+45 44 99 41 41

Vask af tæpper

Professionel vask af tæpper i hele Danmark

 

Hvem er vi?

Møbel- og Tæpperenseriet er en familieejet virksomhed, som blev grundlagt i 1958 af Alfred Nielsen. I dag er det Jens Ole Nielsen, der står for virksomhedens daglige drift. Med tiden er Møbel- og Tæpperenseriet vokset til landets førende firma inden for rens og vask af tæpper. At vaske tæpper kræver stor ekspertise, derfor har firmaet siden dets stiftelse haft fokus på at benytte og udvikle vasketeknikker, der giver de bedste resultater uden at beskadige materialet. Den opbyggede erfaring inden for møbel- og tæppevask har med tiden resulteret i stabil kundetilgang, der gav den vækst der skulle til for, at vi siden 1996 har kunne tilbyde sin ekspertise til kunder i hele Danmark. For nyligt har Møbel- og Tæpperenseriet installeret et nyt specialdesignet rensningsanlæg til vask af tæpper.

 

Vask af tæpper – Nem og hurtig service

Vi er det største og ældste møbel- og tæpperenseri i Danmark, der har specialiseret sig i vask af tæpper. Vi afhenter og leverer tæpper overalt i Danmark. Service er et nøglebegreb for os, og derfor sørger vi for at have en så fleksibel og god leveringsservice som muligt. Det koster for eksempel ikke ekstra, hvis du ønsker at få dit tæppet afhentet på en adresse og leveret på en anden. Dette gør vi tit i forbindelse med flytninger og netauktion. Afhentning og levering koster 200 kr. Under “Kørselsoversigt” kan du se hvornår vi er dit område. Hvis du har et sted at lægge dit tæppe ud, fx overdækket terrasse, carport eller lignende, behøver du ikke være hjemme, når vi henter og leverer. Vi gør det nemt at bestille vask af tæpper. 

 

Møbel- og Tæpperenseriet – Et sikkert valg

Møbel- og Tæpperenseriet er Danmarks største og ældste specialfirma inden for rens, reparation og vask af tæpper. Vi er markedsledende og vasker mere end 25.000 stk. løse tæpper hvert år. Vi kombinerer høj kvalitet og service med rimelige priser, samt en afhentnings- og leveringsservice til kun 150 kr. tur-retur. Vi vasker alle typer tæpper, fx maskinelavede tæpper, ægte tæpper, kludetæpper, ryatæpper, tuftet tæpper og kelims, og vi har gennem de sidste tres år udviklet særlige vasketeknikker, der giver de bedste resultater uden at skade materialet.

 

Vask og reparation af tæpper

Alle tæpper bliver med tiden snavsede og beskidte, og når det sker, er det vigtigt at kende til en dygtig tæpperenser, der kan vaske dit tæppe effektivt uden at beskadige det materiale, tæppet er lavet af. Vi har med mere end seks årtiers erfaring udviklet specielle vaskemetoder, der giver de bedst mulige resultater, når det gælder vask af tæpper. Derudover udfører vi enhver form for reparation af tæpper. Det kan for eksempel være at dit tæppe er begyndt at gå op i frynser eller kanter, og i så fald er det vigtigt at tæppet repareres før det trevler yderligere op. En sådan vedligeholdelsesreparation er ikke så kostbar at få udført.

Tæppevask

Kontaktinfo

Ryttermarken 2B, 3520 Farum
+45 44 99 41 41
[email protected]

Åbningstider

Mandag: 7.00 - 17.00
Tirsdag: 7.00 - 17.00
Onsdag: 7.00 - 17.00
Torsdag: 7.00 - 17.00
Fredag: 7.00 - 17.00

Weekend: Lukket

logo MOT hvidt uden tekst

Kontaktinfo

Ryttermarken 2B, 3520 Farum
+45 44 99 41 41
[email protected]

Åbningstider

Mandag: 7.00 - 17.00
Tirsdag: 7.00 - 17.00
Onsdag: 7.00 - 17.00
Torsdag: 7.00 - 17.00
Fredag: 7.00 - 17.00

Weekend: Lukket