Åbent 7 - 17 alle hverdage | Landsdækkende service | +45 44 99 41 41

Vask af dyner og topmadrasser

Vask af dyner og topmadrasser

Din topmadras, dyne og madras bliver udsat for lidt af hvert, selvom du ligger stille det meste af den tid, du opholder dig i din seng. Det skyldes, at du sveder i nattens løb, men derudover samler dit sengemiljø i løbet af tiden en masse støv og skidt. Med en vask og desinficering af dine dyner og topmadras hos os, er du sikret at få et helt rent og lækkert sengemiljø. Vi har faste, lave og gennemskuelige priser på dynevask og rens af topmadras.

Vores vask af dyner og topmadras

At vaske dyner og topmadrasser er ingen stor videnskab. Dyner og puder vaskes og tørres herefter ved en så høj temperatur, at alle støvmider og bakterier dør. Topmadrasserne vaskes også og tørres i et af vores tørrerum. Du får dine dyner og topmadrasser retur dejligt rene og helt tørre.

Hvad kan man selv gøre for at holde et friskt og rent sengemiljø?

For at holde dit sengemiljø friskt og rent, skal du sørge for rigeligt udluftning morgen og aften,samt vende din madras hver 2.-3. måned. Desuden er det en fordel at vente lidt med sengeredningen om morgenen, da madrassen derved får tid til at afgive noget af den fugt, den har optaget i løbet af natten. Når du skifter dit sengetøj, hjælper en gang støvsugning gevaldigt på støvmiderne, så støvsug gerne hver gang du skifter sengetøj.

Kontakt os

  Møbel- og Tæpperenseriet

  Kontaktinfo

  Ryttermarken 2B, 3520 Farum

  +45 44 99 41 41

  [email protected]

  Åbningstider

  Mandag 7.00 - 17.00
  Tirsdag 7.00 - 17.00
  Onsdag 7.00 - 17.00
  Torsdag 7.00 - 17.00
  Fredag 7.00 - 17.00
  Weekend LUKKET