Rens af tæpper

Er dit tæppe blevet grimt og beskidt at se på? Møbel- og Tæpperenseriet tilbyder effektiv rens af tæpper i hele landet.

Hvem er Møbel- og Tæpperenseriet?

Møbel- og Tæpperenseriet blev etableret af Alfred Nielsen i 1958 og er med tiden vokset til Danmarks eneste landsdækkende specialfirma i rens af løse og fastliggende tæpper. I dag er det sønnen Jens Ole Nielsen, der til daglig driver virksomheden. Rens af tæpper kræver en stor viden og ekspertise, og www.renseriet.dk har fra starten benyttet og udviklet specielle renseteknikker, der giver rene tæpper uden at udpine eller skade ulden i tæppet. Som landets førende tæpperenseri er Møbel- og Tæpperenseriet det eneste danske medlem af Association of European Carpet-Cleaners.

Møbel og Tæpperenseriet er det sikreste valg

Hos Møbel- og Tæpperenseriet er dit tæppe i sikre hænder, når det bliver renset. Vi er Danmarks ældste specialfirma inden for vask, rens og reparation af tæpper, og vi renser mere end 25.000 stk. løse tæpper årligt. Med 60 års erfaring inden for rens af tæpper, har vi fundet frem til helt særlige renseteknikker til forskellige typer tæpper. Vi renser maskinelavede tæpper, ægte tæpper, vendetæpper, ryatæpper, tuftet tæpper – kort sagt alle slags tæpper. Vi har løbende nye tilbud på under ‘Tilbud’, hvor du kan læse mere om vores rens af tæpper og andre ydelser.

Rens af tæpper i hele Danmark

Møbel- og Tæpperenseriet er det eneste landsdækkende tæpperenseri i Danmark, og vi har stor erfaring inden for rens af tæpper. Med vores afhentning- og leveringsservice har du mulighed for at bestille din tæpperensning fra dit hjem uden at skulle tænke på at indlevere og afhente dit tæppe hos vores fabrik i Farum.Vores afhentning- og leveringsservice koster 125 kr. uanset hvor i landet, du befinder dig. Du kan tjekke hvornår vi er i dit område under ‘Kørselsoversigt’. Har du ikke mulighed for at være hjemme, når vi afhenter eller leverer tæppet, finder vi en løsning hvor du fx lægger dit tæppe i carporten eller lignende. Vi kan også afhente tæppet på en adresse og levere på en anden uden at det koster ekstra.

Specialer hos hos Møbel og Tæpperenseriet

Det kan desværre ikke undgås at tæpper i brug bliver beskidte og snavsede, men når det sker, er det en fordel at kende til et godt tæpperenseri, der ved hvordan man effektivt renser et tæppe uden at ødelægge materialet. Hos Møbel- og Tæpperenseriet har vi specialiseret os i rens af tæpper, og vi tager os også af andre skader på dit tæppe. Det kan for eksempel være, at dit tæppe har været udsat for en vandskade og derfor lugter af kloakvand, og i det tilfælde anbefaler vi en desinficering af tæppet. Hvis du har problemer med møl, er der brug for en mølimprægnering, som udrydder alle møl og larver og forebygger et nyt mølangreb. For mere information, kig rundt på siden.

Om os

 
PRISER
KØRSELSOVERSIGT
TILBUD
KONTAKT