+45 44 99 41 41

Vask af dyner og topmadrasser

Hvorfor professionel vask?

Din topmadras, dyne og madras bliver udsat for lidt af hvert, selvom du ligger stille det meste af den tid, du opholder dig i din seng. Derfor kan det godt betale sig at sørge for en vask af dyne og topmadras jævnligt. Det skyldes, at du sveder i nattens løb, men derudover samler dit sengemiljø i løbet af tiden en masse støv, skidt og bakterier.

Med en vask og desinficering, er du sikret at få et helt rent og lækkert sengemiljø. Vi har investeret i et særligt rensesystem, som sikrer, at dine dyner og topmadrasser bliver hygiejnisk rene, uden de tager skade undervejs.

Dynevask

Ny teknologi til vask af dyner

For nyligt investerede vi et nyt miljøvenligt rensningsanlæg til dyner og puder. Med vores nye faciliteter og specialrecepter på sæbe fra BÜFA, har vi nu certifikat på desinfiktionsvaskeprocesser, der giver en garanti for, at dine dyner og puder er rene for bakterier og støvmider efter vores vask.

Dunene bliver behandlet fagmæssigt korrekt

Billederne med de tre dunfyldte glas skal illustrere, hvad der sker med dunene, hvis de ikke bliver behandlet korrekt. Med vores vasketeknologi sørger vi for, at dine dun behandles fagmæssigt korrekt, og forbliver lyse og luftige som i det forreste glas.

Garanti for 100% desinficering helt ned til 40°C

Vi kan med kemotermiske desinfektionsvaskeprocesser helt ned til 40°C garanterer, at alt levende skidt såsom bakterier og støvmider slås ned med vores behandling.

Vi har certifikat på vores behandling, som kombinerer temperaturprocesser og specielt udviklede sæberecepter og på den måde giver unikke resultater inden for dynerens.

Rengøring af topmadrasser

Topmadrasserne renses og tørres derefter i vores tørrerum.

Ved at benytte tørrerum, kan vi gennemvæde madrassen helt, så den bliver 100% rent, og bagefter tørre den hurtigt nok, til at der ikke er noget fugt som samler sig og ødelægger madrassen.

Efter tørringsprocessen pakkes dine dyner, puder og topmadras ind i plastic, og du får dine dyner og topmadrasser retur dejligt rene og helt tørre.

Hvad kan man selv gøre?

Udover at sørge for jævnlig rens af topmadrasser og dyner er der flere andre ting du kan gøre for at holde dit sengemiljø rent. For at holde dit sengemiljø friskt og rent, skal du sørge for rigeligt udluftning morgen og aften, samt vende din madras hver 2.-3. måned.

Desuden er det en fordel at vente lidt med sengeredningen om morgenen, da madrassen derved får tid til at afgive noget af den fugt, den har optaget i løbet af natten. Du kan med fordel også støvsuge når du skifter dit  sengetøj. En gang støvsugning hjælper gevaldigt på støvmiderne, så støvsug gerne hver gang du skifter sengetøj.

Kontakt os

  Kontaktinfo

  Ryttermarken 2B, 3520 Farum
  +45 44 99 41 41
  [email protected]

  Åbningstider

  Mandag: 7.00 - 17.00
  Tirsdag: 7.00 - 17.00
  Onsdag: 7.00 - 17.00
  Torsdag: 7.00 - 17.00
  Fredag: 7.00 - 17.00

  Weekend: Lukket

  logo MOT hvidt uden tekst

  Kontaktinfo

  Ryttermarken 2B, 3520 Farum
  +45 44 99 41 41
  [email protected]

  Åbningstider

  Mandag: 7.00 - 17.00
  Tirsdag: 7.00 - 17.00
  Onsdag: 7.00 - 17.00
  Torsdag: 7.00 - 17.00
  Fredag: 7.00 - 17.00

  Weekend: Lukket