Tæpperens i Gentofte

Har du brug for en tæpperens i Gentofte? Møbel- og Tæpperenseriet tilbyder lokal tæpperens med mere end 60 års erfaring inden for vask, rens og reparation af tæpper.

Tæpperens i Gentofte – et sikkert valg

Selvom tæpper og særligt ægte tæpper og gulvtæpper i høj uldkvalitet holder sig rene i lang tid og er ret modstandsdygtige overfor snavs, smuds og pletter, bliver alle tæpper med tiden snavsede. En anden årsag til at få sit tæppe renset kan være, at der er spildt kaffe, rødvin eller lignende på tæppet. Når sådanne uheld opstår, er det vigtigt, at man selv prøver at fjerne så meget som muligt af pletten, før man kontakter www.renseriet.dk. Det kan man gøre ved at først at suge det væske, der trukket ned i gulvtæpper med en klud og derefter gennemskylle den med rent vand. Denne type rens kan du gøre på alle slags løse og fastliggende tæpper, vær dog forsigtig ved silketæpper. Herefter bliver pletten nemmere helt at fjerne for tæpperens i Gentofte.

Tæpperens i Gentofte – et sikkert valg

Møbel- og Tæpperenseriet er et tæpperenseri, der udfører tæpperens i Gentofte. Vi har mere end 60 års erfaring. De fleste løse og ægte tæpper ligger i private hjem, derfor er størstedelen af vores kunder privatkunder, men vi har også firmakunder og erhvervskunder, som vi betjener med vores service. Vi afhenter og leverer direkte hos vores kunder, dette sker ved at vi er Gentofte flere gange om ugen, på samme måde leverer vi tæpperens i Hellerup og Charlottenlund. Vi har løbende nye tilbud på www.renseriet.dk, hvor der kan læses mere om vores vask af tæpper og andre ydelser.

Hurtig og fleksibel hjælp til vask af tæpper

Vi er det største tæppevaskeri i Danmark, og vi afhenter og leverer tæpper i hele Danmark to gange om ugen. På www.renseriet.dk har vi fokus på at have en god og fleksibel leveringsservice, som kun koster 125 kr. samlet tur-retur. Hvis du har et sted du kan sætte dit tæppe ud, fx carport eller garage, overdækket terrasse eller lignende, behøver du ikke være hjemme, når vi afhenter og leverer. Vi kan også afhente på en adresse og levere på en anden, uden at det koster ekstra. Dette gør vi ofte i forbindelse flytninger og køb på netauktion. Hvis du skal have tæpperens i Gentofte, afhenter og leverer vi tirsdag og fredag i tidsrummet 10.00-13.00.

Specialer for tæpperenseri i Gentofte

Møbel- og Tæpperenseriet har mere end 60 års erfaring. Vi renser alle slags tæpper, som fx maskinelavede tæpper, kludetæpper, vendetæpper, ryatæpper, tuftet tæpper, ægte tæpper og kelims. Vi sikrer en høj kvalitet i vores vask af tæpper, og vi har fokus på en god service. Har du brug for en tæpperens i Gentofte afhenter og leverer vi tirsdag og fredag. Udover rens af tæpper er vi specialiseret i en række andre ydelser, som desinficering af tæpper, imprægnering, fjernelse af farveudløb og mølimprægnering. Er dit tæppe gået op i frynser eller kanter kan vi reparere det i vores reparationsafdeling. Priser kan findes på www.renseriet.dk.

Om os

 
PRISER
KØRSELSOVERSIGT
TILBUD
KONTAKT