+45 44 99 41 41

Plet på sofa

Har du brug for professionel hjælp til at komme en plet på sofa til livs, kan du finde hjælp hos Møbel- og Tæpperenseriet. Med 60 års erfaring er vi eksperter i at behandle og fjerne pletter samt snavs på sofaer.

Fjern pletter fra sofa

Sofaen er mange danskeres foretrukne opholdssted, når de skal hygge sig. Det sætter dog sofaen i højrisiko for at blive plettede, da der ofte bliver spist og drukket i sofaen. Mange ender derfor med irriterende chokolade pletter på sofaen, kaffe pletter osv. 

Heldigvis er der et par tricks til hvordan du selv kan forsøge at fjerne de uønskede pletter, hvis uheldet er ude. 

Dette gør du ved først at suge pletten op med et tørt stykke stof. Derefter vasker du forsigtigt pletten med en våd klud (brug rent vand eller vand med en lille smule uldvask i). Forsvinder pletten ikke efter denne behandling, anbefaler vi, at du får nogle professionelle til at rense din sofa. Hos Møbel- og Tæpperenseriet har vi specialiseret os i rens af møbler, og vi kan rense din sofa så pletten bliver fjernet eller minimeret mest muligt. 

Plet på sofa – ikke så slemt endda

Det kan være held i uheld, at du får en plet på din sofa. Ofte er en nyopstået plet på sofa grunden til at vores kunder bestiller rens af sofaen. Dog er sofaen i mange tilfælde beskidt i forvejen, det vil sige, før pletten opstår.

 Ofte har kunden bare ikke bemærket dette, da denne type snavs tiltager gradvist over tid i modsætning til en plet. Det er først, når kunden får den rene og pletfrie sofa retur, at man vil opdage, at det ikke bare er pletten, der er forsvundet, men også alt det øvrige “usynlige” snavs også er væk.  

Nogle kunder kontakter os fordi de ønsker at få fjernet en plet på en enkelt hynde. Her anbefaler vi hos Møbel- og Tæpperenseriet, altid  at vi tager hele sofaen ind til rens. Gør vi ikke dette, kan der nemlig opstå en farveforskel på den rensede hynde og resten af sofaen, som fortsat er plaget af “den usynlige snavs”. 

Tag det sikre valg – få fjernet pletter på sofa hos MOT

At behandle pletter på tekstiler er en af Møbel- og Tæpperenseriets spidskompetencer. Vi har stor erfaring i dette, da det ofte er er grunden til, at kunder sender deres møbel eller tæppe til rens hos os. 

Vi har seks årtiers erfaring på området, og vi kan få has på langt de fleste pletter. Har du en plet på sofa, er vi det sikreste valg. Vores metoder er skånsomme mod de materialer, som din sofa er lavet af, idet vi anvender specielle sæber og renser alle møbler individuelt i hånden. Hvis noget mod alt forventning skulle gå galt, er vi forsikret hos Alm. Brand. Har du nogen spørgsmål til vores forsikringer eller andet kan du tjekke vores FAQ eller kontakte os her

 

Få hentet og bragt for kun 200 kr. 

Møbel- og Tæpperenseriet er Danmarks største møbelrenseri, og vi har med vores fragtservice mulighed for at hente din sofa til rens og levere den tilbage igen for en beskeden pris på kr. 200,-.

 Se under “Kørselsoversigt” hvornår vi er i dit område. Leveringstiden er blot én uge.

Læs mere om vores andre services

Hos Møbel-og Tæpperenseriet er vi specialister i rens og vask af tæpper og møbler som vores navn indikerer. Dog er har vi gennem årene udbygget vores services. 

Derfor kan vi også tilbyde vask af væg til væg tæpper, rens af topmadrasser, dyner og puder, rens og vask af telte sejl mv. som du kan læse mere om inde på vores side teltrens.dk samt fliserens både indendørs og udendørs, som du kan læse mere om her.

Du kan altså med MOT’s services få hjælp til rengøring både indendørs såvel som udendørs. 

Kontaktinfo

Ryttermarken 2B, 3520 Farum
+45 44 99 41 41
[email protected]

Åbningstider

Mandag: 7.00 - 17.00
Tirsdag: 7.00 - 17.00
Onsdag: 7.00 - 17.00
Torsdag: 7.00 - 17.00
Fredag: 7.00 - 17.00

Weekend: Lukket

logo MOT hvidt uden tekst

Kontaktinfo

Ryttermarken 2B, 3520 Farum
+45 44 99 41 41
[email protected]

Åbningstider

Mandag: 7.00 - 17.00
Tirsdag: 7.00 - 17.00
Onsdag: 7.00 - 17.00
Torsdag: 7.00 - 17.00
Fredag: 7.00 - 17.00

Weekend: Lukket