Åbent 7 - 17 alle hverdage | Landsdækkende service | +45 44 99 41 41

Tæpperenseri

TÆPPERENSERI TIL DINE LØSE TÆPPER

Hvis du mangler et kvalificeret tæpperenseri til at rense dit snavsede tæppe, skal du ikke lede længere:

Møbel- og Tæpperenseriet kan som Danmarks ældste og eneste landsdækkende tæpperenseri tilbyde topprofessionel tæpperens.

Ring til os på 44 99 41 41 alle hverdage klokken 7-17 eller send en besked til os. Vi ser frem til at høre fra dig 🙂

Tæpperenseri til alle slags gulvtæpper

Vi er et tæpperenseri, der kan klare rensning af alle slags gulvtæpper. Med mere end 60 år i branchen kan vi med sikkerhed sige, at vi er landets førende inden for tæpperens af alle typer tæpper. Har du et tæppe, som du er glad for, hvad end det er et ægte tæppe, rya tæppe, marokkansk tæppe, kelim tæppe, viskose tæpper etc., kan vi hjælpe dig med en grundig tæpperens, der giver tæppet dets glans og dybde i farverne tilbage.

Som landets største tæpperenseri vasker vi mere end 25.000 m2 løse tæpper hver år, og der findes ikke en tæppe-type, som vi ikke har haft i hænderne før. Du kan derfor føle dig tryg, når du sender dine tæpper til behandling hos os.

Vi tilbyder for eksempel 

rens af Kelim
rens af Viskose tæppe
rens af Marokkansk Berber
rens af Orientalske Ægte tæpper
rens af Kludetæppe

Skjolder og pletter på tæpper

Ofte er det først, når uheldet er ude, og der er kommet en plet på tæppet, at vores kunder sender tæppet til rens. Det kan være kæledyret, der har besørget tæppet, spild efter kaffe eller noget helt tredje. Vi har set alt, når det kommer til pletter og skjolder på tæpper, så tøv ikke med at kontakte os.

Vi har for eksempel stor erfaring i fjernelse af pletter efter:

 • Kaffe og the
 • Rødvin
 • Opkast
 • Urin
 • Madspild
 • Blod

Landets ældste tæpperenseri siden 1958

Møbel- og Tæpperenseriet er Danmarks ældste tæpperenseri. Det betyder, at vi har opbygget en stor viden gennem de sidste 60 år, om hvordan man bedst renser og vasker tæpper. Vi lover aldrig mere end vi kan holde, men vi er førende på markedet inden for fjernelse af pletter og skjolder på tæpper, fjernelse af farveudløb i tæpper, og i de fleste tilfælde, kan vi levere flotte resultater til stor tilfredshed for vores kunder. Siden vores stiftelsen i 1958 har vi kontinuerligt haft fokus på at have den højeste kvalitet på alle vores arbejdsudførelser og forfine metoder og teknikker.

Kontakt Os

Du er altid velkommen til at kontakte os. Skriv her, send en mail eller ring til os.

  Møbel- og Tæpperenseriet

  Kontaktinfo

  Ryttermarken 2B, 3520 Farum

  +45 44 99 41 41

  [email protected]

  Åbningstider

  Mandag 7.00 - 17.00
  Tirsdag 7.00 - 17.00
  Onsdag 7.00 - 17.00
  Torsdag 7.00 - 17.00
  Fredag 7.00 - 17.00
  Weekend LUKKET