Reparation af tæpper

Tæpper i brug bliver slidte og grimme med tiden, derfor bliver man med tids mellemrum nødt til at få vasket og repareret sit tæppe for at det holder sig smukt. Møbel og Tæpperenseriet tilbyder professionel reparation af tæpper til kunder i hele Danmark.

Grimme tæpper bliver til smukke tæpper

Grimme tæpper er beskidte og ødelagte tæpper, der enten er slidte efter mange års brug eller har været udsat for vandskade, mølangreb, brand eller andre ulykker. Når et tæppe er slidt og beskidt eller ødelagt ved en ulykke, virker det måske utænkeligt, at tæppet engang har været smukt og glansfuldt. Hos www.renseriet.dk tilbyder vi en professionel vask af dit tæppe, der giver det nyt liv og glans, idet alt smuds, snavs og andre uhumskheder vaskes ud. Derudover tilbyder vi reparation af tæpper, så eventuelle huller lappes, farveudløb reduceres eller fjernes helt, og vi kan også fjerne alle typer lugtgener. Når dit tæppe kommer retur, garanterer vi et smukt og lækkert resultat. 

Alle typer reparation af tæpper

Hos Møbel og Tæpperenseriet kan vi sørge for, at dit tæppe bliver fikset, uanset hvad det fejler. Vi er en kompetent virksomhed med mange års erfaring i reparation af tæpper. Har du i forvejen sendt dit tæppe til rens, kan det være en fordel at få udført vedligeholdelsesreparationer, som reparation af optrevlede frynser og kanter, skulle der være behov for det. Hvis det er større skader, som huller i tæppet, store områder med misfarvning eller andre typer skader, tager vi os også af det. Alt foregår gennem Møbel og Tæpperenseriet, der tager sig af alle typer reparation af tæpper.

Hurtig reparation af tæpper

Har du brug for en hurtig reparation af dit gulvtæppe? Hvis svaret er ja, så tag med det samme kontakt til Møbel og Tæpperenseriet – Danmarks ældste og eneste landsdækkende tæpperenseri med tilhørende reparationsafdeling specialiseret i reparation af tæpper. Reparationer kan af gode grunde ikke stresses, da det er et tidskrævende arbejde, der kræver stort fokus og fordybelse. Men hos Møbel og Tæpperenseriet kan vi sørge for, at tæppet kommer hurtigt til og fra reparationsafdelingen med vores egen transport, sådan at du hurtigst muligt får dit istandsatte tæppe retur.

Reparation af tæpper uanset hvor du bor

Uanset hvor du bor i landet, kan Møbel- og Tæpperenseriet tage sig af de reparationer, som dit tæppe trænger til. Vi har en fleksibel transportservice, der henter de slidte, mølædte og beskidte tæpper og tilbageleverer smukke, rene og reparerede tæpper. Vi er det eneste landsdækkende tæpperenseri i Danmark, og vi kan sørge for en professionel reparation af tæpper med mange års erfaring i rygsækken. Så trænger dit tæppe til en overhaling, så tøv ikke med at tage kontakt www.renseriet.dk, vi giver et godt tilbud!

Om os

 
PRISER
KØRSELSOVERSIGT
TILBUD
KONTAKT