Åbent 7 - 17 alle hverdage | Landsdækkende service | +45 44994141

Tæpperenseri

Hvis du står og mangler et kvalificeret tæpperenseri til at rense dit snavsede tæppe, skal du ikke lede længere: Møbel- og Tæpperenseriet kan som Danmarks ældste og eneste landsdækkende tæpperenseri tilbyde en professionel tæpperens.

 

Tæpperenseri til de tæpper man er glad for

Når man har et tæppe, man er glad for, er det nødvendigt at vedligeholde det, for at det forbliver smukt. Dette indebærer en professionel rens af tæppet med jævne mellemrum og eventuelle vedligeholdelsesreparationer. En rens af tæppet giver tæppet dets glans og flotte finish tilbage, mens mindre reparationer som flossede frynser og kanter er nødvendigt at få repareret før tæppet langsomt trevler op på gulvet. Hvis det er møl, som dit tæppe er blevet angrebet af, opfordrer vi, at man tager aktion med det samme, da møl æder tæppet, hvilket fører til grimme huller og kostbare reparationer. Vores tæpperenseri udbyder en særdeles effektiv mølimprægnering, der både dræber møl og larver og forebygger et nyt mølangreb. Læs mere om vores services under ved at klikker HER.

 

Et tæpperenseri med dybe rødder

Møbel- og Tæpperenseriet er Danmarks ældste tæpperenseri. Det betyder, at vi har opbygget en stor viden gennem de sidste 60 år, om hvordan man bedst renser og vasker tæpper. Vi lover aldrig mere end vi kan holde, men vi er førende på markedet inden for fjernelse af pletter og skjolder på tæpper og fjernelse af farveudløb i tæppet, og i de fleste tilfælde, kan vi levere flotte resultater til stor tilfredshed for vores kunder. Siden vores stiftelsen i 1958 har vi kontinuerligt haft fokus på at have den højeste kvalitet på alle vores arbejdsudførelser og forfine metoder og teknikker.

 

Pletter og skjolder på tæpper

Det er aldrig glædeligt, når der kommer pletter på ens tæppe. Det kan være, at ens hund eller kat har tisset på tæppet, eller måske har man spildt te, kaffe eller noget helt tredje på tæppet, som har forårsaget skjolder og pletter. Møbel- og Tæpperenseriet er et tæpperenseri, der kan tage hånd om selv de mest genstridige pletter på dit tæppe, som for eksempel pletter fra kaffe, rødvin, urin, blod og opkast. Det er dog ikke altid, at disse vanskelige pletter lader sig helt fjerne, men hos Møbel- og Tæpperenseriet gør hvad vi kan for at komme de uønskede pletter og skjolder til livs uden ekstra beregning. Læs mere om vores tæpperens under “Vask af løse tæpper”.

 

Forsikringsskader

Bakterier og skimmelsvamp er bare et udpluk af, hvad dit tæppe kan blive ramt af, når det udsættes for en vandskade. Hos Møbel- og Tæpperenseriet har vi mulighed for at fjerne alle typer lugtgener, der opstår i forbindelse med vandskader. Vi vasker og desinficerer tæpperne, så de bliver pæne og lækre igen, og er der sket et farveudløb i tæppet, kan vi i de fleste tilfælde fjerne eller reducere dette. Vores tæpperenseri behandler også tæpper, der har været udsat for andre typer forsikringsskader, det kan være brand, sod eller andre uheld.

Møbel- og Tæpperenseriet

Kontaktinfo

Ryttermarken 2B, 3520 Farum

+45 44 99 41 41

[email protected]

Åbningstider

Mandag 7.00 - 17.00
Tirsdag 7.00 - 17.00
Onsdag 7.00 - 17.00
Torsdag 7.00 - 17.00
Fredag 7.00 - 17.00
Weekend LUKKET