+45 44 99 41 41

Sofarens

Sofarens er en af Møbel- og Tæpperenseriets kerneydelser. Vi er landets ældste møbelrenseri, og vi har erfaring og faciliteter til professionel sofarens, så din sofa bliver smuk og ren igen.

INDHENT TILBUDSE PRISER HER

Prøv en professionel sofarens

Vi tilbyder professionel sofarens til fair priser til kunder i stort set hele landet. Sofaen er mange danskeres foretrukne sted at sidde og hygge sig med te, kaffe, slik, kage og så videre. Dette resulterer alt for ofte i plettede sofahynder- og puder. Udover decideret pletter og skjolder, vil sofaen også med tiden opsamle almindeligt snavs og skidt. Med vores rens af sofaen, kan vi garantere flotte resultater. Dog må vi undertiden opgive på slemme og pletter og skjolder, der ikke lader sig fjerne.

Møbel- og Tæpperenseriet leverer en enestående sofarens, som går i dybden og sørger at sofaen stoffet behandles korrekt i forhold til type og beskaffenhed. Vi er altid leveringsdygtige med et uforbindende tilbud på sofarens. Send et billede af din sofa til [email protected] eller ring på 44 99 41 41 allerede i dag. Du kan også udfylde vores kontaktformular HER.

Send trygt din sofa til rens hos os

Med mere end 65 års erfaring i sofarens, tæpperens og rensning af møbler kan du trygt sende din sofa til rens hos os.

Vi har også stor erfaring med rens af forskellige designersofaer. Dette inkluderer bl.a. Eilersen sofaer, Erik Jørgensen sofaer, Hay sofaer, Wegner sofaer, Bolia sofaer, Søren Lund sofaer, Paustian sofaer, Rolf Benz sofaer og Brd. Friis sofaer.

Vi renser sofaerne på vores renseri, hvor vi har indrettet stedet, så det har de mest optimale faciliteter til sofarens. Er resultatet ikke tilfredsstillende efter første rens, renser vi sofaen igen før vi sender den ud af huset. Vi har fokus på fjernelse af pletter og skjolder, således at sofaen efter vask og finish-behandling fremstår ren og ensartet.

sofa til rens / sofarens

Sådan foregår vores sofarens

Møbel- og Tæpperenseriet har mange års erfaring i at rense sofaer. For os går sofarens ud på at rense sofaen så grundigt som muligt, uden at sofa stoffet tager skade, og uden at der bliver efterladt kemikalier i sofaen efter rens. Derfor renser vi sofaerne i en opblanding med varmt vand og uorganisk sæbe, der effektivt fjerner snavs og pletter fra sofaen.

Skulle der stadig være nogle pletter tilbage på sofaen, så efterbehandler vi dette område. Ved efterbehandlingen bruger vi en stærkere sæbeopløsning og skrubber problemområdet, indtil at resultatet ikke kan blive bedre. Derefter suges alt det overskydende vand ud af sofaen, og den sættes til tørring. Efter tørringen er sofaen ren og lækker.

Da vi vasker dine møbler på vores renseri i Farum, har vi mulighed for at behandle og tørre sofaen af flere omgange. Denne mulighed har man ikke hvis man kommer og vasker sofaen på stedet. Her er det ikke muligt at bruge lige så store mængde vand til rensningen, da man ikke har de samme tørre faciliteter. Samtidig er det ikke muligt at efterbehandle sofaen i samme omfang, da man ikke når at se det tørrede resultat, som ofte ser noget anderledes ud, end når sofaen fortsat er våd. Vi tilbyder ovenikøbet at afhente og levere sofaen på din adresse for en samlet pris på kun 200 kr. Se hvornår vi kører hos dig i vores kørselsoversigt.

Klik HER for at læse mere om vores rens af møbler.

Tjek også vores andre ydelser

Vi tilbyder ikke kun sofarens hos Møbel-og Tæpperenseriet. Du kan også få tæppevask, møbelrens, rens af topmadras og dyner, tæppereparation mv.

Du kan se nogle af vores populæreste ydelser her nedenfor.

rens af tæppe / tæpperens Marcin
topmadras rens / rens af topmadras og vask af dyner
reparation af tæpper
sofarens / rens af sofa og møbelrens
Jens Ole står ved bil møbel- og tæpperens

Afhentning og levering ved sofarens

Med vores effektive og billige afhentning- og leveringsservice, kan vi tilbyde at hente og bringe din sofa til rens for den nette sum af 200,- i alt. Du kan i samme omgang også sene din tæpper til vask.

Vi kører stort set i hele landet og har en leveringstid på kun én uge. Se under Kørselsoversigt, hvornår vi kører i dit område. Har du spørgsmål til vores afhentningsservice så kan du kontakte os HER.

Derfor skal du få foretaget en sofarens hos MOT

1

Vi vådrenser sofaer. Man kan ikke vådrense i hjemmet de det kræver at man har faciliteter til at tørre møblet efterfølgende. Med en vådrens kan man få et langt bedre resultat.

2

Vi stopper ikke før din sofa er ren. Kræver det én omgang, to eller tre? Det betyder ingenting. Vi renser din sofa til den er ren – uden mer beregning. Når vi renser sofaen på vores vaskeri i Farum har vi mulighed for at tørre sofaen, og se det endelige resultat, og give den endnu en omgang om nødvendigt.

3

Du skal ikke bekymre dig om afhentning og levering når du bestiller sofarens hos M øbel- og tæpperenseriet. Vi afhenter og leverer til alle brofaste øer for bare 200 kr. Vi har en fast køreplan, der går bare én uge fra afhentning til levering.

Kontakt os

  Få et tilbud på tæpperens i Hillerød

   Kontaktinfo

   Ryttermarken 2B, 3520 Farum
   +45 44 99 41 41
   [email protected]

   Åbningstider

   Mandag: 7.00 - 17.00
   Tirsdag: 7.00 - 17.00
   Onsdag: 7.00 - 17.00
   Torsdag: 7.00 - 17.00
   Fredag: 7.00 - 17.00

   Weekend: Lukket

   logo MOT hvidt uden tekst

   Kontaktinfo

   Ryttermarken 2B, 3520 Farum
   +45 44 99 41 41
   [email protected]

   Åbningstider

   Mandag: 7.00 - 17.00
   Tirsdag: 7.00 - 17.00
   Onsdag: 7.00 - 17.00
   Torsdag: 7.00 - 17.00
   Fredag: 7.00 - 17.00

   Weekend: Lukket