+45 44 99 41 41

Tæppevask

Møbel- og Tæpperenseriet kan tilbyde professionel tæppevask til privat- såvel som erhvervskunder. Siden 1958 har vi specialiseret os i vask af løse tæpper, og vi kan med stolthed kalde os Danmarks største tæppevaskeri. Du er velkommen til selv at komme forbi med dine tæpper på vores adresse i Farum, men du kan også benytte dig af vores billige afhentnings- og leveringsservice. Vi kører i stort set hele landet. Tøv ikke med at kontakte os! Vi sidder klar til at besvare mails og opkald.

Professionel tæppevask

Moderne teknologi og mere end 65 års erfaring har gjort os til landets førende vaskeri specialiseret i tæppevask. For få år siden investerede vi i Nordeuropas største anlæg for tæppevask, som i dag sikrer os de bedste vaskeresultater på tæpper.

Sidder du inde med et tæppe, der er snavset efter mange års brug, kan en professionel tæppevask gøre underværker. Tæppet bliver banket, vasket, skyllet og tørret. Er der tydelige pletter på tæppet, giver vi også dem en kærlig hånd. Denne behandling er naturligvis omfattet af vores faste kvadratmeterpris, som du kan læse mere om HER.

Vi har åbent alle hverdage 7-17, hvor vi sidder klar til at tage imod bestillinger og besvarer spørgsmål. Du er også velkommen til at sende en mail til os, som vi løbende besvarer – også henover weekenden.

Marcin udfører tæpperens / vask af tæppe i vaskekar

Hvorfor vælges os til tæppevask?

1

60 års erfaring i tæppevask har gjort os til eksperter.

2

Vi tilbyder rigtig vask, ikke bare overfladisk tæpperengøring.

3

Som landets største tæppevaskeri kan vi garantere rimelige priser.

4

Vi vægter kvalitet og god service frem for alt.

Tæppevask til pletter og skjolder

Det sker ofte, at det først er når uheldet er ude og der er kommet en plet på tæppet, at vores kunder sender tæppet til vask. Mange har i første omgang forsøgt at fjerne pletten selv, før de opgiver og sender tæppet til os. Desværre leder disse pletfjerningsforsøg derhjemme ofte til en forværring af pletten. Nogle vil f.eks. have forsøgt sig med  “tæpperens”-midler købt på nettet eller i butik, som ofte indeholder skrappe blegemidler. Hvis du vil læse om, hvad vi anbefaler, man gør, når der kommer en plet på tæppet, kan du klikke dig ind på vores FAQ.

Drejer det som en meget tydelig plet eller skjold, kan det imidlertid være svært at komme pletten til livs selv, uden at der dannes et skjold rundt om pletten. En professionel vask af tæppet vil altid være det bedste middel mod pletter og skjolder, som i de fleste tilfælde vil kunne fjernes eller reduceres så meget, at du forsat vil kunne have glæde af tæppet.

Vi har for eksempel stor erfaring i fjernelse af pletter og skjolder efter:

 • Kaffe og the
 • Rødvin
 • Opkast
 • Urin
 • Madspild
 • Blod

Selve tæppevasken er som nævnt effektiv til at fjerne eventuelle pletter og skjolder. I de tilfælde, hvor der er der tale om meget tydelige pletter eller skjolder, vil vi lave en målrettet indsats på det område, hvor pletten er synlig. Dette indebærer, at vi laver en forbehandling af tæppet, som forbereder pletten til vasken. Dog er det ikke alle pletter eller skjolder, der lader sig fjerne 100 pct. selvom vi behandler pletten lokalt og vasker tæppet flere gange, hvorfor vi ikke kan give en garanti for pletfjernelse.

Vores pletbehandling er naturligvis inkluderet i den almindelige vaskepris.

Tæppevask til alle slags løse tæpper

Der findes næppe et tæppe i Kongeriget Danmark, som vi ikke kan behandle med vores effektive metoder til tæppevask. Når vi får et tæppe til vask, tilpasser vi behandlingen alt efter tæppets type og stand. På den måde sikrer vi, at tæppet ikke tager skade undervejs, men vi samtidigt stræber efter det bedst mulige vaskeresultat.

Som landets største tæpperenseri vasker vi mere end 25.000 kvm tæpper hvert år, og vi har derfor løbende erfaring med alle mulige slags tæpper. Mange af de tæpper, som vi har til vask er forskellige typer ægte tæpper, men vi kan også klare maskinlavet tæpper, Rya tæpper, wilton tæpper, sisal tæpper, kludetæpper osv.

Vi tilbyder for eksempel
tæppevask Kelim
tæppevask Viskose tæppe
tæppevask Marokkansk Berber
tæppevask Orientalske Ægte tæpper
tæppevask Kludetæppe

Tæppevask – Firmaprofil

Møbel- og Tæpperenseriet er en familievirksomhed, der i blev grundlagt i 1958 af Alfred Nielsen, som ses på billedet til venstre. Fra starten af havde Alfred Nielsen fokus på at anvende og udvikle effektive og skånsomme metoder til vask af tæpper. Siden 1958 har virksomheden udviklet sig til landets eneste landsdækkende specialrenseri inden for tæppevask og møbelrens. I dag drives virksomheden af sønnen Jens Ole Nielsen. Derudover er Møbel- og Tæpperenseriet det eneste danske medlem af den internationale sammenslutning European Carpet Cleaners, som hvert år mødes og udveksler erfaringer og nye teknologier inden for tæppevask.

Kontakt Os

Du er altid velkommen til at kontakte os. Skriv her, send en mail eller ring til os.

  Kontaktinfo

  Ryttermarken 2B, 3520 Farum
  +45 44 99 41 41
  [email protected]

  Åbningstider

  Mandag: 7.00 - 17.00
  Tirsdag: 7.00 - 17.00
  Onsdag: 7.00 - 17.00
  Torsdag: 7.00 - 17.00
  Fredag: 7.00 - 17.00

  Weekend: Lukket

  logo MOT hvidt uden tekst

  Kontaktinfo

  Ryttermarken 2B, 3520 Farum
  +45 44 99 41 41
  [email protected]

  Åbningstider

  Mandag: 7.00 - 17.00
  Tirsdag: 7.00 - 17.00
  Onsdag: 7.00 - 17.00
  Torsdag: 7.00 - 17.00
  Fredag: 7.00 - 17.00

  Weekend: Lukket