Plet på sofa

Har du brug for professionel hjælp til at komme en plet på sofa til livs, kan du finde hjælp hos Møbel og Tæpperenseriet. Med 60 års erfaring er vi eksperter i at behandle pletter og snavs på sofaer.

Hvad kan man selv gøre?

Sofaen er mange menneskers foretrukne opholdssted, når de skal hygge sig. Det sætter dog sofaen i højrisiko for at blive plettede, da der ofte bliver spist og drukket i den. Er uheldet ude, kan man i første omgang selv forsøge at fjerne den uønskede plet på sofa ved først at suge pletten op med et tørt stykke stof og derefter vaske pletten forsigtigt med en våd klud (brug rent vand eller vand med en lille smule uldvask i). Forsvinder pletten ikke efter denne behandling, anbefaler vi, at du får nogle professionelle til at rense din sofa. Hos Møbel og Tæpperenseriet har vi specialiseret os i rens af møbler, og vi kan rense din sofa så pletten bliver fjernet eller minimeret mest muligt.

Plet på sofa – ikke så slemt endda

Det kan være held i uheld, at du får en plet på din sofa. Ofte er en nyopstået plet på sofa grunden til, at sofaen sendes til rens. Sofaen er i mange tilfælde beskidt i forvejen, det vil sige, før pletten opstår. Ofte har kunden ikke lagt mærke til dette, da denne type snavs tiltager gradvist over tid i modsætning til en plet. Det er først, når kunden får den rene og pletfrie sofa retur, at han eller hun vil se, at det ikke bare er pletten, der er forsvundet, men også alt det øvrige “usynlige” snavs.

Møbel og Tæpperenseriet – det sikreste valg

At behandle pletter på tekstiler er en af Møbel og Tæpperenseriets spidskompetencer. Vi har stor erfaring i dette, da det ofte er er grunden til, at kunder sender deres møbel eller tæppe til rens. Vi har seks årtiers erfaring på området, og vi kan få has på langt de fleste pletter. Har du en plet på sofa, er vi det sikreste valg. Vores metoder er skånsomme mod de materialer, som din sofa er lavet af, idet vi anvender specielle sæber og renser alle møbler individuelt i hånden. Hvis noget mod alt forventning skulle gå galt, er vi forsikret hos Alm. Brand.

Mere end en rens

Møbel og Tæpperenseriet er Danmarks største møbelrenseri, og vi har med vores fragtservice mulighed for at hente din sofa til rens og levere den tilbage igen for en beskeden pris på kr. 125,-. Imprægnering er som udgangspunkt altid inkluderet i en møbelrens, hvilket gør din sofa modstandsdygtig mod snavs og smuds, og gør det nemmere i fremtiden af fjerne plet på sofa. Vi har også mulighed for at udføre reparationer eller ombetrække tekstil- og lædersofaer. Tjek vores priser på www.renseriet.dk.

Om os

 
PRISER
KØRSELSOVERSIGT
TILBUD
KONTAKT