Rens af møbler

Hos Møbel- og Tæpperenseriet er vi eksperter, når det kommer til rens af møbler. Vi afhenter, renser og tilbageleverer dine møbler til en god pris.

Rens af møbler til gode priser

Vi har mere end seks årtiers erfaring med at rens af møbler og tæpper, og renser det hele på Danmarks største tæpperenseri. Se med det samme vores attraktive priser under ‘Priser’. Afhentning og levering af dine møbler tager vi os også af til en fast pris på kun kr. 125,- for fragten. Vi har også mulighed for at komme ud og rense hos dig med vores mobile rensesystem – privat eller hos dit firma. Det bedste resultat fås dog, når møblerne renses på vores vaskeri i Farum, da vi har det bedste udstyr til rens af møbler her, og da vi kan se resultatet, når møblet er tørret op og evt. efterbehandle. 

Fleksibel rens af møbler

Hos Møbel- og Tæpperenseriet modtager vi møbler fra kunder i hele Danmark. Vi har dygtige chauffører, som henter og bringer ud. Uanset hvor du bor i landet, kommer vi og henter dine møbler. De transporteres sikkert til vores renseri, som er Danmarks største vaskeri, der tager sig af rens af møbler. Her vasker vi indtil det bedst mulige resultat opnås. Derefter leveres møblet tilbage til kunden igen. Vores fragtservice er fleksibel, det vil sige, at fx kan afhente og levere selvom du ikke er hjemme. Vi kan også afhente på en adresse og leverer på en anden uden det koster ekstra. Hos Møbel- og Tæpperenseriet finder vi altid en løsning på logistikken.

Møbelrens skal være nemt

For at gøre det nemmest for vores kunder, kommer vi og henter på private adresser eller på firmaadresser, hvorefter møblerne får den bedste behandling på vores fabrik – alt sammen med 100% forsikringsgaranti. Vores professionelle chauffører kører landet rundt og henter vores kunders møbler. Vi har gjort os i rens af møbler og tæpper siden 1958, og har igennem de år samlet den ypperste ekspertise. Vi ser det som vores vigtigste opgave, at gøre kunden tilfreds og derfor mener vi, at skal være nemt at få renset sit møbel. Tag kontakt allerede nu, og vi kan hente dit møbel inden for en uge.

Øvelse gør mester

Siden 1958 har vi renset alle slags tæpper, samt sofaer, lænestole, topmadrasser og meget mere. Øvelse gør mester, og efter 60 år i branchen, er det vist rimeligt at sige, at vi mestrer enhver form for rens af møbler. Vi bruger miljøvenlige vaskemetoder uden miljøbelastende kemikalier. Vores vaskemetoder kan sammenlignes med hvordan uldtrøjer eller kashmir vaskes – en vandbaseret vask, hvor materialet ikke beskadiges eller lider overlast. Dine møbler behandles korrekt hos os. For at opnå det bedste resultat inden for rens af møbler behandles møblerne på vores vaskeri på Sjælland, hvor de vaskes indtil det bedst mulige resultat opnås. Sådan kan vi garantere at yde den bedst mulige service.

Om os

 
PRISER
KØRSELSOVERSIGT
TILBUD
KONTAKT