Åbent 7 - 17 alle hverdage | Landsdækkende service | +45 44994141

Møbelrens

Skal du have renset dine møbler? Møbel- og Tæpperenseriet udøver møbelrens i verdensklasse, og med 60 års erfaring i faget, er vi det sikre valg til at rense dine møbler.

 

Møbelrens der er til at forstå

I 60 år har vi specialiseret os i rensning af alle typer af polstrede møbler. Vi kan desuden imprægnere ethvert type polstret møbel. Det hele foregår på Danmarks største møbelrenseri, som afhenter og leverer dine møbler i hele landet for kun kr. 150,-. Dette inkluderer både afhentning og tilbagelevering. Send et billede af dit møbel til [email protected] og få et skarpt tilbud på møbelerens.

 

Imprægnering af dine møbler

De fleste møbler har godt af imprægnering. Hos Møbel- og Tæpperenseriet er vi eksperter i imprægnering af møbler, samt grundlæggende møbelrens. Når et møbel er blevet imprægneret, vil det i fremtiden være bedre til at modstå snavs, og pletter vil være nemmere at fjerne selv. Ligger du inde med møbler, der har brug for møbelrens og imprægnering, vil dine ejendele være i sikre hænder hos os, hvor vi har seks årtiers erfaring inden for rens og vedligeholdelse af møbler. Alt dette får du til en rimelig pris.

 

Vores møbelrens

Hos Møbel- og Tæpperenseriet er vi specialister i møbelrens, og vi tager med glæde imod din ordre. Vi har igennem mange årtier specialiseret os møbelrens, der effektivt renser dit møbel men samtidigt tager hensyn til de materialer, møblet er lavet af. Fælles for alt møbelrens af polstrede møbler er, at vi renser møblerne manuelt med sæbeopblanding, og derefter suges overskydende væske ud af møbler, hvorefter møblet tørres op ved en høj temparatur. Er der pletter, for eksempel efter stearin eller tyggegummi, forbehandles disse før selve vasken. Vi foretager møbelrens for både private og erhvervskunder.

 

Møbelrens til gode priser

Hvis din lænestol, sofa eller topmadras har brug for at blive rengjort, er Møbel- og Tæpperenseriet afhentnings- og leveringsdygtige. Med erfaring siden 1958, og en service i topklasse, er vi de rigtige til jobbet. Vi tilbyder en grundig møbelrens af din sofa, lænestol, topmadras eller andet møbel – uanset størrelse og type. Afhentning og tilbagelevering koster kun 150,- i alt – vi dækker næsten hele landet.

Møbel- og Tæpperenseriet

Kontaktinfo

Ryttermarken 2B, 3520 Farum

+45 44 99 41 41

[email protected]

Åbningstider

Mandag 7.00 - 17.00
Tirsdag 7.00 - 17.00
Onsdag 7.00 - 17.00
Torsdag 7.00 - 17.00
Fredag 7.00 - 17.00
Weekend LUKKET

Det formelle

Privatlivspolitik

Behandling af data

Handelsbetingelser