Åbent 7 - 17 alle hverdage | Landsdækkende service | +45 44994141

Rensning af tæpper

Rensning af tæpper er ingen sag for Møbel- og Tæpperenseriet. Med mere end 60 års erfaring og moderne, miljøvenlige faciliteter, har vi det der skal til for at udføre professionel rensning af tæpper.

Hurtig og effektiv service

Vi kan rengøre dit tæppe på bare en uge. Du er velkommen til at selv at indlevere og afhente på vores adresse, men de fleste kunder vælger dog at benytte vores nemme afhentning- og leveringsservice til kun kr. 150,- pr. ordre. Vi har faste ruter i stort set hele landet. Se hvornår vi er hos dig under vores “Kørselsoversigt”. Vi kan hente selvom du ikke er hjemme, hvis du fx lægger dit tæppe i carport eller garage. Vi kan også afhente på en adresse og levere på en anden uden ekstra beregning.

Send trykt din tæpper til rensning hos os

Vi vasker mere end 200 tæpper om ugen og arbejder kontinuerligt med at holde en høj kvalitet på alle arbejdsudførelser. Alle tæpper vaskes med hensyn til materialerne, de er lavet af. Uldtæpper vasker vi med sæbe med lanolin, så det naturlige fedtindhold i ulden bevares, og tæppet beholder sin glans. Vi er Danmarks største og ældste tæpperenseri, som udfører professionel rensning af tæpper. Derudover er vi forsikrede på alle arbejdsudførelser. Du kan trygt sende dine til tæpper til rensning hos os.

Hvordan udføres rensning af tæpper?

Rensning af tæpper fordrer de rigtige faciliteter og viden. Vi har gennem 60 år i branchen udviklet effektive og skånsomme rense- og vaskemetoder. Alle tæpper bliver banket, så løse partikler, ikke får lov til at ligge og slide i tæppet. Herefter bliver tæppet vasket, skyllet og presset over flere omgange. Slutteligt tørres tæppet ved en temperatur, der sikrer, at møl, støvmider og bakterier ikke overlever. Vi laver hele tiden kvalitetstjek og sørger for at opnå de bedste resultater. Læs mere ved at klikke HER.

Vi kan meget mere end rensning af tæpper

Udover rensning af tæpper, kan vi tilbyde en række tillægsydelser, som mange af vores kunder glædeligt benytter sig af. Vi kan fx tilbyde imprægnering i forbindelse med vask. Vores kvalitetsprodukt miljøvenligt og giver dit tæppe smudsafvisende egenskaber. Med andre ord, en imprægnering forlænger tæpperensen. Vi kan også tilbyde reparation af tæpper i vores egen reparationsafdeling. Klik HER for at læse om alle vores services.

Møbel- og Tæpperenseriet

Kontaktinfo

Ryttermarken 2B, 3520 Farum

+45 44 99 41 41

[email protected]

Åbningstider

Mandag 7.00 - 17.00
Tirsdag 7.00 - 17.00
Onsdag 7.00 - 17.00
Torsdag 7.00 - 17.00
Fredag 7.00 - 17.00
Weekend LUKKET