

Vores rens af møbler består af en vådrens, der er tilpasset de materialer, som det enkelte møbel er lavet af. Hvert møbel, hynde eller pude håndvaskes i speciel sæbeblanding. Vi behandler pletter og skjolder og kan i de fleste tilfælde fjerne eller reducere dem så meget, at resultatet bliver rigtig flot. Vi har set alt, når det kommer til pletter på møbler. Vi har erfaring i behandling af pletter og skjolder efter kaffe, te, rødvin, opkast, urin, blod og så videre. Efter møblet er blevet vasket og eventuelle pletter er behandlet, sætter vi møblet til tørring. Når møblet er tørret helt op, inspicerer vi det, og hvis vi mener, at resultatet kan forbedres, giver vi det en omgang mere inden kunden får det retur. Slutteligt imprægnerer vi møblet, så overfladen forsegles og giver møblets stof en smudsafvisende effekt.

Rens af løst møbelbetræk

Løst møbelbetræk skal renses nænsomt så stoffet ikke krymper eller mister facon efter rensen. Vi tilbyder derfor en kemisk rens (;dry cleaning el. tør-rens) af møbelbetræk, som går ind og renser stoffet rent uden at det misformes undervejs. 

Vi tager ud og renser på stedet

I langt de fleste tilfælde afhenter vi møbler og renser dem på vores vaskeri i Farum, da vi her har de rette faciliteter. Men vi kan også tilbyde at tage ud at rense på stedet. Dette kan være en fordel, hvis der er tale om et stort og uhåndterbart møbel, for eksempel en meget tung sofa. Vi kan også rense på stedet, hvis møblet ikke kan undværes. Det kan for eksempel være i et kontorfællesskab, hvor der er medarbejdere hver dag.

Møbel- og Tæpperenseriet er et sikkert valg

Du kan trygt sende dine møbler til rens hos os. Vi renser tonsvis af møbler og har for eksempel stor erfaring i rens af :

 • Rens af Delphi sofaen og 315 sofaen, samt Ox chair af Erik Jørgensen.
 • Rens af Ægget, Svanen og 7’eren af Arne Jacobsen.
 • Rens af Baseline sofaen af Eilersen.
 • Rens af Eames stole.
 • Rens af hyndesæt til Pernilla stol af Bruno Mathsson.
 • Rens af Wegener stole.
 • Rens af hyndesæt til Børge Mogensen tremmesofa.

Kontakt os nu

  Møbel- og Tæpperenseriet

  Kontaktinfo

  Ryttermarken 2B, 3520 Farum

  +45 44 99 41 41

  [email protected]

  Åbningstider

  Mandag 7.00 - 17.00
  Tirsdag 7.00 - 17.00
  Onsdag 7.00 - 17.00
  Torsdag 7.00 - 17.00
  Fredag 7.00 - 17.00
  Weekend LUKKET