Åbent 7 - 17 alle hverdage | Landsdækkende service | +45 44994141

Tæppevaskeri

Få vasket dine tæpper hos Danmarks ældste tæppevaskeri. Siden 1958 har Møbel- og Tæpperenseriet hjulpet danskerne til rene og lækre tæpper. Hurtig og nem service.

Hvem er vi?

Møbel- og Tæpperenseriet og Danmarks ældste og eneste landsdækkende tæppevaskeri. Vi er en familieejet virksomhed, som vægter kvalitet, service og rimelige priser. Siden 1958 har vi haft fokus på at anvende og udvikle metoder til effektiv og skånsom tæpperens. I dag kan vi med stolthed sige, at vi er landets førende tæppevaskeri på markedet med topmoderne faciliteter og maskineri. Vi ligger i Farum – Nord for København – og du er altid velkommen til selv at komme forbi med dine tæpper i vores åbningstid.

Tæppevaskeri – Vores tæppevask

Vi udfører rigtig vask af tæpper. Med vores professionelle rengøring sørger vi for at tæpperne bankes fri for sand og støv, og efterfølgende vaskes og gennemskylles over flere omgange. Med et nyt specialdesignet vaske- skylle og presse anlæg kan vi med sikkerhed sige, at er førende på området og sikrer enestående resultater. Vi er et tæppevaskeri, der sætter kvalitet og service først. Nogle gange er vi nødt til at vaske et tæppe to gange for at opnå et tilfredsstillende resultat – Dette gør vi selvfølgelig uden beregning. Læs mere under “Vask af løse tæpper”.

Vores afhentning- og leveringsservice

Du er altid til velkommen til at komme forbi os med dine tæpper i vores åbningstid, men oftest vælger kunder at benytte sig af vores billige og gode afhentning- og leveringsservice. Det koster kun kr. 150,- pr. ordre. Vi kører landet tyndt og afhenter tæpper til rens hos private såvel som erhvervskunder. Vi er fleksible, og kan fx afhente på en adresse og levere på en anden uden ekstra beregning. Hvis du lægger tæppet ud, fx carport eller overdækket terrrasse, behøves du ikke engang være hjemme ved afhentning og levering. Se hvornår vi er hos dig under “Kørselsoversigt”.

Tæppevaskeri – Vi gør meget mere end at vaske dit tæppe

Gennem årene har vi udover rens af tæpper specialiseret os i anden vedligeholdelse af tæpper. Vi har for eksempel leveringsdygtige på reparation af ægte tæpper. Vi tager os af reparation af frynser og kanter og kan også tage os af huller, flænger og solbleget tæpper. Under priser, kan du de forskellige services, som vi kan tilbyde dig og dit tæpper – Klik HER.

Møbel- og Tæpperenseriet

Kontaktinfo

Ryttermarken 2B, 3520 Farum

+45 44 99 41 41

[email protected]

Åbningstider

Mandag 7.00 - 17.00
Tirsdag 7.00 - 17.00
Onsdag 7.00 - 17.00
Torsdag 7.00 - 17.00
Fredag 7.00 - 17.00
Weekend LUKKET