Åbent 7 - 17 alle hverdage | Landsdækkende service | +45 44 99 41 41

Møbelrens

Skal du have renset dine møbler? Møbel- og Tæpperenseriet tilbyder møbelrens i enestående kvalitet. Med mere end 60 års erfaring på området, er vi det sikre valg til at rense dine møbler.

Send trygt dine møbler til rens hos Møbel- og Tæpperenseriet

Gennem 60 år har vi specialiseret os i rensning af alle typer af polstrede møbler. Møbelrens er en af vores kerneydelser. Lad os stå for rens af din sofa, lænestol, spisebordsstol, puf, hynder og sæder. Kort sagt alle typer møbler, der betrukket med stof. Vores service er landsdækkende, og vi henter og bringer for en beskeden pris på kr. 150,-. Vi hars stor viden og erfaring i fjernelse af pletter og skjolder, men vi må undertiden opgive, da ikke alle pletter lader sig fjerne uden at der voldes skade på stoffet. Send et billede af dit møbel til [email protected] og få et skarpt tilbud på møbelerens allerede i dag. Klik HER. Vi har fair priser på møbelrens.

Vores møbelrens

Hos Møbel- og Tæpperenseriet er vi specialister i møbelrens, og vi tager med glæde imod din ordre. Vi har igennem mange årtier specialiseret os møbelrens, der effektivt renser dit møbel men samtidigt tager hensyn til de materialer, møblet er lavet af. Fælles for alt møbelrens af polstrede møbler er, at vi renser møblerne manuelt med sæbeopblanding, og derefter suges overskydende væske ud af møbler, hvorefter møblet tørres op ved en høj temparatur. Er der pletter, for eksempel efter stearin, kaffe, opkast, urin osv., forbehandles disse før selve vasken. Det tørre møbel får en omgang imprægnering, der giver stoffet en smudsafvisende effekt. Vi foretager møbelrens for både private og erhvervskunder. Læs mere om vores rens af møbler her

Nem og hurtig service

Du er velkommen til selv at komme forbi med dine møbler i vores åbningstid, men de fleste kunder vælger at benytte sig af vores nemme og billige afhentnings- og leveringsservice. Vores leveringstid er som udgangspunkt 1 uge. Hvis vi fx afhenter en mandag, får du dit møbel retur mandag ugen efter. Det koster kun kr. 200,- totalt pr. ordre. Se hvornår vi er i dit område under “Kørselsoversigt”. Vi finder altid en løsning på logistikken.

Møbelrens af mange møbler

Møbel- og Tæpperenseriet er også leveringsdygtige på rens af mange møbler for fx erhvervskunder og institutioner. Det kan for eksempel være rens af stole i større kontorlandskaber, eller rens af stole og skamler på skoler og gymnasier. Er der tale om et stort antal møbler, kan det være en fordel at rykke ud med et mobilt renseteam og rense møblerne på stedet. Vi har også erfaring i rensning af kirkehynder, rens af bObles skamler i skum. Vi er altid leveringsdygtige på et uforbindende tilbud af møbelrens af mange møbler.

Møbelrens før- og efter billede

Møbel- og Tæpperenseriet

Kontaktinfo

Ryttermarken 2B, 3520 Farum

+45 44 99 41 41

[email protected]

Åbningstider

Mandag 7.00 - 17.00
Tirsdag 7.00 - 17.00
Onsdag 7.00 - 17.00
Torsdag 7.00 - 17.00
Fredag 7.00 - 17.00
Weekend LUKKET