Tæpperens i Roskilde

Har du brug for en tæpperens i Roskilde, skal du ikke lede længere. Møbel- og Tæpperenseriet udøver effektiv tæpperens i Roskilde til attraktive priser.

Gode priser på tæpperens i Roskilde

Møbel- og Tæpperenseriet udfører tæpperens i stort format og vasker cirka 25.000 løse tæpper årligt. Vi har et effektivt afhentning- og leveringssystem, som giver os mulighed for at vaske tæpper for kunder i hele landet. Netop fordi vi er en stor virksomhed med mange specialdesignede maskiner til at hjælpe os med tæppevasken, kan vi tilbyde tæpperens i Roskilde til gode priser. Vi tager med glæde imod dit tæppe, så kontakt os gerne med det samme på tlf.  44 99 41 41.

Tæpperens i Roskilde – hvordan?

Hvis du har bestilt en tæpperens i Roskilde, afhenter vi dit tæppe og kører det til vores vaskeri i Farum. Her foregår alt vores vask af løse tæpper. Vi forbehandler tæpperne ved at banke dem, så de bliver fri for løse partikler, og så behandles eventuelle pletter. Herefter vaskes tæppet over tre gange, hvorefter det sendes til tørring. Når tæppet er tørret helt op, inspiceres det, og behandlingen gentages, hvis resultatet ikke er tilfredsstillende. Til sidst pakker vi tæppet og sender det retur til dig. Det tager typisk en uges tid fra man får afhentet tæppet til man får det tilbageleveret. Du kan naturligvis også selv indlevere og afhente dit tæppe på vores vaskeri i Farum.

Hurtig og fleksibel hjælp

Hos Møbel- og Tæpperenseriet har vi fokus på at yde den bedste service for vores kunder. Derfor har vi en fleksibel leveringservice, hvor vi gerne vil imødekomme dig, når vi afhenter og tilbagelevere tæpper. Det kan fx være, at du har bestilt en tæpperens i Roskilde og gerne vil have afhentet tæppet det ene sted og tilbageleveret et andet. Det er naturligvis muligt uden ekstra omkostninger, hvis der laves en aftale. Det kan også være, at du vil have afhentet tæppet på din firmaadresse eller hos en nabo eller ven. Vi finder altid en løsning på logistikken. Vi kan også ringe til dig en halv time før vi ankommer, hvis det er en hjælp.

Tillægsydelser

For nogle tæpper kræver det lidt mere end en vask at gøre dem smukke og lækre igen. Derfor har vi en række andre ydelser, som vi kan udføre på dit tæppe i forbindelse med en tæpperens i Roskilde. Vi udfører desinficering af tæpper, hvis der fx er en kraftig urinlugt eller andre lugtgener. Vi kan også imprægnere dit tæppe, hvilket gør dit tæppe mere afvisende overfor snavs og nemmere at fjerne pletter på det i fremtiden. Er der sket et farveudløb i tæppet, kan vi i langt de fleste tilfælde fjerne dette helt eller reducere det betragteligt. Vi kan også tilbyde en yderst effektiv mølimprægnering.

Om os

 
PRISER
KØRSELSOVERSIGT
TILBUD
KONTAKT