+45 44 99 41 41

Rens af topmadras

Rens af topmadras, dyner og puder er med til at sikre et friskt og rent senge- og indemiljø. Hos Møbel- og Tæpperenseriet får du med sikkerhed en professionel topmadras rens og service. Vi sørger for at dine madrasser, topmadrasser, dyner og puder bliver hygiejnisk rene. I vores rens af topmadrasser m.fl., fjerner vi sved, støvmider og bakterier. Dine madrasser, dyner og puder kommer helt rene og tørre tilbage, og er klar til du tager dem i brug igen!

Bestil professionnel rens af topmadras

Selvom en støvsuger er behjælpelig et langt stykke af vejen, når det gælder om at holde sin seng frisk og ren, er det ikke muligt at udføre en dybdegående rens og desinficering af sin topmadras derhjemme. Hos Møbel- og Tæpperenseriet har vi haft mange topmadrasser i behandling, og vi anvender derfor særlige metoder og udstyr, når vi udfører rens af topmadras. Vi vasker også gerne dine dyner i forbindelse med rens af topmadras. Vi tørrer madrasserne og dynerne i et tørrerum ved høj temperatur, hvilket sørger for, at eventuelle støvmider og bakterier dør. Læs mere under vask af dyner og topmadrasser. 

Topmadrasser tørrer efter rens af topmadras

Gode priser på vask af topmadrasser

Møbel- og Tæpperenseriet ser det som sin allervigtigste opgave at udføre professionel kvalitetsrens af de ting, som du sender til behandling. Vi anvender den bedste teknologi og har specialiserede medarbejdere som sørger for en topkvalitets service. Rens af en dobbelt topmadras inkl. desinficering, koster kun kr. 930,-. Vi bestræber os på at have gennemskuelige priser på alle vores ydelser. Vi vasker også gerne dine dyner for kun kr. 150,- pr. stk. Hovedpude vask koster kun kr. 50,- pr stk. Se alle vores priser under priser eller skriv til allerede nu til os for et godt tilbud. Klik HER.

Hurtig og nem service

Med vores landsdækkende fragtservice henter og bringer vi topmadrasser, dyner og hovedpuder, møbler og tæpper i det meste af Danmark. Vi er fleksible, og kan fx afhente og levere din topmadras, selvom du ikke er hjemme. Vi kan også afhente på en adresse og levere på en anden uden ekstra omkostninger. Vi har en leveringstid på kun 1 uge. Se hvornår vi er i dit område under vores kørselsoversigt.

Bevar friskheden efter rens af topmadras

Efter du har fået renset din topmadras, dyner og hovedpuder, er der nogle ting, du kan gøre for at bevare friskheden i din seng. For det første er det vigtigt at udlufte rigeligt både morgen og aften. Når du står op kan du med fordel vente lidt tid med at redde din seng. Det bør du gøre for at al varme og fugt er fordampet fra din seng. Det er også en god idé at støvsuge madrasserne og dynerne, når du skifter sengetøjet på dine senge. Endelig bør du vende eller dreje dine topmadrasser hver 2.-3. måned. Dette gælder også dine madrasser, herunder boxmadrasser og springmadrasser. Du kan både rotere og vende madrassen og topmadrassen for at belastningen på både polstringen og fjedrene bliver fordelt så godt som muligt. 

 

Vedligehold din topmadras med rens og vask af topmadras

Vask din topmadras er vigtigt for at holde sengemiljøet og soveværelset frit for unødig sved og støv. Derfor er det ligeledes en god idé at holde betrækket til din topmadras rent og friskt, da du selv kan vaske det aftagelige betræk derhjemme. Det kan du gøre ved at vaske betrækket på 60°C . Betrækket skal strækkes godt ud mens det stadig er fugtigt efter vasken, for at det holder formen og kan komme nemt på igen. Du kan også tage betrækket af, og ryste det ind imellem. Så vil quiltningen på betrækket bliver luftet godt igennem og rettet ud. Husk at en ren dyne og rene puder også er med til at mindske støv og bakterier i sengen. Du bør lufte dine dyner og puder hver 14. dag – helst udenfor i skyggen og om morgenen. På denne måde får dine dyner og madrasser mulighed for at affugte i nogle timer, og du sikrer et godt indeklima i soveværelset og et godt fundament for en god søvn! 

Derudover er en regelmæssig støvsugning også med til at holde madrassen renere. Dog kan uheldet stadig være ude, hvor spild og andet kan sive ind i madrassen. Her vi de ovenstående tips og tricks ikke være nok, og en rens af topmadrassen vil være til gavn.

Kontaktinfo

Ryttermarken 2B, 3520 Farum
+45 44 99 41 41
[email protected]

Åbningstider

Mandag: 7.00 - 17.00
Tirsdag: 7.00 - 17.00
Onsdag: 7.00 - 17.00
Torsdag: 7.00 - 17.00
Fredag: 7.00 - 17.00

Weekend: Lukket

logo MOT hvidt uden tekst

Kontaktinfo

Ryttermarken 2B, 3520 Farum
+45 44 99 41 41
[email protected]

Åbningstider

Mandag: 7.00 - 17.00
Tirsdag: 7.00 - 17.00
Onsdag: 7.00 - 17.00
Torsdag: 7.00 - 17.00
Fredag: 7.00 - 17.00

Weekend: Lukket

WordPress PopUp Plugin