Åbent 7 - 17 alle hverdage | Landsdækkende service | +45 44 99 41 41

Ydelser

Vask af løse tæpper

Vask af tæpper er vores kerneydelse, og siden 1958 har vi haft fokus på at benytte og udvikle de bedste og mest skånsomme vaske- og renseteknikker til vores tæpperens. Med vores tæpperens, vil du opleve, at dine tæpper igen får klarhed og dybde i farverne, når de kommer retur.

nyrenset tæppe
en stol før og efter den blev renset

Rens af møbler

Vi udfører en møbelrens i topkvalitet. Hvert møbel bliver vasket individuelt i hånden med en vask, der målrettet de materialer, som møblet er lavet af. Vi har set alt inden for pletter og skjolder på  møbler, og kan i mange tilfælde fjerne dem helt eller reducere dem så meget, så resultatet bliver rigtig flot.

Vask af ægte tæpper

Vi ved, at ægte tæpper ofte repræsenterer en stor værdi – både som affektionsværdi og når det kommer til kroner og ører. Du kan dog roligt sende dine ægte tæpper til vask hos os. Vi mere end 60 års erfaring i håndtering af de dyrebare tekstiler og sikrer dig det flotteste resultat efter vask.

et tæppe der bliver renset

Reparation af ægte tæpper

Vi har vores egen reparationsafdeling, hvor vi tager os af reparation af tæpper. Vores tæppereparationer er udført af super professionelle reparatører, som gennem mange år har opbygget stor ekspertise på området, og som kan tage sig af alt fra store huller til reparation af frynser og kanter.

Rens af fastliggende tæpper

Som nogle af de første i Danmark begyndte Møbel- og Tæpperenseriet at udfører rens af fastliggende tæpper. Vi har det bedste udstyr på markedet, og vi kan effektivt rense væg-til-væg tæpper, så snavs og
skidt forsvinder.

et tæppe der bliver renset

Vask af dyner og topmadrasser

Forfrisk dit sengemiljø med en vask og desinficering af dine dyner, puder og topmadras. At vaske dyner og topmadrasser er ingen stor videnskab, men vi har de rette faciliteter til rådighed, så vi kan sikrer, at dyner og madrasser er fuldstændig rene og tørre, når de kommer retur.

Samarbejdspartnere

Møbel- og Tæpperenseriet

Kontaktinfo

Ryttermarken 2B, 3520 Farum

+45 44 99 41 41

[email protected]

Åbningstider

Mandag 7.00 - 17.00
Tirsdag 7.00 - 17.00
Onsdag 7.00 - 17.00
Torsdag 7.00 - 17.00
Fredag 7.00 - 17.00
Weekend LUKKET