Åbent 7 - 17 alle hverdage | Landsdækkende service | +45 44 99 41 41

Rens af topmadras

Rens af topmadras og dyne holder dit sengemiljø friskt og rent. Få renset din topmadras professionelt hos Møbel- og Tæpperenseriet, der gør din madras hygiejnisk ren, fjerner sved, støvmider og bakterier.

Professionel rens af topmadras

Selvom en støvsuger er behjælpelig et langt stykke af vejen, når det gælder om at holde sin seng frisk og ren, er det ikke muligt at udføre en dybdegående rens og desinficering af sin topmadras derhjemme. Hos Møbel- og Tæpperenseriet har vi haft mange topmadrasser i behandling, og vi anvender derfor særlige metoder og udstyr, når vi udfører rens af topmadras. Vi vasker også gerne dine dyner i forbindelse med rens af topmadras. Vi tørrer madrasserne og dynerne i et tørrerum ved høj temperatur, hvilket sørger for, at eventuelle støvmider og bakterier dør. Læs mere under “Vask af dyner og topmadrasser”.

Topmadras rens til gode priser

Møbel- og Tæpperenseriet ser det som sin allervigtigste opgave at udføre professionel kvalitetsrens af de ting, som vi har til behandling. Vi anvender den bedste teknologi og har dedikerede medarbejdere. Rens og desinficering af en almindelig topmadras koster kun kr. 450,-. Vi bestræber os på at have fair og gennemskuelige priser på alle vores ydelser. Vi vasker også gerne dine dyner for kun kr. 150,- pr. stk. Hovedpude vask koster kun kr. 50,- pr stk. Se alle vores priser under “Priser” eller skriv til allerede nu til os for et godt tilbud. Klik HER.

Hurtig og nem service

Med vores landsdækkende fragtservice henter og bringer vi topmadrasser, dyner og hovedpuder, møbler og tæpper i det meste af Danmark. Vi er fleksible, og kan fx afhente og levere din topmadras, selvom du ikke er hjemme. Vi kan også afhente på en adresse og levere på en anden uden ekstra omkostninger. Vi har en leveringstid på kun 1 uge. Se hvornår vi er i dit område under vores “Kørselsoversigt”.

Bevar friskheden efter rens af topmadras

Efter du har fået renset din topmadras, dyner og hovedpuder, er der nogle ting, du kan gøre for at bevare friskheden i din seng. For det første er det vigtigt at udlufte rigeligt både morgen og aften. Når du står op, kan du med fordel vente med at redde sengen indtil al varme og fugt er fordampet. Det er også en god idé at støvsuge madras og dyner, når du skifter sengetøjet. Endelig bør du vende din topmadras hver 2.-3. måned. Gør du alle disse ting, er du godt på vej til at bevare en frisk seng efter rens af topmadras, dyner og hovedpuder.

Møbel- og Tæpperenseriet

Kontaktinfo

Ryttermarken 2B, 3520 Farum

+45 44 99 41 41

[email protected]

Åbningstider

Mandag 7.00 - 17.00
Tirsdag 7.00 - 17.00
Onsdag 7.00 - 17.00
Torsdag 7.00 - 17.00
Fredag 7.00 - 17.00
Weekend LUKKET