Åbent 7 - 17 alle hverdage | Landsdækkende service | +45 44 99 41 41

Tæpperens i København

Møbel- og Tæpperenseriet udøver professionel tæpperens i København. Sender du dit tæppe til rens hos os, er du garanteret fornuftige priser, god service, forsikringsgaranti og høj kvalitet.

 

Tæpperens i København – Et sikkert valg

Står du og mangler en tæpperens i København, er Møbel- og Tæpperenseriet det sikre valg. Vi har udøvet professionel rens og vask af ægte tæpper mere end 60 år. Vi har dygtige medarbejdere og specialdesignede maskiner, der sørger for, at dit tæppe er fuldstændigt rent og lækkert, når det er færdigbehandlet hos os. Med en forsikringsgaranti, der dækker alle arbejdsudførelser, løber vi ingen risiko. Vi har mulighed for at udføre tæpperens i København for private såvel som for erhvervskunder og er på Frederiksberg og Østerbro mindst en gang om ugen.

 

Hvordan udføres tæpperens i København?

Vi har mulighed for at hente og levere dit tæppe med vores fragtservice for kun kr. 150,00 tur/retur, eller du kan selv indlevere dit tæppe på vores tæpperenseri i Farum kvit og frit. Proceduren for alle de tæpper og ægte tæpper, som vi vasker er, at de først bankes, så løse partikler fjernes fra tæppet. Eventuelle pletter forbehandles. Derefter forvaskes tæppet i et vaskekar for så at blive vasket på gulv, og til sidst bliver det eftervasket, udskyllet og presset i vores specialanlæg. Tæppet tørres, hvilket tager seks-otte timer, og slutteligt inspiceres tæppet og eventuelle pletter efterbehandles.

 

Reparation af tæpper og andre ydelser

Udover professionel rens og vask af gulvtæpper har Møbel- og Tæpperenseriet også specialiseret sig i andre ydelser, som er efterspurgt af vores kunder. Vi udfører for eksempel reparation af frynser og kanter. Vi kan også desinficere dit tæppe, hvis du har problemer med lugt. Er problemet imidlertid, at tæpper buler eller flaner, kan dette også løses. Vi kan strække tæppet, så det kommer til at ligge glat på gulvet og ikke slides uens. Så skal du alligevel have en tæpperens i København, er det værd at undersøge, om tæppet også trænger til en reparation, desinficering, udstramning eller noget helt fjerde.

 

Rens af fastliggende tæpper

Er det et fastliggende tæppe, som du vil have renset, så fortvivl ej. Møbel- og Tæpperenseriet har taget sig af tæpperens af væg-til-væg tæpper i mange år, så også på dette område har vi en stor erfaring at trække på. Med vores mobile rensesystem kan vi rense, når det passer ind i din kalender. Vores rensesystem sikrer den bedste tæpperens i København af væg-til-væg tæpper med en tørretid på kun 2 – 4 timer. Ved større opgaver giver vi gerne en gratis prøverensning i forbindelse med afgivelse af tilbud.

Møbel- og Tæpperenseriet

Kontaktinfo

Ryttermarken 2B, 3520 Farum

+45 44 99 41 41

[email protected]

Åbningstider

Mandag 7.00 - 17.00
Tirsdag 7.00 - 17.00
Onsdag 7.00 - 17.00
Torsdag 7.00 - 17.00
Fredag 7.00 - 17.00
Weekend LUKKET