Åbent 7 - 17 alle hverdage | Landsdækkende service | +45 44 99 41 41

Sofarens

Sofarens er en kerneydelse for Møbel- og Tæpperenseriet. Vi er det ældste møbelrenseri i Danmark, og vi har erfaring og faciliteter til professionel sofarens, så din sofa bliver smuk og ren igen.

 

Professionel sofarens

Vi tilbyder professionel sofarens til fair priser til kunder i stort set hele landet. Sofaen er mange danskeres foretrukne sted at sidde og hygge sig med te, kagge, slik, kage og så videre. Dette restulterer alt for ofte i plettede sofahynder- og puder. Udover decideret pletter og skjolder, vil sofaen også med tiden opsamle almnindeligt snavs og skidt. Med vores sofarens, kan vi garantere flotte resultater, men må undertiden opgive på slemme og pletter og skjolder, der ikke lader sig fjerne. Møbel- og Tæpperenseriet leverer en enestående rens af sofaer, som går i dybden og sørger at sofaen stoffet behandles korrekt i forhold til type og beskaffenhed. Vi er altid leveringsdygtige med et uforbindende tilbud på sofarens. Send et billede af din sofa til [email protected] eller ring på 44 99 41 41 allerede i dag.

 

Du kan trygt sende din sofa til os

Vi har erfaring i rensning af alle mulige slags designsofaer, fx eilersen sofaer, Erik Jørgensen sofaer, Hay sofaer, Wegner sofaer, Bolia sofaer, Søren Lund sofaer, Paustian sofaer, Rolf Benz sofaer og brd.-frs. sofaer. Vi renser sofaerne på vores vaskeri, hvor vi har indrettet stedet, så det har de mest optimale faciliteter til sofarens. Er resultatet ikke tilfredsstillende efter første rens, renser vi sofaen igen før vi sender den ud af huset. Vi har fokus på fjernelse af pletter og skjolder, således at sofaen efter vask og finish-behandling fremstår ren og ensartet. Hos os kan du få renset din 3 personers sofa, 2 personers sofa, hjørnesofa – kort sagt hvilken som helst sofa som du skulle sidde inde med.

 

Hurtig og nem service ved sofarens

Med vores effektive og billige afhentning- og leveringsservice, kan vi tilbyde at hente og bringe din sofa til rens for den nette sum af 150,- i alt. Vi kører stort set i hele landet og kan hjælpe dig med en professionel sofarens. Vi har en leveringstid på kun 1 uge. Se under “Kørselsoversigt”, hvornår vi kører i dit område. Du kan også ringe til os på 44 99 41 41 – Vi sidder klar ved telefonerne.

 

Hvordan renser vi din sofa?

Møbel- og Tæpperenseriet har årevis erfaring i at rense sofaer. For os går sofarens ud på at rense sofaen så grundigt som muligt, uden at sofastoffet tager skade, og uden at der bliver efterladt kemikalier i sofaen efter rens. Det vil sige, at vi vasker sofa i en opblanding med varmt vand og uorganisk sæbe, der effektivt fjerne snavs og pletter fra sofaen. Skulle der stadig være nogle pletter på sofaen tilbage, bruger vi en stærkere sæbeopløsning og skrubber problemområdet indtil at resultatet ikke kan blive bedre. Derefter suges alt det overskydende vand ud af sofaen, og den sættes til tørring. Efter tørringen er sofaen ren og lækker. Klik HER for at læse mere.

Møbel- og Tæpperenseriet

Kontaktinfo

Ryttermarken 2B, 3520 Farum

+45 44 99 41 41

[email protected]

Åbningstider

Mandag 7.00 - 17.00
Tirsdag 7.00 - 17.00
Onsdag 7.00 - 17.00
Torsdag 7.00 - 17.00
Fredag 7.00 - 17.00
Weekend LUKKET