Tæpperens i Hørsholm

Mangler du en tæpperens i Hørsholm? Møbel- og Tæpperenseriet er det rette valg. Vi har det, der skal til for at vaske dit tæppe, så det bliver rent og skinnende igen.

Tæpperens i Hørsholm er et sikkert valg

Tæpper og især ægte tæpper er ofte værdifulde tekstiler, derfor er det vigtigt, at de vaskes korrekt, så de ikke beskadiges under vasken. Møbel- og Tæpperenseriet er et renseri, der har mange års erfaring i vask af tæpper. Vi har for nylig installeret et nyt moderne rensningsanlæg til vask af tæpper. Så mangler du en tæpperens i Hørsholm, er Møbel- og Tæpperenseriet et sikkert valg. Vi anvender de rette renseteknikker, der sikrer dig et rent og glansfuldt tæppe, når tæppet er færdigbehandlet. Vi er afhentnings- og leveringsdygtige. Du kan så hvornår vores chauffør er i Hørsholm på vores hjemmeside: www.renseriet.dk.

Hurtig og fleksibel tæpperens i Hørsholm

Er der spildt på et tæppe, er det vigtigt at få renset tæppet hurtigt, så er der nemlig størst chance for, at pletten forsvinder helt. Møbel- og Tæpperenseriet er en tæpperensningsservice, der yder tæpperens i Hørsholm. Vi afhenter dit tæppe i Hørsholm eller i nærområdet som fx Vedbæk, Kokkedal og Rungsted, og vasker det på vores vaskeri, hvor vi har udstyret og mandskabet til at udføre en effektiv rens af dit tæppe. Herefter sender vi det tilbage til dit hjem med vores leveringsservice, der tur-retur koster 125 kr. Du er naturligvis også velkommen til selv at aflevere dit tæppe hos os på vores vaskeri i Farum.

Tæpperens der ikke koster kassen

Det er en luksus at have et lækkert og værdifuldt gulvtæppe. Måske har du et tæppe fra The Rug Company, et persisk tæppe, en kelim eller noget helt fjerde. Uanset hvilket tæppe eller ægte tæppe du har, så bliver det med tiden snavset af at ligge på gulvet. Bor du i Hørsholm, bliver det nødvendigt med en tæpperens i Hørsholm. Her kan det svare sig at kontakte Møbel- og Tæpperenseriet – Danmarks største tæpperenseri -, da de udfører en grundig vask af dit tæppe, uden at det koster kassen.

Reparation og andre ydelser

En del af det at have et tæppe, man er glad for, er, at det bliver slidt. Tæpper i brug bliver betrådt meget, hvilket slider på stoffet. Ofte er det først kanterne og frynserne der slides så meget, at det kan ses. Flossede frynser og kanter er ikke godt for tæpper, da de langsomt vil ligge og trevle op på gulvet, hvis ikke der bliver gjort noget ved det. Møbel- og Tæpperenseriet har en dygtig reparationsafdeling, der kan tage sig af denne type vedligeholdelsesreparationer. Hvis du har brug for en tæpperens i Hørsholm, kan vi i samme ombæring tilbyde dig andre ydelser, som reparationer, mølimprægnering og behandling af farveudløb.

Om os

 
PRISER
KØRSELSOVERSIGT
TILBUD
KONTAKT