Stolerens

Stole i brug bliver med tiden beskidte og får derfor brug for en stolerens før eller siden. Møbel og Tæpperenseriet har 60 års erfaring i rens af møbler og udfører professionel stolerens.

Rens af alle typer stole

Møbel og Tæpperenseriet renser kontorstole, sofastole, lænestole, spisebordsstole, konferencestole med flere. Med seks årtiers erfaring på området er der næppe et polstret møbel i hele kongeriget, som vi ikke kan rense med vores specialiserede rense- og vasketeknikker. Vi renser ofte lænestole og sofaer for vores private kunder. Vi har mulighed for at afhente dine møbler uanset om du bor Sjælland, Fyn eller i Jylland – det koster kun kr. 125,-. Møbel og Tæpperenseriet er leveringsdygtige i stort set hele landet, når det gælder stolerens.

Pletter på stole

Da stole oftest er det sted, man sidder, når man spiser og drikker, hænder det ofte, at møblerne får pletter efter mad og drikke. Tit oplever vi, at kunder har spildt kaffe, rødvin eller andre væsker på deres stol, når den sendes til stolerens. Møbel og Tæpperenseriet har heldigvis gode muligheder for fjernelse af pletter med vores særlige renseteknikker. Pletter efter urin, opkast og kaffe er nogle at de sværeste pletter at komme til livs, og vi må sommetider give op, da vi ikke kan fjerne disse pletter uden at forvolde skade på stoffet. Efter en stol er blevet pletbehandlet, vasket og tørret, imprægnerer vi det, så det i fremtiden vil være modstandsdygtigt overfor snavs og skidt og pletter.

Gode priser på møbelrens

Møbel og Tæpperenseriet er Danmarks største specialrenseri inden for møbelrens og tæppevask. Vi har en stor kapacitet og vasker cirka 25.000 løse tæpper hvert år. Fordi vi har gode faciliteter, et dygtigt mandskab og en effektiv fragtservice, kan vi yde hurtig og billig stolerens. Vi har gode priser på møbelrens. En lænestol med lav ryg koster fra 1100 kr. at få renset. Alle stole, som vi har til stolerens, bliver individuelt vasket i hånden, hvilket sikrer, at stolen får den bedste behandling og ikke bliver skadet undervejs.

Erhvervsrensning

Selvom vi oftest foretager stolerens på vores vaskeri, har vi også mulighed for at tage ud og rense møbler på stedet. Dette kan være aktuelt for store kontorer, der ikke kan undvære deres kontorstole i en hel uge, mens de er til rens. I sådanne tilfælde kan vi tage ud på stedet og rense stolene over weekenden. Skulle gulvet være et fastliggende tæppe, har vi også mulighed for at rense det. Vi har et mobilt rensesystem til rens af møbler og fastliggende tæpper.

Om os

 
PRISER
KØRSELSOVERSIGT
TILBUD
KONTAKT