Åbent 7 - 17 alle hverdage | Landsdækkende service | +45 44 99 41 41

Reparation af ægte tæpper

Reparation af ægte tæpper

Vi har vores egen reparationsafdeling og kan tilbyde professionel reparation af tæpper. Vi har professionelle reparatører, der har stor erfaring i tæppereparation. Vi kan klare alle typer reparation af ægte tæpper.

Behandling af farveudløb

Farveudløb kan opstå, når et tæppe udsættes for en påvirkning af vand eller anden væske. Så kan farverne løbe ud, så tæppet fremstår grumset og uklart. Vi behandler ofte tæpper, der har været udsat for en vandskade og har mere end 60 års opbygget erfaring på området.

Vedligeholdelses-reparationer

Er tæppet begyndt at gå op i frynser eller kanter, skal tæppet repareres. Sker det ikke, vil tæppet langsomt ligge og trevle op på gulvet, og værdien og glæden ved tæppet vil forsvinde sammen med trevlerne. Reparation af flossede frynser og slidte omviklinger på langsider er en almindelig  vedligeholdelsesreparation, der ikke er så kostbar at få udført, særligt ikke hvis reparationen bliver foretaget inden skaderne er omfattende.

Større reparationer

Huller, flænger og brændmærker kan repareres, så det ikke kan ses. Er der hul i tæppet, etableres der nye kædetråde i hullet, og så knyttes der ny luv i med farver og kvalitet, der passer ind i tæppets mønster. Denne type reparation er ved større skader temmelig kostbar, og det skadede tæppe skal repræsentere en værdi for at reparationen kan svare sig. Er dit tæppet bleget af lyspåvirkning, kan dette i mange tilfælde afhjælpes, ved at toppen af tæppets luv klippes, så de oprindelige farver kommer frem igen. Kontakt os for at få en dialog om hvad, der giver mening for dig og dit tæppe.

Kontakt os

  Møbel- og Tæpperenseriet

  Kontaktinfo

  Ryttermarken 2B, 3520 Farum

  +45 44 99 41 41

  [email protected]

  Åbningstider

  Mandag 7.00 - 17.00
  Tirsdag 7.00 - 17.00
  Onsdag 7.00 - 17.00
  Torsdag 7.00 - 17.00
  Fredag 7.00 - 17.00
  Weekend LUKKET