Åbent 7 - 17 alle hverdage | Landsdækkende service | +45 44 99 41 41

Tæpperenseri

Vi er Danmarks ældste og eneste landsdækkende tæpperenseri. I mere end 60 år har vi specialiseret os i vask af løse tæpper, og vi er i dag stolte af at kunne sige, at der ikke findes det tæppe, som vi ikke kan behandle med vores effektive men skånsomme metoder. Vi er et tæpperenseri, som kan hjælpe privat- såvel som erhvervskunder med at få lækre og rene tæpper igen. Tøv ikke med at kontakte os.

Tæpperenseri med 60 års erfaring

Møbel- og Tæpperenseriet er Danmarks ældste renseri med speciale i vask af løse tæpper. Siden 1958 har vi anvendt og videreudviklet effektive og skånsomme metoder til tæpperens, og med mere end 60 års erfaring er dit tæppe i trygge hænder hos os. Vi er eksperter på at fjerne pletter og skjolder på tæpper; så har dit tæppe været udsat for et uheld, kan vi i langt de fleste tilfælde vaske og pletbehandle tæppe, så tæppet igen ligger rent og pænt på gulvet. Vi er et tæpperenseri, der vægter kvalitet og god service. Sender du dit tæppe til vask hos os er du således sikker på, at du får det bedst mulige resultat.

På billedet ses et billede fra 1960’erne fra virksomhedens tidlige år, hvor et stort ægte tæppe hænges til tørre over en bom.

tæpperens gamle dage

Vi er et tæpperenseri der kan tage sig af alle slags gulvtæpper

Vi er et tæpperenseri, der kan klare rensning af alle slags gulvtæpper. Med mere end 60 år i branchen kan vi med sikkerhed sige, at vi er landets førende inden for tæpperens af alle typer tæpper. Har du et tæppe, som du er glad for, hvad end det er et ægte tæppe, ryatæppe, marokkansk tæppe, kelim tæppe, viskose tæpper etc., kan vi hjælpe dig med en grundig tæpperens, der giver tæppet dets glans og dybde i farverne tilbage. Vi tilpasser naturligvis behandlingen alt efter tæppets type og beskaffenhed.

Som landets største tæpperenseri vasker vi mere end 25.000 m2 løse tæpper hver år, og der findes ikke en tæppe-type, som vi ikke har haft i hænderne før. Du kan derfor føle dig tryg, når du sender dine tæpper til behandling hos os. Hvis du ønsker at se vores priser, klik HER.

Vi tilbyder for eksempel
rens af kelim
rens af Kelim
rens af viskose tæppe
rens af Viskose tæppe
rens af marokkansk berber
rens af Marokkansk Berber
rens af orientalsk tæppe
rens af Orientalske Ægte tæpper
rens af kludetæppe
rens af Kludetæppe

Tæpperenseri der fjerner skjolder og pletter på tæpper

Ofte er det først, når uheldet er ude, og der er kommet en plet på tæppet, at vores kunder sender tæppet til rens. Det kan være kæledyret, der har besørget tæppet, spild efter kaffe eller noget helt tredje. Vi har set alt, når det kommer til pletter og skjolder på tæpper, så tøv ikke med at kontakte os.

Vi har for eksempel stor erfaring i fjernelse af pletter efter:

 • Kaffe og the
 • Rødvin
 • Opkast
 • Urin
 • Madspild
 • Blod

Selve vasken af tæppet er ofte effektiv til at fjerne eventuelle pletter og skjolder, og er der tale om meget tydelige pletter eller skjolder, forbehandler vi pletten før vask for at få et bedre resultat. Dog er det ikke alle pletter eller skjolder, der lader sig fjerne 100 pct. selvom vi behandler pletten lokalt og vasker tæppet flere gange, hvorfor vi ikke kan give en garanti for pletfjernelse.

Vores pletbehandling er naturligvis inkluderet i den almindelige vaskepris.

Tæpperenseri med afhentning og levering i næsten hele landet

Med vores fleksible og billige fragtservice kan vi tilbyde tæpperens til kunder i stort set hele Danmark. I egne vogne afhenter og leverer vi dine tæpper på din adresse – nemmere bliver det ikke! Hvis du f.eks. har en carport eller noget andet overdækket på din matrikel behøves du ikke engang være hjemme, når vi afhenter og leverer. Ved at klikke HER, kan du se en oversigt, der viser hvilke dage vi kører i dit område.

Prisen for afhentning og levering er kr. 200,00 pr. ordre. Det vil sige, at har du mere end et tæppe, koster det stadig kun 200,00 kr. Prisen er baseret på, at tæpperne er rullet sammen og står klar, når vores chauffør kommer og afhenter.

Kontakt Os

Du er altid velkommen til at kontakte os. Skriv her, send en mail eller ring til os.

  Møbel- og Tæpperenseriet

  Kontaktinfo

  Ryttermarken 2B, 3520 Farum

  +45 44 99 41 41

  [email protected]

  Åbningstider

  Mandag 7.00 - 17.00
  Tirsdag 7.00 - 17.00
  Onsdag 7.00 - 17.00
  Torsdag 7.00 - 17.00
  Fredag 7.00 - 17.00
  Weekend LUKKET