Tæpperenseri

Hvis du står og mangler et kvalificeret tæpperenseri til at rense dit snavsede tæppe, skal du ikke lede længere: Møbel- og Tæpperenseriet har kompetencerne og erfaringen til at gøre dit tæppe rent og pænt igen.

Forsikringsskader

Bakterier og skimmelsvamp er bare et udpluk af, hvad dit tæppe kan blive ramt af, når det udsættes for en vandskade. Hos Møbel- og Tæpperenseriet har vi mulighed for at fjerne alle typer lugtgener, der opstår i forbindelse med vandskader. Vi vasker og desinficerer tæpperne, så de bliver pæne og lækre igen, og er der sket et farveudløb i tæppet, kan vi i de fleste tilfælde fjerne eller reducere dette. Vores tæpperenseri behandler også tæpper, der har været udsat for andre typer forsikringsskader, det kan være brand, sod eller andre uheld.

Tæpperenseri til de tæpper man er glad for

Når man har et tæppe, man er glad for, er det nødvendigt at vedligeholde det, for at det forbliver smukt. Dette indebærer en professionel rens af tæppet med jævne mellemrum og eventuelle vedligeholdelsesreparationer. En rens af tæppet giver tæppet dets glans og flotte finish tilbage, mens mindre reparationer som flossede frynser og kanter er nødvendigt at få repareret før tæppet langsomt trevler op på gulvet. Hvis det er møl, som dit tæppe er blevet angrebet af, opfordrer vi, at man tager aktion med det samme, da møl æder tæppet, hvilket fører til grimme huller og kostbare reparationer. Vores tæpperenseri udbyder en særdeles effektiv mølimprægnering, der både dræber møl og larver og forebygger et nyt mølangreb.

Et ærligt tæpperenseri

Møbel- og Tæpperenseriet er det tæpperenseri i Danmark, der har været i branchen i længst tid. Det betyder, at vi har opbygget en stor viden om hvordan man bedst renser og vasker tæpper, og derfor ved vi også, at et tæppe nogle gange kan blive så skadet, at det kan være umuligt at rette helt op igen. Vi ser os selv som et ærligt renseri, der ikke holder noget hemmeligt, så hvis et tæppe er meget ødelagt, lover vi ikke vores kunder noget, vi ikke kan holde. Vi er et tæpperenseri, der anvender specialiserede og velprøvede metoder til rens af mange forskellige typer pletter og behandling af farveudløb, og vi kan i langt de fleste tilfælde rette op på skaderne, så resultatet bliver tilfredsstillende.

Tæpper med pletter på

Det er en ærgerlig følelse, man står tilbage med, når man opdager en plet på sit tæppe. Det kan være, at ens hund eller kat har tisset på tæppet, mens man har været på arbejde, eller måske har man spildt te, kaffe eller noget helt tredje på tæppet, som har forårsaget skjolder og pletter. Møbel- og Tæpperenseriet er et tæpperenseri, der kan tage hånd om selv de mest genstridige pletter på dit tæppe, som fx pletter fra kaffe, rødvin, urin, blod og opkast. Det er dog ikke altid, at disse vanskelige pletter lader sig helt fjerne, men hos www.renseriet.dk gør vi alt for at give det mest tilfredsstillende resultat.

Om os

 
PRISER
KØRSELSOVERSIGT
TILBUD
KONTAKT