+45 44 99 41 41

Rens af sofa

Bestil en rens af din sofa, hvis du har spildt på den eller hvis den bare trænger til en opfriskning. Hos Møbel- og Tæpperenseriet er vi specialister i rens af sofa, og har nu perfektioneret vores metoder i mere end 65 år. Der bliver i de fleste hjem brugt en masse timer i sofaen, hvilket naturligvis sætter sine spor. Så er din sofa blevet beskidt, og trænger den til en opfriskning så bestil en rens hos MOT i dag.

bestil her

Benyt vores landsdækkende rens af sofa

Det kan måske godt virke en smule uoverskueligt at skulle bestille en professionel rens af sofa, hvis man skal leje en bil at transportere den i. Derfor tilbyder vi hos Møbel- og Tæpperenseriet en næsten landsdækkende service. Vi har chauffører, der kører landet tyndt og afhenter og leverer sofaer, møbler osv. i det meste af landet for kun 200 kr. Vores chauffører hjælper altså med at få båret sofaen ud i vores biler, hvorefter de bliver kørt til vores renseri i Farum. Her bliver sofaen renset og imprægneret. Se vores kørselsoversigt her, for at finde ud af hvornår vi kører i dit område.

At være Danmarks største specialrenseri inden for rens af møbler, giver os mulighed for at tilbyde gode priser på rens af sofa. Selvom vi renser langt de fleste sofaer på vores renseri i Farum, kan vi også tage ud på stedet og rense med vores mobile rensesystem. Det bedste resultat opnås dog, når vi renser sofaerne på vores vaskeri i Farum, da vi her har mulighed for at se resultatet tørt, og derfor kan vaske sofaen af flere omgange før den leveres tilbage. Dog kan der være tilfælde hvor det er en fordel at rense sofaen på stedet, dette kan f.eks.være hvis der er tale om en meget tung og uhåndterbar sofa.

Få en enestående rens af sofa

Rens af sofa er en af Møbel- og Tæpperenseriets kerneydelser. På vores renseri i Farum har vi professionelle medarbejdere, der er særligt oplært i vores metoder til at håndvaske sofaer og andre polstrede møbler. Vi vådrenser sofaerne i en sæbeblanding som er tilpasset den enkelte sofa. Her tages der hensyn til sofaens materialer. Der tages altså hensyn til om der er tale om rens af uld sofa, rens af velour sofa osv. Efter sofaen er blevet renset stilles den til tørre i vores tørrerum, som sikrer at sofaen tørrer hurtigt, og dermed ikke tager skade af fugt mv. 

Når sofaen er tørret op vurderer vi om den har brug for en omgang mere. Vi vasker og efterbehandler sofaer op til flere gange, for at komme pletter, skjolder og snavs så godt til livs som muligt. Dette er inkluderet i prisen for rens af sofaen, og vi opkræver altså ikke mere, for ekstra omgange af vask og efterbehandling. 

Rens af sofa med plet

Find ud af hvad rens af sofa koster

Som Danmarks største specialrenseri inden for rens af sofa, kan vi tilbyde gode og konkurrencedygtige priser på rens. Prisen for rens af sofa varierer alt efter hvor stor din sofa er, og for at få en konkret pris, skal du derfor ringe ind til os eller sende en mail, så giver vi dig et tilbud. En almindelig 2,5-3 personers sofa ligger til 2600,00 kr. 

Dertil tilbyder vi at afhente og levere din sofa for et beskedent beløb på 200 kr. – samlet pris tur/retur pr. ordre. Dette gælder uanset hvor i landet du bor. Når du sender din sofa ind til rens, kan du i samme omgang få vasket dine tæpper, dyner topmadras mv. Læs om de forskellige ydelser som MOT tilbyder her.

Skån miljøet med rens af sofa

Der er ingen tvivl om at det er langt mere miljøvenligt at vedligeholde sine møbler end at købe nye. Du træffer dermed et langt mere bæredygtigt valg ved at bestille en rens af sofa hvis der er kommet en plet på, end ved at købe en ny. Samtidig bestræber vi hos Møbel- og Tæpperenseriet os efter at benytte dit mest miljørigtige metoder til rensen, som hverken skader miljøet eller din sofa. 

Dette betyder selvfølgelig ingen organiske opløsningsmidler. Desuden genanvender vores vaskeanlæg en del af vandet, som bruges i vaskeprocessen, så vi udnytter ressourcerne bedst muligt. Udover vores rens af sofa er miljøvenlig så yder vi også den bedste service. Med mere end 65 års erfaring med rens af sofa, er vi derfor det sikre valg, hvis du ønsker en miljørigtig og professionel rens af din sofa. Det er det bedste for både miljøet og for dine møbler.

Tjek også vores andre ydelser

Hos Møbel- og Tæpperenseriet tilbyder vi ikke bare rens af sofa af møbler. Vi har også et udvalg af andre ydelser. Vi tilbyder f.eks. professionel tæpperens, tæppevask, rens af topmadrasser og dyner, reparation af ægte tæpper og meget mere. Se et udvalg af vores services her:

sofarens / rens af sofa og møbelrens
rens af tæppe / tæpperens Marcin
udførelse af reparation af tæppe

Kontakt os her

– og få et godt tilbud på rens af din sofa

topmadras rens / rens af topmadras og vask af dyner

  Kontaktinfo

  Ryttermarken 2B, 3520 Farum
  +45 44 99 41 41
  [email protected]

  Åbningstider

  Mandag: 7.00 - 17.00
  Tirsdag: 7.00 - 17.00
  Onsdag: 7.00 - 17.00
  Torsdag: 7.00 - 17.00
  Fredag: 7.00 - 17.00

  Weekend: Lukket

  logo MOT hvidt uden tekst

  Kontaktinfo

  Ryttermarken 2B, 3520 Farum
  +45 44 99 41 41
  [email protected]

  Åbningstider

  Mandag: 7.00 - 17.00
  Tirsdag: 7.00 - 17.00
  Onsdag: 7.00 - 17.00
  Torsdag: 7.00 - 17.00
  Fredag: 7.00 - 17.00

  Weekend: Lukket