+45 44 99 41 41

Vask af løse tæpper

Professionel vask

Hos Møbel- og Tæpperenseriet har vi brugt mere en 60 år på at anvende og videreudvikle effektive og samtidigt skånsomme vaskemetoder til vask af løse tæpper. Vi vasker mere end 200 tæpper hver uge, og med vores rensesystem kan vi tage os af alle slags gulvtæpper, der trænger til en kærlig hånd. På billedet ser du et tæppe komme ud fra den sidste skylle- og presselinje i vores anlæg, som er Nordeuropas største og mest moderne anlæg til vask af løse tæpper.

vask af løst tæppe
kaffeplet på tæppe

Fjerner pletter og skjolder

Vi oplever ofte, at kunder først sender deres tæpper til vask, når der er sket et uheld og der er kommet en eller flere pletter på tæppet. Heldigvis kan vi i langt de fleste tilfælde fjerne pletterne helt eller reducere dem så meget, at de ikke ødelægger glæden ved tæppet. Når det kommer til pletter og skjolder, er der ikke det, som vi ikke har set – for bare at nævne de mest gængse: kaffe, the, rødvin, opkast, madspild og blod. Når vi fjerner pletter og skjolder foregår det ved, at vi forbehandler lokalt og efterfølgende vasker tæppet – dette gentages op til flere gange for at opnå det bedste resultat. Denne behandling er naturligvis inkluderet i den almindelige vaskepris.

Sådan udføres tæppevasken

1. Tæppet bankes, så sand og andre løse partikler frigøres fra tæppet inden vasken.
2. Eventuelle pletter forbehandles.
3. Tæppet forvaskes i et stort vaskekar.
4. Tæppet vaskes individuelt fladt på gulv.
5. Som den sidste del i vaskeprocessen, bliver tæppet køre igennem Europas største specialanlæg for vask og skylning af tæpper.
6. Tæppet tørres i et tørrerum i 6-8 timer.
7. Tæppet inspiceres, og eventuelle pletter og skjolder efterbehandles – vaskeprocessen gentages, hvis nødvendigt.
8. Slutteligt pakkes tæppet, så det er klar til at komme retur.

Tillægsydelser ifm. vask af løse tæpper

Imprægnering

Vi kan tilbyde imprægnering af tæpper efter vask. En imprægnering gør tæppet mindre sårbart over for pletter og smuds. Tæppet holder så dermed rent i længere tid. Vi anbefaler imprægnering på fladvævede tæpper og sisal tæpper. På netop fladvævede tæpper som for eksempel Kelim tæpper, kludetæpper og sisaltæpper, har imprægneringen en særligt god effekt og langtidsholdbar virkning.

Nyt tæppeunderlag

Et underlag sikrer, at tæppet ikke glider rundt på gulvet. Med et godt tæppeunderlag, sikrer du, at tæppet er skridsikkert og nemt at støvsuge. En anden fordel er, at tæppet bliver blødere at træde på. Vi sælger tæppeunderlag i super kvalitet til en fornuftig pris.

Desinficering

En desinficering af tæppet sikrer, at tæppet er fuldstændigt bakterielt rent og fjerner eventuelle lugtgener. Det kan for eksempel være lugt efter urin og opkast fra kæledyr, lugt af nikotin med mere. Med en desinficering er du sikret et rent og lugtfrit tæppe, når der kommer retur. Lige nu kan du få dit tæppe desinficeret uden beregning! Normalpris: Kr. 100,00 pr. m2.

Mølimprægnering

Døjer du med møl i hjemmet, kan det være en god idé at mølimprægnere tæppet i forbindelse med vasken. Selve vasken og tørringen af tæppet slår alle møl ihjel, men med en mølimprægnering sikrer du tæppet imod fremtidige mølangreb. Proceduren er simpel; vi vasker et stof ind i tæppet og varmefikserer det, som virker mølafvisende. 

Kontakt os nu

  Kontaktinfo

  Ryttermarken 2B, 3520 Farum
  +45 44 99 41 41
  [email protected]

  Åbningstider

  Mandag: 7.00 - 17.00
  Tirsdag: 7.00 - 17.00
  Onsdag: 7.00 - 17.00
  Torsdag: 7.00 - 17.00
  Fredag: 7.00 - 17.00

  Weekend: Lukket

  logo MOT hvidt uden tekst

  Kontaktinfo

  Ryttermarken 2B, 3520 Farum
  +45 44 99 41 41
  [email protected]

  Åbningstider

  Mandag: 7.00 - 17.00
  Tirsdag: 7.00 - 17.00
  Onsdag: 7.00 - 17.00
  Torsdag: 7.00 - 17.00
  Fredag: 7.00 - 17.00

  Weekend: Lukket