Rens af sofa

Møbel- og Tæpperenseriet Danmarks største møbelrenseri, hvor vi med glæde tager os af rens af sofa. Vi har 60 års erfaring i rens af sofa og andre typer møbler.

Landsdækkende rens af sofa

Vi har hos Møbel- og Tæpperenseriet chauffører, der kører landet tyndt, hvor de afhenter og tilbageleverer sofaer til private og firmaer for kun kr. 125,-. De møbler, som de afhenter, bliver kørt til vores renseri, som tager sig af rens af sofa. Vores store kapacitet gør det muligt for os at tilbyde en samlet god pris. Alt bliver nøje renset manuelt på vores renseri. Du kan se priser på vores hjemmeside under ‘Priser’. Vi har mulighed for at komme ud og rense din sofa på stedet, men for det bedst tænkelige resultat foreslår vi dog rens af sofa på vores renseri i Farum. Her kan vi vaske gentagne gange, indtil vi opnår det perfekte resultat.

Vi leverer den bedste rens af sofa

For at levere det bedste resultat når det kommer til rens af sofa, vaskes møblet af professionelle medarbejdere på vores adresse i Farum. Her kan vi tørre møblet op efter vask og se det resultatet og så eventuelt vaske igen indtil alle pletter, skjolder og andet snavs er væk eller reduceret mest muligt. Vores metoder til rens af sofa er udviklet over en lang årrække, og vi kan derfor garantere den bedst mulige møbelrens. At samle alt møbelrens på vores vaskeri via. et effektivt afhentnings- og leveringssystem giver os desuden mulighed for at tilbyde de bedste priser.

Vi tilbyder…

… afhentning og levering af møbler i stort set hele Danmark for kun 125,-. Vi afhenter og leverer sofaer og renser dem på landet største vaskeri. Her kan vi se resultatet efter endt vask og tørring og gentage behandlingen, indtil det bedste resultat opnås. Vi er også specialiseret i vask af ægte tæpper. Så sender du din sofa til rens hos os, kan du ligeså godt få vasket dit gulvtæppe i samme omgang. Vi har 60 års erfaring i branchen og har garanti på alle vores arbejdsudførelser. Tjek vores hjemmeside www.renseriet.dk for at se vores priser. Her kan du også læse om vores aktuelle tilbud.

Miljøvenlig rens af sofa

Møbel- og Tæpperenseriet lover det bedste resultat inden for rens af sofa. Vores renseri i Farum anvender udelukkende miljørigtige rensemetoder, som hverken skader miljøet eller din sofa. Det betyder selvfølgelig ingen organiske opløsningsmidler. Desuden genanvender vores vaskeanlæg en del af vandet, som bruges i vaskeprocessen. Vi yder den bedste service, og med erfaring inden for rens af sofa siden 1958, er vi det sikre valg. Det er det bedste for både miljøet og for dine møbler.

Om os

 
PRISER
KØRSELSOVERSIGT
TILBUD
KONTAKT