+45 44 99 41 41

Tæppevaskeri

Få vasket dine tæpper hos Danmarks ældste og største tæppevaskeri. Siden 1958 har Møbel- og Tæpperenseriet hjulpet danskerne med at få rene og lækre tæpper, der kan pynte på gulvet i de danske hjem. I egne vogne afhenter og leverer vi i stort set hele landet for en beskeden pris på kr. 200,00. Har du spørgsmål eller ønsker du at bestille, er du mere end velkommen til at ringe eller skrive til os!

Tæppevaskeri med 60 års erfaring

Møbel- og Tæpperenseriet er Danmarks ældste renseri med speciale i vask af løse tæpper. Siden 1958 har vi anvendt og videreudviklet effektive og skånsomme metoder til tæpperens, og med mere end 60 års erfaring er dit tæppe i trygge hænder hos os.

Vi er eksperter i at fjerne pletter og skjolder på tæpper. Har dit tæppe været udsat for kaffe- eller tespild, efterladenskaber fra kældedyr eller noget helt tredje, kan vi i langt de fleste tilfælde vaske og pletbehandle tæppe, så tæppet igen ligger rent og pænt på gulvet. Selvom vi ikke kan garantere, at alle pletter og skjolder forsvinder 100%, oplever vi, at mange kunder forundres over, hvor meget der kan lade sig gøre, når tæpperne bliver professionelt behandlet.

Vi er et tæpperenseri, der vægter kvalitet og god service. Vi ser det som vores vigtigste opgave at sikre det bedste vaskeresultat på de tæpper, som vi har til rens. Dette sikrer vi b.la. ved et kvalitetstjek før vi pakker tæpperne, hvor tæpper, der har glæde af lidt mere kærlighed bliver sorteret fra til at få en ekstra omgang.

tæpperens gamle dage

På billedet ses et billede fra 1960’erne fra virksomhedens tidlige år, hvor et stort ægte tæppe hænges til tørre over en bom.

Vi er et tæpperenseri der kan tage sig af alle slags gulvtæpper

Vi er et tæppevaskeri, der kan klare rensning af alle slags gulvtæpper. Med mere end 60 år i branchen kan vi med sikkerhed sige, at vi er landets førende inden for tæpperens af alle typer tæpper. Har du et tæppe, som du er glad for, hvad end det er et ægte tæppe, ryatæppe, marokkansk tæppe, kelim tæppe, viskose tæpper etc., kan vi hjælpe dig med en grundig tæpperens, der giver tæppet dets glans og dybde i farverne tilbage. Vi tilpasser naturligvis behandlingen alt efter tæppets type og beskaffenhed.

Som landets største tæppevaskeri vasker vi mere end 25.000 m2 løse tæpper hver år, og der findes ikke en tæppe-type, som vi ikke har haft i hænderne før. Du kan derfor føle dig tryg, når du sender dine tæpper til behandling hos os.

Hvis du vil vide mere om, hvor meget det koster at få vasket dit tæppe, kan du klikke dig ind på vores prisoversigt. Det gør du ved at klikke HER, eller gå op i menuen og vælg Priser og klik på Tæpperens.

Vi tilbyder for eksempel

rens af kelim

vask af Kelim

rens af viskose tæppe

vask af Viskose tæppe

rens af marokkansk berber

vask af Marokkansk Berber

rens af orientalsk tæppe

vask af Orientalske Ægte tæpper

rens af kludetæppe

vask af Kludetæppe

Tæppevaskeri med hurtig og nem leveringsservice

Du er selvfølgelig altid velkommen til at komme forbi vores vaskeri i Farum og indlevere dine tæpper til vask. Men hvis du bor langt væk eller ikke har bil, kan vi for kun 200,00 kr. tilbyde at hente og levere dine tæpper til vask. Med vores nemme og billige afhentings- og leveringsservice dækker vi stort set hele Danmark, hvor vi i egne vogne kører landet tyndt.

Vores fragtservice:

 • Pris 200,00 totalt tur-retur
 • Leveringstid er 1 uge ved tæppevask
 • Du behøves ikke at være hjemme ved afhentning og levering, hvis du laver en aftale om at lægge tæppet ud, f.eks. i carport eller overdækket terrasse.
 • Vi kan hente på en adresse og levere på en anden uden ekstra omkostninger.

Læs mere under vores Kørselsoversigt

Et trygt og proffesionelt tæppevaskeri

Møbel- og Tæpperenseriet og Danmarks ældste og største tæppevaskeri. Vi er en familieejet virksomhed, som vægter kvalitet, service og rimelige priser. Siden 1958 har vi haft fokus på at anvende og udvikle metoder til effektiv og skånsom tæpperens. I dag kan vi med stolthed sige, at vi er landets førende tæppevaskeri på markedet med topmoderne faciliteter og maskineri.

Vi er bevidste om, at tæpper er værdifulde tekstiler, som ofte repræsenterer en økonomisk- og affektionsværdi for vores kunder. Derfor sørger vi altid for at lave behandlinger, som er tilpasset tæppets type og stand. Derudover har vi naturligvis en forsikring, som dækker i tilfælde af, der skulle ske et uheld under behandlingen. Du kan derfor trygt vælge os til at vaske dit tæppe.

Kontakt Os

Du er altid velkommen til at kontakte os. Skriv her, send en mail eller ring til os.

  Kontaktinfo

  Ryttermarken 2B, 3520 Farum
  +45 44 99 41 41
  [email protected]

  Åbningstider

  Mandag: 7.00 - 17.00
  Tirsdag: 7.00 - 17.00
  Onsdag: 7.00 - 17.00
  Torsdag: 7.00 - 17.00
  Fredag: 7.00 - 17.00

  Weekend: Lukket

  logo MOT hvidt uden tekst

  Kontaktinfo

  Ryttermarken 2B, 3520 Farum
  +45 44 99 41 41
  [email protected]

  Åbningstider

  Mandag: 7.00 - 17.00
  Tirsdag: 7.00 - 17.00
  Onsdag: 7.00 - 17.00
  Torsdag: 7.00 - 17.00
  Fredag: 7.00 - 17.00

  Weekend: Lukket