+45 44 99 41 41

Møbelrens

Skal du have renset dine møbler? Møbel- og Tæpperenseriet tilbyder møbelrens i enestående kvalitet. Med mere end 65 års erfaring på området, er vi det sikre valg til at rense dine møbler.

bestil møbelrens
Før/efter møbelrens

Send trygt dine møbler til rens hos Møbel- og Tæpperenseriet

Gennem 65 år har vi specialiseret os i rens af ægte tæpper, rensning af alle typer af polstrede møbler. Møbelrens er en af vores kerneydelser. Lad os stå for rens af din sofa, lænestol, spisebordsstol, puf, hynder og sæder. Kort sagt alle typer møbler, der betrukket med stof. Vores service er landsdækkende, og vi henter og bringer for en beskeden pris på kr. 200,-. Vi hars stor viden og erfaring i fjernelse af pletter og skjolder, men vi må undertiden opgive, da ikke alle pletter lader sig fjerne uden at der voldes skade på stoffet. Send et billede af dit møbel til [email protected] og få et skarpt tilbud på møbelrens allerede i dag. Klik HER. Vi har fair priser på møbelrens.

Vores møbelrens

Hos Møbel- og Tæpperenseriet er vi specialister i møbelrens, og vi tager med glæde imod din ordre, uanset om du skal have en sofarens, rens af lænestole, spisebordsstole eller noget helt fjerde.

Vi har igennem mange årtier specialiseret os møbelrens, der effektivt renser dit møbel men samtidigt tager hensyn til de materialer, møblet er lavet af. Fælles for alt møbelrens af polstrede møbler er, at vi renser møblerne manuelt med sæbeopblanding, og derefter suges overskydende væske ud af møbler, hvorefter møblet tørres op ved en høj temparatur. Er der pletter, for eksempel efter stearin, kaffe, opkast, urin osv., forbehandles disse før selve vasken. Det tørre møbel får en omgang imprægnering, der giver stoffet en smudsafvisende effekt.

Vores møbelrens adskiller sig fra andre, ved at være en vådrensning. Det betyder at vi ikke bare rengør overfladen. Vi renser hele møblet, hynden, topmadrassen eller hvad det kan være ved at gennemvæde med vand. Herefter fokuserer vi naturligvis også på at overfladen fremstår flot og ren, ved manuelt at rense hvert et møbel. Vi kan rense på denne måde da vi har landets største specialcentrifuger til at slynge hynderne fri for vand efter vasken. Hynderne tørrer efterfølgende under høj temperatur, i affugtet luft og stor ventilation så at restfugten effektivt fordamper.

Vi foretager møbelrens for både private og erhvervskunder. Læs mere om vores rens af møbler her.

Nem og hurtig service ved møbelrens

Du er velkommen til selv at komme forbi med dine møbler i vores åbningstid, men de fleste kunder vælger at benytte sig af vores nemme og billige afhentnings- og leveringsservice. Vores leveringstid er som udgangspunkt 1 uge. Hvis vi fx afhenter en mandag, får du dit møbel retur mandag ugen efter. Det koster kun kr. 200,- totalt pr. ordre. Se hvornår vi er i dit område under “Kørselsoversigt”. Vi finder altid en løsning på logistikken.

Møbelrens for erhverv og offentlige institutioner

Møbel- og Tæpperenseriet er også leveringsdygtige på rens af mange møbler for fx erhvervskunder og institutioner. Det kan for eksempel være rens af stole i større kontorlandskaber, eller rens af stole og skamler på skoler og gymnasier. Er der tale om et stort antal møbler, kan det være en fordel at rykke ud med et mobilt renseteam og rense møblerne på stedet. Vi har også erfaring i rensning af kirkehynder, rens af bObles skamler i skum. Vi er altid leveringsdygtige på et uforbindende tilbud af møbelrens af mange møbler.

Vores andre ydelser

Vi tilbyder ikke kun møbelrens hos Møbel- og Tæpperenseriet. Du finder også et udvalg af andre ydelser. Du kan f.ek.s også få din topmadras renset hos os, din kaleche og så tilbyder vi selvfølgelig også tæpperens. Vi har forfinet vores rensning af tæpper i mere end 65 år. Vi garanterer at dine møbler og tæpper er i trygge hænder hos os.

rens af tæppe / tæpperens Marcin
udførelse af reparation af tæppe
topmadras rens / rens af topmadras og vask af dyner
sofarens / rens af sofa og møbelrens

Kontakt os – få tilbud på møbelrens

  Kontaktinfo

  Ryttermarken 2B, 3520 Farum
  +45 44 99 41 41
  [email protected]

  Åbningstider

  Mandag: 7.00 - 17.00
  Tirsdag: 7.00 - 17.00
  Onsdag: 7.00 - 17.00
  Torsdag: 7.00 - 17.00
  Fredag: 7.00 - 17.00

  Weekend: Lukket

  logo MOT hvidt uden tekst

  Kontaktinfo

  Ryttermarken 2B, 3520 Farum
  +45 44 99 41 41
  [email protected]

  Åbningstider

  Mandag: 7.00 - 17.00
  Tirsdag: 7.00 - 17.00
  Onsdag: 7.00 - 17.00
  Torsdag: 7.00 - 17.00
  Fredag: 7.00 - 17.00

  Weekend: Lukket