+45 44 99 41 41

Rensning af ægte tæpper

Læs mere om hvordan rensning af ægte tæpper foregår hos Møbel- og Tæpperenseriet. Vi har brugt mere en 65 års på at forfine vores metoder til rensning af ægte tæpper. Dine tæpper er derfor i sikre hænder hos os.

Få 100% rene tæpper med vores rensning af ægte tæpper

Vi tilbyder professionel rensning af ægte tæpper til kunder i hele Danmark.

Vores rensemetoder er effektive og skånsomme. Vi har speciale i både pletfjerning på tæpper og fjernelse af farveudløb i tæpper. Se her hvordan vi fjerner farveudløb.

Vi vægter kvalitet, god service og fair priser.

Tæppe til tæpperens

Vi tilbyder for eksempel

Rensning af ægte kelim tæppe
Rensning af Nain tæppe
Rensning af silketæppe
Rensning af Tabriz tæppe
Rensning af Beluch tæppe

Vores rensning af ægte tæpper

 • Effektiv tæppebankning
  Når vi får et ægte tæppe ind, banker vi det i vores specielt designede tæppebankemaskine, således at støv, sand, jord og andre løse partikler bankes ud af tæppet før vasken. Bankningen er en central del af vores rensning af ægte tæpper. At banke tæppet er med til at forlænge tæppets levetid, da jord og sand med tiden ligger og slider på tæppet.
 • Rigtig vask
  Selvom vi her på siden kalder det rensning af ægte tæpper, så er det faktisk en vask vi foretager. Alle tæpper vaskes, da dette sikrer de bedste resultater. Vi vasker over tre omgange. Vi starter med en forvask, hvor tæppet ligger og flyder rundt i et kæmpe vaskekar, så det er blødt og klar til hovedvasken. Hovedvasken foregår fladt på gulv, hvor vi alt efter tæppets type og beskaffenhed giver det en ordentlig omgang. Slutteligt køres tæppet gennem vores moderne tæppeanlæg, hvor det skiftevis skylles og presses inden tørringen.
 • Fokus på pletter og skjolder
  Ved vores rensning af ægte tæpper har vi altid fokus på pletter og skjolder, da dette ofte er årsagen til, at vores kunder sender deres ægte tæpper til rens. Ofte hjælper selve tæppevasken gevaldigt på de langt fleste typer pletter, men vi bruger også tilpassede pletfjernelsesprodukter- og metoder til de mere genstridige pletter. 
 • Fjernelse af lugt
  Vi kan også garantere, at uønsket lugt i tæppet er væk efter rens. Vi fjerner fx lugt efter sommerhus- eller kælderlugt (lugt efter fugt) og lugt efter cigaretrøg, hvis tæppet har ligget i et rygerhjem.
 • Støvmider, bakterier og møl dør
  En vask af tæppet bevirker, at støvmider, bakteriet og møl ikke overlever i tæppet. Dette skyldes bl.a. de høje temperaturer som tæppet tørres ved. 

Hvorfor vælge professionel rensning af ægte tæpper?

Hvis du har spildt på dit ægte tæppe og nu sidder og overvejer hvorvidt du ønsker at investere i en professionel rensning af dit tæppe, så læs mere om fordelene her.

Med en professionel rensing af ægte tæpper får du ikke blot en overfladisk rengøring. Måske du selv kan gøre en plet markant mindre tydeligt på dit tæppe. Men med vores professionelle rensning af ægte tæpper, kommer du ikke bare af med pletten. Som du kunne læse ovenfor så er der mange trin i vores særlige rensprocess, som er med til at sikre dt bedste resultat. Mange oplver sågar at deres tæppe næsten er som nyt efter en professionel rensning. Du vil med sikkerhed opleve at dit typpe fremstår mere glansfyldt og farverne dybere.

Tæppevask

Rensning af ægte tæpper – giv dine tæpper nyt liv

Møbel- og Tæpperenseriet er din pålidelige partner, når det kommer til rensning af ægte tæpper. Vores ekspertise og erfaring sikrer, at dine dyrebare tæpper bliver behandlet med den største omhu.

Vores dedikerede team af professionelle tæpperensere anvender avancerede metoder udviklet over mere end 65 år til at fjerne stædige pletter, støv, snavs mv. fra dine tæpper. Vi forstår vigtigheden af at bevare ægte tæppers smukke design og holdbarhed. Derfor tilbyder vi skånsom rensning af ægte tæpper, der ikke kun fjerner urenheder, men også beskytter fibrene og forlænger tæppets levetid.

Vores proces omfatter en grundig inspektion, hvor vi vurderer tæppets tilstand og identificerer eventuelle problemområder. Derefter anvender vi skånsomme og effektive rengøringsmidler samt avancerede maskiner til at løsne og fjerne snavs og pletter fra tæppets dybder. Vi garanterer, at dine ægte tæpper bliver behandlet med den største omhu og opnår et imponerende resultat. Giv dine ægte tæpper den pleje, de fortjener. Kontakt Møbel- og tæpperenseriet i dag og oplev vores ekspertise inden for rensning af ægte tæpper. Du kan også se vores tæpperens priser her, eller kontakte os for at få et tilbud.

Hvilke andre services end rensning af ægte tæpper tilbyder MOT?

Se et udvalg af de forsfkellige services som vi tilbyder hos Møbel- og Tæpperenseriet nedenfo. Vi tilbyder f.ek.s også møbelrens, rens af sofa, reparation af ægte tæpper, rens af topmadras mv. 

udførelse af reparation af tæppe
sofarens / rens af sofa og møbelrens
topmadras rens / rens af topmadras og vask af dyner
efterbehandling tæpper mølimprægnering

Kontakt os

Du er altid velkommen til at kontakte os for at få en tæpperens pris. Skriv her, send en mail eller ring til os.

  Kontaktinfo

  Ryttermarken 2B, 3520 Farum
  +45 44 99 41 41
  [email protected]

  Åbningstider

  Mandag: 7.00 - 17.00
  Tirsdag: 7.00 - 17.00
  Onsdag: 7.00 - 17.00
  Torsdag: 7.00 - 17.00
  Fredag: 7.00 - 17.00

  Weekend: Lukket

  logo MOT hvidt uden tekst

  Kontaktinfo

  Ryttermarken 2B, 3520 Farum
  +45 44 99 41 41
  [email protected]

  Åbningstider

  Mandag: 7.00 - 17.00
  Tirsdag: 7.00 - 17.00
  Onsdag: 7.00 - 17.00
  Torsdag: 7.00 - 17.00
  Fredag: 7.00 - 17.00

  Weekend: Lukket