+45 44 99 41 41

Rens af ægte tæpper

Vælg professionel rens af ægte

tæpper

Rens af ægte tæpper kræver stor ekspertise. Hos Møbel- og Tæpperenseriet er derfor netop denne ekspertise blevet udviklet og forfinet gennem mere end 60 år og to generationer. Med vores metoder vasker vi effektivt de dyrebare tekstiler, så de bliver rene, men uden at ulden tager skade undervejs. Klik nedenfor for at se tæpperens priser.

Ring til os på 44 99 41 41 alle hverdage klokken 7-17 eller send en mail til os. Vi ser frem til at høre fra dig.

Ægte tæppe rens

Vi har for eksempel stor erfaring med

tæppe efter vask
rens af Nain tæppe
Tabiz tæppe efter vask
rens af Tabriz tæppe
efter vask af kelim tæppe
rens af ægte Kelim tæppe
rens af Bidjar tæppe
rens af Keshan tæppe

Vi ser ægte tæpper er ægte kunst

Hos Møbel- og Tæpperenseriet betragter vi ægte tæpper som kunst. Derfor arbejder vi også med stor respekt for værket, når vi renser ægte tæpper. Ægte tæpper er værdifulde tekstiler, der er vævet, tuftet eller knyttet i hånden. Ofte refererer man til traditionelle persiske tæpper, når man taler om ægte tæpper, men ægte tæpper er faktisk alle tæpper, der er lavet i hånden. 

Hvert tæppe er et unikt stykke kunst, som oftest er lavet i slidstærkt uld. Selvom uld i sig selv har smudsafvisende egenskaber, vil det med tiden samle støv og skidt. Men med en tæppevask fra tid til anden vil du kunne forlænge tæppets levetid, så det ikke ligger og bliver kedeligt at se på. Er dit tæppe begyndt at gå op i kanter, frynser mv. tilbyder vi også reparation af ægte tæpper

Vi tilbyder professionel rens af ægte tæpper og har gennem de sidste 60 år anvendt og forfinet metoder inden for tæpperens. En tæpperens vil medføre, at farverne og mønstrene igen vil træde tydeligt frem i tæppet

Rens dine ægte tæpper i stedet for at købe nyt

Der er i disse år kommet en særlig opmærksomhed på at leve mere bæredygtigt. At vedligeholde det man har frem for at købe er både klogt og er med til at give dit hjem mere personlighed. Dermed er det altså på mange måder en god idé at investere i en rensning af dine tæpper, frem for at købe et nyt. Samtidig har vi stort fokus på at rensen af tæpperne foregår så bæredygtigt som muligt. Dette betyder blandt andet at vi genbruger vand fra vores rensningsanlæg mv. 

Vi tilbyder også reparation af ægte tæpper, hvis tæppet har brug for en ekstra kærlig hånd. Reparation af frynser og kanter hører til almindelig vedligeholdelse af ældre tæpper.

Få hurtig og nem service til rens af ægte tæpper

Har du besluttet at det er tid til at få renset dine ægte tæpper? Så er der flere ting du kan gøre for at bestille en rens hos os. 

Afhent og aflever selv gratis på vores adresse i Farum i vores åbningstid.

ELLER

Benyt dig af vores fragtservice. Vi kører i langt det meste af landet.

 • Pris: Kr. 200,- pr. ordre i alt
 • Leveringstid: 1 uge ved standard rens af ægte tæpper
 • Få hentet og bragt på to forskellige adresser uden ekstra beregning
 • Du behøves ikke engang at være hjemme ved aftale om afhentning og levering i fx garage, carport eller lignende.

Du kan finde vores kørselsoversigt her

Kontakt os på telefon eller mail mail, hvis du vil aftale afhentning og levering, eller blot har spørgsmål til vores services.

Tjek også vores andre services

Hvis du har besluttet at invetsere i en professionel rensning af dine ægte tæpper, kan du samtidig benytte nogle af vores andre services. Vi tilbydere også rens af møbler. Du kan for eksempel sende din sofa afsted til rens i samme omgang, hvis der er kommet en plet på den, eller hvis den blot trænger til en opfriskning. Du skal ikke betale nogle ekstra fragtomkostninger. Det er altså en oplagt mulighed for den helt store hovedrengøring. 

Trænger dit sengemiljø til opfriskning så klarer vi også den. Vi tilbyder vask og rens af både topmadrasser og dyner, læs mere om det her. Du kan også besøge vores side dynerens.dk, hvor du kan blive klogere på hvorfor et rent og støvfrit sengemiljø er så vigtigt.

udførelse af reparation af tæppe
efterbehandling tæpper mølimprægnering
sofarens / rens af sofa og møbelrens
topmadras rens / rens af topmadras og vask af dyner

Kontakt os

Du er altid velkommen til at kontakte os. Skriv her, send en mail eller ring til os.

  Kontaktinfo

  Ryttermarken 2B, 3520 Farum
  +45 44 99 41 41
  [email protected]

  Åbningstider

  Mandag: 7.00 - 17.00
  Tirsdag: 7.00 - 17.00
  Onsdag: 7.00 - 17.00
  Torsdag: 7.00 - 17.00
  Fredag: 7.00 - 17.00

  Weekend: Lukket

  logo MOT hvidt uden tekst

  Kontaktinfo

  Ryttermarken 2B, 3520 Farum
  +45 44 99 41 41
  [email protected]

  Åbningstider

  Mandag: 7.00 - 17.00
  Tirsdag: 7.00 - 17.00
  Onsdag: 7.00 - 17.00
  Torsdag: 7.00 - 17.00
  Fredag: 7.00 - 17.00

  Weekend: Lukket