Åbent 7 - 17 alle hverdage | Landsdækkende service | +45 44 99 41 41

Rens af sofa

Møbel- og Tæpperenseriet Danmarks største møbelrenseri, hvor vi med glæde tager os af rens af sofa. Vi har 60 års erfaring i rens af sofa og andre typer møbler.

 

Landsdækkende rens af sofa

Vi har chauffører, der kører landet tyndt, hvor de afhenter og tilbageleverer sofaer for kun kr. 150,00. Alle møbler bliver kørt til vores renseri, hvor vi renser og imprægnerer sofaer. At være Danmarks største specialrenseri inden for rens af møbler, giver os mulighed for at tilbyde gode priser på rens af sofa. Selvom vi renser langt de fleste sofaer på vores renseri i Farum, kan vi også tage ud på stedet og rense med vores mobile rensesystem. Det bedste resultat opnås dog, når vi tager møblerne ind og renser, men det andet kan være en fordel, hvis der for eksempel er tale om en meget tung og uhåndterbar sofa.

 

En enestående rens af sofa

Rens af sofa er en af Møbel- og Tæpperenseriets kerneydelser. På vores renseri i Farum har vi professionelle medarbejdere, der står for at håndvaske sofaerne. Vi vådrenser sofaerne i en sæbeblanding, der tilpasset til den konkrete sofa og dens materialer. Når sofaen er tørret op efter vask, vurderer vi om sofaen skal have en omgang mere. Vi vasker og efterbehandler sofaer op til flere gange, for at komme pletter, skjolder og snavs så godt til livs, som muligt.

 

Priser på rens af sofa

Som Danmarks største specialrenseri inden for sofarens, kan vi tilbyde gode priser på rens af møbler. Vi afhenter og leverer for kun kr. 150,00 tur/retur pr. ordre – og det uanset, hvor du bor i landet. Sofaerne renses på landets største renseri.

 

Miljøvenlig rens af sofa

Møbel- og Tæpperenseriet lover det bedste resultat inden for rens af sofa. Vores renseri i Farum anvender udelukkende miljørigtige rensemetoder, som hverken skader miljøet eller din sofa. Det betyder selvfølgelig ingen organiske opløsningsmidler. Desuden genanvender vores vaskeanlæg en del af vandet, som bruges i vaskeprocessen. Vi yder den bedste service, og med erfaring inden for rens af sofa siden 1958, er vi det sikre valg. Det er det bedste for både miljøet og for dine møbler.

  Møbel- og Tæpperenseriet

  Kontaktinfo

  Ryttermarken 2B, 3520 Farum

  +45 44 99 41 41

  [email protected]

  Åbningstider

  Mandag 7.00 - 17.00
  Tirsdag 7.00 - 17.00
  Onsdag 7.00 - 17.00
  Torsdag 7.00 - 17.00
  Fredag 7.00 - 17.00
  Weekend LUKKET