Rens af stole

Møbel- og Tæpperenseriet udfører professionel rens af stole. Vi er et renseri, der vægter god service og grundig rens.

Rens af stole til gode priser

Møbel- og Tæpperenseriet er det største møbelrenseri i Danmark, og vi renser både stole, sofaer, puf, lænestole og andre typer møbler. Derfor har vi de rigtige faciliteter til at udføre rens af stole i stort format og kan gøre det til billige penge. Vi renser stole dagligt og har kompetencerne og erfaringen til at udføre hurtig og effektiv rens af stole. Som regel sender kunden et billede af sit møbel via en mail til [email protected], og så giver vi et skarpt og uforpligtende tilbud på rens og imprægnering af stolen.

Hurtig og fleksibel hjælp

SSkulle man have akut brug for at få renset sin stol, står www.renseriet.dk til rådighed. Vi har landsdækkende afhentning og levering i egne vogne, og vi kan som regel afhente dit møbel, rense det og levere det tilbage på en uge. Vi er fleksible og kan afhente og levere din stol selvom du ikke er hjemme, hvis blot vi laver en aftale om, at du stiller stolen under overdækket terrasse, i carporten eller noget lignende. Vores leveringsservice koster 125 kr., og det er uanset, hvor i landet du bor. Rens af stole er en af vores spidskompetencer, så kontakt os gerne med det samme på telefonnummeret 44 99 41 41.

Miljøvenlig rens af stole

Miljøet er vigtigt for Møbel- og Tæpperenseriet. Det er grunden til, at vi ikke anvender organiske opløsningsmidler i vores produktion, som i sidste ende ville kunne skade naturen. Når vi udfører rens af stole, er det af hensyn til resultatet, stolens materialer og miljøet. Du kan være sikker på, at der ikke er nogen kemiske afdampninger fra din stol, når den er blevet gjort ren hos us. Vi vasker og imprægnerer din stol, så den fremstår smuk og lækker, men uden at miljøet tager skade.

Rens af mange stole

Har du mange stole, der skal renses kan det være en fordel, at vi tager ud til jer og foretager rensningen. Vi har udstyret til rens af stole på stedet, hvilket vi ofte gør på større kontorer. I den forbindelse har vi også mulighed for at rense gulvet, såfremt gulvet er et fastliggende tæppe. Vi giver et skræddersyet tilbud, der passer til, hvad I har brug for, og vi har også mulighed for at hente stolene og vaske dem på vores renseri på Sjælland.

Om os

 
PRISER
KØRSELSOVERSIGT
TILBUD
KONTAKT