Åbent 7 - 17 alle hverdage | Landsdækkende service | +45 44 99 41 41

Rens af fastliggende tæpper

Rens af fastliggende tæpper

Møbel- og Tæpperenseriet kan tilbyde professionel tæpperens og imprægnering af dine væg-til-væg tæpper tæpper med vores mobile rensesystem. Som nogle af de første i Danmark, investerede vi i 1986 i specialudstyr til fastliggende tæpper, og vi har dermed mere end 30 års erfaring at trække på. Vi har Danmarks bedste og mest professionelle rensesystem, der sikrer den bedste tæpperens til væg-til-væg tæpper på markedet med en meget kort tørretid.

Sådan udfører vi tæpperens af fastliggende tæpper

Rens af fastliggende tæpper foregår på den måde, at vi kører ud på adressen med vores mobile renseanlæg på den aftalte dato og tidspunkt. Vi har en tæpperens-maskine, der er forbundet med slanger til renseanlægget, der er monteret i en af vores vogne. Vi starter med at spraye en speciel sæbeblanding på det fastliggende tæppe. Herefter renser vi tæppet med vores tæpperens-maskine, der vasker tæppet rent varmt vand og suger alt rensevandet ud af tæppet igen. Når hele arealet er renset, forsegler vi tæppet med et imprægnering i topkvalitet. Tæppet har en tørretid på to til fire timer, og du vil ikke opleve noget vand-sjask efter vi har været der.

Gratis prøverens

Ved større opgaver tilbyder vi en gratis prøverens i forbindelse med afgivelse af tilbud. På den måde kan kunden få syn for sagen, inden der bestilles en rens af det fulde areal. Vi renser for både private og erhvervskunder.

Kontakt os nu

  Møbel- og Tæpperenseriet

  Kontaktinfo

  Ryttermarken 2B, 3520 Farum

  +45 44 99 41 41

  [email protected]

  Åbningstider

  Mandag 7.00 - 17.00
  Tirsdag 7.00 - 17.00
  Onsdag 7.00 - 17.00
  Torsdag 7.00 - 17.00
  Fredag 7.00 - 17.00
  Weekend LUKKET