Tæpperens i København

Møbel- og Tæpperenseriet udøver professionel tæpperens i København. Sender du dit tæppe til rens hos os, er du garanteret attraktive priser, god service, forsikringsgaranti og høj kvalitet.

Tæpperens i København er et sikkert valg

Står du og mangler en tæpperens i København, er Møbel- og Tæpperenseriet det sikreste valg. Vi har udøvet professionel rens og vask af ægte tæpper i 60 år og har derfor en stor erfaring på området. Vi har dygtige medarbejdere og specialdesignede maskiner, der sørger for, at dit tæppe bliver rent og lækkert, når det er færdigbehandlet hos os. Derudover, har vi en forsikringsgaranti, der dækker, hvis der mod alle odds skulle ske en fejl. Vi har mulighed for at udføre tæpperens i København for private såvel som for erhvervskunder. Vi er på Frederiksberg og Østerbro mindst en gang om ugen.

Hvordan udføres tæpperens i København?

Vi har mulighed for at hente og levere dit tæppe med vores fragtservice for kr. 125,- eller du kan selv indlevere dit tæppe på vores tæpperenseri i Farum kvit og frit. Proceduren for alle de tæpper og ægte tæpper, som vi vasker er, at de først bankes, så løse partikler fjernes fra tæppet. Eventuelle pletter forbehandles. Derefter forvaskes tæppet i et vaskekar for så at blive vasket på gulv, og til sidst bliver det eftervasket, udskyllet og presset i vores specialanlæg. Tæppet tørres, hvilket tager 6-8 timer, og slutteligt inspiceres tæppet og eventuelle pletter efterbehandles. Tag gerne kontakt med det samme, hvis du ønsker en tæpperens i København.

Andre ydelser

Udover professionel rens og vask af gulvtæpper, har Møbel og Tæpperenseriet også specialiseret sig i andre ydelser, som vi nu udbyder med stor succes. Vi udfører for eksempel reparation af frynser og kanter. Vi kan også desinficere dit tæppe, hvis du har problemer med lugt i tæppet. Er problemet imidlertid, at tæpper buler eller flaner, kan dette også løses. Vi kan strække tæppet, så det kommer til at ligge glat på gulvet og ikke slides uens. Så skal du alligevel have en tæpperens i København, er det værd at undersøge, om tæppet også trænger til en reparation, desinficering, udstramning eller noget helt fjerde.

Rens af fastliggende tæpper

Er det et fastliggende tæppe, som du vil have renset, så fortvivl ej! Møbel- og Tæpperenseriet har taget sig af tæpperens af væg-til-væg tæpper siden 1986, så også på dette område har vi en stor erfaring at trække på. Med vores mobile rensesystem kan vi rense, når det passer ind i din kalender. Vores rensesystem sikrer den bedste tæpperens i København af væg-til-væg tæpper med en tørretid på kun 2-4 timer. Ved større opgaver giver vi meget gerne en gratis prøverensning i forbindelse med afgivelse af tilbud. Ring allerede i dag og bestil en gratis prøverens!

Om os

 
PRISER
KØRSELSOVERSIGT
TILBUD
KONTAKT