Tæppevask

Leder du efter et kvalificeret renseri til at varetage dine tæpper? Møbel- og Tæpperenseriet er det rette valg. Vi udfører kvalificeret tæppevask af mere end 25.000 stk løse tæpper hvert år.

Tæppevask af alle typer tæpper

Der findes næppe et tæppe i hele kongeriget, som vi ikke kan vaske med vores succesfulde metoder inden for tæppevask af afpassede og ægte tæpper. Vi vasker alle typer tæpper; orientalske tæpper som moderne tæpper. Vi har vasket persiske tæpper, afghanske og pakistanske tæpper, kelim tæpper, designertæpper, tæpper af skandinaviske tæppekunstnere – alt sammen med stor succes. Vores priser på tæppevask er differentierede efter hvilken type tæpper, der er tale om. Du kan tjekke priserne på her på vores hjemmeside. Dit tæppe er i sikre hænder hos os, vi har masser erfaring og forsikringsgaranti på alle vores arbejdsudførelser.

Hvordan udføres tæppevask?

Når vi får et tæppe til vask, starter vi med at banke det i en maskine, så alle løse partikler frigøres fra tæppet, da disse ikke fjernes ved under selve vasken. Hvis der er tydelige pletter eller skjolder på tæppet, forbehandles disse. Derefter påbegyndes den egentlige tæppevask, hvor tæppet først forvaskes i et stor vaskekar for så at blive vasket manuelt og individuelt på gulv. Til sidst bliver tæppet efterskyllet og presset i Europas største specialanlæg for vask og skylning af tæpper, hvilket sørger for, at der ikke er nogen sæberester i tæppet, når du får det retur. Efter tæppet er tørret i vores tørrerum inspiceres det og eventuelle pletter efterbehandles.

Forsikringsskade

Er dine tæpper blevet en forsikringsskade, tager vi os gerne af dem. De har måske været udsat for en vandskade eller brand og sod. I så fald kan vi hos Møbel- og Tæpperenseriet give dem en kærlig behandling og i mange tilfælde rense og vaske dem, så de kommer tilbage til deres oprindelige stand. Nogle gange er en tæppevask dog ikke nok. Er der for eksempel sket et farveudløb i dit tæppe, har vi stor erfaring i behandling af dette, og vi kan i mange tilfælde fjerne eller reducere dette betydeligt. Tag gerne en snak med os, for at få en afklaring på, hvad der kan gøres ved sagen.

Rens af fastliggende tæpper

Selvom man kan nå langt med en støvsuger, kræver det imidlertid noget ekstra, hvis man ønsker at fjerne alt skidt og fastgroet snavs fra fastliggende tæpper. Med Danmarks bedste og mest professionelle rensesystem yder Møbel- og Tæpperenseriet tæppevask af fastliggende tæpper i store dele af Danmark. Ved brug af temperaturer på helt op til 95 grader og et sug på 20.000 liter luft i minuttet, bliver tæppets luv renset helt ren og efterlades uden risiko for at fugt og opløst snavs kan sive ned og give skader i bund og bagside af tæppet. Ved større opgaver giver vi gerne en gratis prøverens i forbindelse med afgivelse af et tilbud.

Om os

 
PRISER
KØRSELSOVERSIGT
TILBUD
KONTAKT