Reparation af tæpper

Tæpper i god kvalitet kan holde hele livet hvis man ofre lidt penge på en tæppevask og vedligeholdelsesreparationer. Møbel- og Tæpperenseriet tilbyder tæppevask og reparation af tæpper af fagspecialister til kunder i hele Danmark.

Slidte og gamle tæpper bliver til smukke tæpper

Gamle og beskidte tæpper, der enten er slidte efter mange års brug eller har været udsat for vandskade, mølangreb, brand eller andre ulykker. Når et tæppe er slidt og beskidt eller ødelagt ved en ulykke, virker det måske utænkeligt, at tæppet engang har været smukt og glansfuldt. Hos Møbel- og Tæpperenseriet tilbyder vi en professionel vask af dit tæppe, der giver det nyt liv og glans, idet alt smuds, snavs og andre uhumskheder vaskes ud. Derudover tilbyder vi reparation af tæpper, så eventuelle huller lappes, farveudløb reduceres eller fjernes helt, og vi kan også fjerne alle typer lugtgener. Når dit tæppe kommer retur, garanterer vi et smukt og lækkert resultat.

Alle typer reparation af tæpper

Hos Møbel- og Tæpperenseriet kan vi sørge for, at dit tæppe bliver fikset, uanset hvad det fejler. Vi er en kompetent virksomhed med mange års erfaring i reparation af tæpper. Har du i forvejen sendt dit tæppe til rens, kan det være en fordel at få udført vedligeholdelsesreparationer, som fx reparation af optrevlede frynser og kanter, skulle der være behov for det. Hvis det er større skader, som huller i tæppet, store områder med misfarvning eller andre typer skader, tager vi os også af det. Alt foregår gennem Møbel- og Tæpperenseriet, der tager sig af alle typer reparation af tæpper.

Hurtig reparation af tæpper

Har du brug for en hurtig reparation af dit gulvtæppe? Hvis svaret er ja, så tag med det samme kontakt til Møbel- og Tæpperenseriet – Danmarks ældste og eneste landsdækkende tæpperenseri med tilhørende reparationsafdeling specialiseret i reparation af tæpper. Reparationer kan af gode grunde ikke stresses, da det er et tidskrævende arbejde, der kræver stort fokus og fordybelse. Men hos Møbel- og Tæpperenseriet har vi vores egen reparationsafdeling, der kan klare langt de fleste reparationer uden problemer. Så får du hurtigt dit  istandsatte tæppe retur.

Reparation af tæpper uanset hvor du bor

Uanset hvor du bor i landet, kan Møbel- og Tæpperenseriet tage sig af de reparationer, som dit tæppe trænger til. Vi har en fleksibel transportservice, der henter de slidte, mølædte og beskidte tæpper og tilbageleverer smukke, rene og reparerede tæpper. Vi er det eneste landsdækkende tæpperenseri i Danmark, og vi kan sørge for en professionel reparation af tæpper med mange års erfaring i rygsækken. Så trænger dit tæppe til en overhaling, så tøv ikke med at tage kontakt til os, så giver vi et godt tilbud!

Om os

 
PRISER
KØRSELSOVERSIGT
TILBUD
KONTAKT