Åbent 7 - 17 alle hverdage | Landsdækkende service | +45 44994141

Tæppevask

Leder du efter et kvalificeret renseri til at varetage dine tæpper? Møbel- og Tæpperenseriet er det rette valg. Vi udfører professionel tæppevask af mere end 200 tæpper ugentligt.

 

Tæppevask af alle typer tæpper

Der findes næppe et tæppe i hele kongeriget, som vi ikke kan vaske med vores succesfulde metoder inden for tæppevask af afpassede og ægte tæpper. Vi vasker alle typer tæpper; orientalske tæpper som moderne tæpper. Vi har vasker persiske tæpper, aghanske tæpper,
nain tæpper, pakistanske tæpper, Kelim tæpper, HAY tæpper, Marokkanske berber tæpper – Alt sammen med stor tilfredshed for vores kunder. Du kan tjekke priserne på her på vores hjemmeside under “Priser”. Dit tæppe er i sikre hænder hos os. Vi har mere end 60 års erfaring og forsikringsgaranti på alle vores arbejdsudførelser.

 

Hvordan udføres tæppevask?

Når vi får et tæppe til vask, starter vi med at banke det i en maskine, så alle løse partikler frigøres fra tæppet, da disse ikke fjernes ved under selve vasken. Hvis der er tydelige pletter eller skjolder på tæppet, forbehandles disse. Derefter påbegyndes den egentlige tæppevask,
hvor tæppet først forvaskes i et stor vaskekar for så at blive vasket manuelt og individuelt på gulv. Til sidst bliver tæppet efterskyllet og presset i Europas største specialanlæg for vask og skylning af tæpper, hvilket sørger for, at der ikke er nogen sæberester i tæppet, når du får det
retur. Efter tæppet er tørret i vores tørrerum inspiceres det og eventuelle pletter efterbehandles. Læs mere under “Vask af løse tæpper”.

 

Forsikringsskade

Er dine tæpper blevet en forsikringsskade, tager vi os gerne af dem. De har måske været udsat for en vandskade eller brand og sod. I så fald kan vi hos Møbel- og Tæpperenseriet give dem en kærlig behandling og i mange tilfælde rense og vaske dem, så de kommer tilbage til deres oprindelige stand. Nogle gange er en tæppevask dog ikke nok. Er der for eksempel sket et farveudløb i dit tæppe, har vi stor erfaring i behandling af dette, og vi kan i mange tilfælde fjerne eller reducere dette betydeligt. Tag gerne en snak med os, for at få en afklaring på, hvad der kan gøres ved sagen.

 

Få et friskt indeklima med en tæppevask

Det er ufatteligt, hvor meget skidt og støv, som et tæppe kan optage gennem tiden. Støv, som ikke er muligt at fjerne med en almindelig støvsugning, og som kan virke generende, hvis man ikke gør noget ved det. En professionel bankning og tæppevask er en oplagt mulighed for at friske indeklimaet op og sørge for, at tæppet ikke får lov til at være støvsamler. Vi anbefaler en tæppevask cirka hver 2.-3. år alt efter behov.

Møbel- og Tæpperenseriet

Kontaktinfo

Ryttermarken 2B, 3520 Farum

+45 44 99 41 41

[email protected]

Åbningstider

Mandag 7.00 - 17.00
Tirsdag 7.00 - 17.00
Onsdag 7.00 - 17.00
Torsdag 7.00 - 17.00
Fredag 7.00 - 17.00
Weekend LUKKET