Åbent 7 - 17 alle hverdage | Landsdækkende service | +45 44 99 41 41

Sofarens

Sofarens er en kerneydelse for Møbel- og Tæpperenseriet. Vi er det ældste møbelrenseri i Danmark, og vi har erfaring og faciliteter til professionel sofarens, så din sofa bliver smuk og ren igen.

Prøv en professionel sofarens

Vi tilbyder professionel sofarens til fair priser til kunder i stort set hele landet. Sofaen er mange danskeres foretrukne sted at sidde og hygge sig med te, kaffe, slik, kage og så videre. Dette resulterer alt for ofte i plettede sofahynder- og puder. Udover decideret pletter og skjolder, vil sofaen også med tiden opsamle almindeligt snavs og skidt. Med vores rens af sofaen, kan vi garantere flotte resultater. Dog må vi undertiden opgive på slemme og pletter og skjolder, der ikke lader sig fjerne. 

Møbel- og Tæpperenseriet leverer en enestående rens af sofaer, som går i dybden og sørger at sofaen stoffet behandles korrekt i forhold til type og beskaffenhed. Vi er altid leveringsdygtige med et uforbindende tilbud på sofarens. Send et billede af din sofa til renseriet@renseriet eller ring på 44 99 41 41 allerede i dag. Du kan også udfylde vores kontaktformular her

Send trygt din sofa til rens hos os

Vi har erfaring i rensning af møbler og sofaer, herunder rens af velour sofaer, rens af uld sofaer mv. Dertil har vi også stor erfaring med rens af forskellige designersofaer. Dette inkluderer bl.a. Eilersen sofaer, Erik Jørgensen sofaer, Hay sofaer, Wegner sofaer, Bolia sofaer, Søren Lund sofaer, Paustian sofaer, Rolf Benz sofaer og brd.-frs. sofaer.

 Vi renser sofaerne på vores vaskeri, hvor vi har indrettet stedet, så det har de mest optimale faciliteter til sofarens. Er resultatet ikke tilfredsstillende efter første rens, renser vi sofaen igen før vi sender den ud af huset. Vi har fokus på fjernelse af pletter og skjolder, således at sofaen efter vask og finish-behandling fremstår ren og ensartet. Hos os kan du få renset din 3 personers sofa, 2 personers sofa, hjørnesofa – kort sagt hvilken som helst sofa som du skulle sidde inde med.  

Oplev hurtig og nem service ved sofarens

Med vores effektive og billige afhentning- og leveringsservice, kan vi tilbyde at hente og bringe din sofa til rens for den nette sum af 200,- i alt. Vi kører stort set i hele landet og kan hjælpe dig med en professionel sofarens. Vi har en leveringstid på kun 1 uge. Se under Kørselsoversigt, hvornår vi kører i dit område. Du kan også ringe til os på 44 99 41 41 – Vi sidder klar ved telefonerne.

Du kan når du bestille din sofarens, i samme omgang også sende dine tæpper afsted til vask. Det vil fx være oplagt at få vasket dit tæppe i stuen, sammen med sofaerne. Så få du hentet det hele samme tid, og det hele retur igen blot en uge efter. 

Læs hvordan vi renser din sofa

Møbel- og Tæpperenseriet har mange års erfaring i at rense sofaer. For os går sofarens ud på at rense sofaen så grundigt som muligt, uden at sofa stoffet tager skade, og uden at der bliver efterladt kemikalier i sofaen efter rens. Derfor renser vi  sofaerne i en opblanding med varmt vand og uorganisk sæbe, der effektivt fjerner snavs og pletter fra sofaen.  

Skulle der stadig være nogle pletter tilbage på sofaen, så efterbehandler vi dette område. Ved efterbehandlingen bruger vi en stærkere sæbeopløsning og skrubber problemområdet, indtil at resultatet ikke kan blive bedre. Derefter suges alt det overskydende vand ud af sofaen, og den sættes til tørring. Efter tørringen er sofaen ren og lækker. 

Da vi vasker dine møbler på vores renseri i Farum, har vi mulighed for at behandle og tørre sofaen af flere omgange. Denne mulighed har man ikke hvis man kommer og vasker sofaen på stedet. Her er det ikke muligt at bruge lige så store mængde vand til rensningen, da man ikke har de samme tørre faciliteter. Samtidig er det ikke muligt at efterbehandle sofaen i samme omfang, da man ikke når at se det tørrede resultat, som ofte ser noget anderledes ud, end når sofaen fortsat er våd. Klik HER for at læse mere om vores rens af møbler.

Møbel- og Tæpperenseriet

Kontaktinfo

Ryttermarken 2B, 3520 Farum

+45 44 99 41 41

[email protected]

Åbningstider

Mandag 7.00 - 17.00
Tirsdag 7.00 - 17.00
Onsdag 7.00 - 17.00
Torsdag 7.00 - 17.00
Fredag 7.00 - 17.00
Weekend LUKKET