Åbent 7 - 17 alle hverdage | Landsdækkende service | +45 44 99 41 41

Vask af dyner og topmadrasser

Vask af dyner og topmadrasser

Din topmadras, dyne og madras bliver udsat for lidt af hvert, selvom du ligger stille det meste af den tid, du opholder dig i din seng. Derfor kan det godt betale sig at sørge for en vask af dybe og vask af topmadras jævnligt. Det skyldes, at du sveder i nattens løb, men derudover samler dit sengemiljø i løbet af tiden en masse støv og skidt. Med en vask og desinficering af dine dyner og topmadras hos os, er du sikret at få et helt rent og lækkert sengemiljø. 

Læs mer om vores vask af dyner og topmadras

Det er ikke nogen stor videnskab at vaske dyner og topmadrasser. Dog kan det være svært at gøre derhjemme, men på vores renseri har vi de bedste maskiner og omgivelser, til at udføre en professionel rens. 

Dyner og puder vaskes og tørres ved en så høj temperatur, at alle støvmider og bakterier dør. Topmadrasserne renses og tørres derefter i vores tørrerum. Ved at benytte tørrerum, kan vi gennemvæde madrassen helt, så den bliver 100% rent, og bagefter tørre den hurtigt nok, til at der ikke er noget fugt som samler sig og ødelægger madrassen. Efter tørringsprocessen pakkes dine dyner, puder og topmadras ind i plastic, og du får dine dyner og topmadrasser retur dejligt rene og helt tørre.

Se hvad du kan gøre for at holde et rent og frisk sengemiljø

Udover at sørge for jævnlig rens af topmadrasser og dyner er der flere andre ting du kan gøre for at holde dit sengemiljø rent. For at holde dit sengemiljø friskt og rent, skal du sørge for rigeligt udluftning morgen og aften,samt vende din madras hver 2.-3. måned.

Desuden er det en fordel at vente lidt med sengeredningen om morgenen, da madrassen derved får tid til at afgive noget af den fugt, den har optaget i løbet af natten. Du kan med fordel også støvsuge når du skifter dit  sengetøj. En gang støvsugning hjælper gevaldigt på støvmiderne, så støvsug gerne hver gang du skifter sengetøj.

Benyt også vores andre services

Udover at tilbyde rens af topmadrasser og dyner, så kan du også få flere andre services hos Møbel- og Tæpperenseriet. Servicen det hele startede med var rens af tæpper, så har du et gulvtæppe derhjemme som trænger til vask, så kan vi også klare det. Du kan læse mere om vores vask af løse tæpper her. Vi vasker alle typer af tæpper, herunder både æggte tæpper, kelims, rya tæpper, sisal tæpper osv. Klik her og se vores prisoversugt over alle vores services. 

Du kan også bestille en rens og imprægnering af dine møbler. Vi håndvasker alle typer af polstrede møbler. Vi har mere end 60 års erfaring med rens af møbler, og har gennem årene forfinet og udviklet vores metoder. Rensen vil blive tilpasset det enkelte møbel, så der tages hensyn til de materialer som møblet er lavet af. 

 

Få hentet og bragt i hele DK 

Når du bruger MOT, skal du ikke bekymre dig om alt besværet ved at fragte dine topmadrasser, dyner, puder mv. ud til os i Farum.

Vi kører rundt i stort set hele landet med vores egne vogne, og afhenter samt leverer direkte hos vores kunder. Dette gør vi for et beskedent beløb på kun 200 kr. Er du interesseret i at se hvornår vi kører i dit område, så kan du se vores kørselsoversigt her. Ellers er du også altid velkomne til at kontakte os på telefonen, hvor vi sidder klar til at besvare dine opkald alle hverdage 7-17, på mail eller via vores kontaktformular

 

Kontakt os

  Møbel- og Tæpperenseriet

  Kontaktinfo

  Ryttermarken 2B, 3520 Farum

  +45 44 99 41 41

  [email protected]

  Åbningstider

  Mandag 7.00 - 17.00
  Tirsdag 7.00 - 17.00
  Onsdag 7.00 - 17.00
  Torsdag 7.00 - 17.00
  Fredag 7.00 - 17.00
  Weekend LUKKET