+45 44 99 41 41

Rensning af tæpper

Her på siden bliver du klogere på hvor vores professionelle rensning af tæpper foregår. Vi har brugt mere end 65 år på at forfine vores vaskemetoder, så vi kan udføre den optimale rensning af tæpper.

Få en professionel og effektiv rensning af tæpper

Hos Møbel- og Tæpperenseriet består en af vores kerneydelser i rensning af tæpper. Vi har udført professionel rens og vask af tæpper siden 1958. Siden har vi kun forbedret og perfektioneret vores metoder, så vi kan skabe de bedste resultater med vores rensning af tæpper. Vi benytter moderne og miljøvenlige faciliteter til rensning af tæpper, der sikrer dig det bedst mulige renseresultat. 

Se 4 gode grunde til at vælge os til rensning af dine tæpper

1

Vi er Danmarks ældste og største tæppevaskeri, og har forfinet vores metoder i mere end 65 år. Vi tilbyder professionel rensning af kelim tæpper, rensning af ægte tæpper mv. Trænger dit tæppe til ekstra kærlighed, så kan du også bestille reparation af dine tæpper. 

2

Vi er eksperter i fjernelse af pletter og skjolder. Har du spildt kaffe eller rødvin på tæppet, har hunden tisset på det eller har andet forårsaget en plet på tæppet? Så kontakt os i dag, og bestil en professionen rensning af dine tæpper. Vi er eksperter i at reducere selv de mest genstridige pletter. 

3

Det er mere miljøvenligt at købe rensning af tæpper, end det er at købe nye. Dertil har vi også udviklet vores vaskemetoder, for at skåne miljøet ymest muligt. Bl.a. ved at genbruge vandet i vores rensesystem. Rensning af tæpper er derfor det mest bæredygtige valg. 

4

Når du bestiller en rensning af tæpper hos Møbel- og Tæpperenseriet skal du kun undvære dine tæpper i en uge. Afhenter vi dine tæpper en mandag, får du tæpperne retur mandag i den følgende uge. Du kan se vores kørselsoversigt her for at finde ud af hvornår vi kører i dit område. 

Læs hvordan rensning af tæpper foregår

Måske har du tænkt over hvordan sådan en rensning af tæpper egentlig foregår. Det kan du blive meget klogere på her. Denne metode bruges til rensning af ægte tæpper, rensning af kelim tæpper, rensning af sisal tæpper m.fl. 

 • Støv og sand bankes ud
  Alle tæpper bliver banket i vores bankemaskine, så støv, sand og andre løse partikler slås ud af tæppet inden vasken. Tæppebankningen er en vigtig del af rensningen af tæppet, som forlænger tæppets levetid, da sand ligger og slider på tæppet over tid.

 • Rigtig vask
  Selvom vi her kalder det for en “rensning af tæpper”, så er det faktisk en vask der er tale om. Hos MOT foretager vi rigtig vask af tæpper, da det giver det bedste resultat. Et tæppe vaskes almindeligvis i tre trin: Forvask i et vaskekar, hovedvask flat på gulv, og til sidst skylles og presses tæppet i vores specialdesignede tæpperensningsanlæg.

 • Fokus på pletter og skjolder
  Mange sender først deres tæppe til rens, når der er spildt på tæppet. Vi anvender derfor vores særligt tilpassede pletfjerner pletfjerner til tæpper, og vi kan med vores mangeårige erfaring garantere de bedste renseresultater, når det kommer til fjernelse af pletter og skjolder på tæpper. Selvom vi undertiden må opgive, da nogle pletter ikke kan fjernes uden at beskadige tekstilet.

 • Fjernelse af lugt
  Med vores rensning af tæpper fjernes også uønsket lugt i tæppet. Vi kan fx fjerne sommerhus- eller kælderlugt (lugt efter fugt) og lugt efter cigaretrøg, hvis tæppet har ligget i et rygerhjem.

 • Støvmider, bakterier og møl dør
  En rensning af tæppet bevirker, at støvmider, bakterier og møl ikke overlever i tæppet.

 

Send trygt dine tæpper til rensning hos os

Vi  vasker mere end 200 tæpper om ugen og arbejder kontinuerligt med at holde en høj kvalitet. Vi forbedrer konstant vores vaskemetoder så vi sikrer den bedste rensning af dit tæppe. Alle tæpper vaskes med hensyn til materialerne, de er lavet af. Uldtæpper vasker vi med sæbe med lanolin, så det naturlige fedtindhold i ulden bevares, og tæppet beholder sin glans. Vi udfører også rens af væg til væg tæpper, læs mere om rensning af væg til væg tæpper her

Vi er Danmarks største og ældste tæpperenseri, som udfører professionel rensning af tæpper, og er det eneste danske medlem af European Carpet Cleaners.

Derudover er vi forsikrede på alle arbejdsudførelser, så du kan trygt sende dine til tæpper til rensning hos os. Har du nogle spørgsmål til forsikring, hvor og hvornår vi afhenter og leverer i dit område mv. så kan du tjekke vores FAQ. Kan du ikke finde svar på dine spørgsmål der, så sidder vi klar på telefonerne alle hverdage 7-17 og du er også altid velkommen til at sende en mail til [email protected]. Det er også muligt selv at afhente og indleverer dine tæpper hos os i Farum alle hverdage mellem 7-17. 

Tæppe reparation

Reparation af ægte tæpper

Når du alligvel skal have foretaget en rensning af dit tæppe, så kan du også få et uforbindende tilbud på reparation.

Vi laver både større reparationer af tæpper, og reparerer kanter og frynser.

Du kan kontakte os nedenfor, for at få et tilbud på reparation af lige præcis dit tæppe. Så skal vi nok give en skarp pris på rensning af tæppet samt reparation. 

Kontakt os

Du er altid velkommen til at kontakte os. Skriv her, send en mail eller ring til os.

  Kontaktinfo

  Ryttermarken 2B, 3520 Farum
  +45 44 99 41 41
  [email protected]

  Åbningstider

  Mandag: 7.00 - 17.00
  Tirsdag: 7.00 - 17.00
  Onsdag: 7.00 - 17.00
  Torsdag: 7.00 - 17.00
  Fredag: 7.00 - 17.00

  Weekend: Lukket

  logo MOT hvidt uden tekst

  Kontaktinfo

  Ryttermarken 2B, 3520 Farum
  +45 44 99 41 41
  [email protected]

  Åbningstider

  Mandag: 7.00 - 17.00
  Tirsdag: 7.00 - 17.00
  Onsdag: 7.00 - 17.00
  Torsdag: 7.00 - 17.00
  Fredag: 7.00 - 17.00

  Weekend: Lukket