+45 44 99 41 41

Professionel tæpperens København

Med over 65 års erfaring i vask og rens af tæpper så er vi hos Møbel- og Tæpperenseriet Danmarks ældste specialrenseri og eksperter i vask af alle typer tæpper. Vores service er landsdækkende, vi henter og leverer tæpper i hele landet – inklusiv København.

INDHENT TILBUDSE PRISER HER

Tæpperens København siden 1958

Hvis du leder efter professionel tæpperens i København, er du kommet til det rette sted. Hos Møbel- og Tæpperenseriet lægger vi stor vægt på at levere tjenester af høj kvalitet, og vi har gennem årtier forfinet vores metoder til tæpperens.

Vi garanterer altid vores kunder det bedst mulige resultat og og vasker tæpperne indtil vi har opnået et tilfredsstillende resultat. Dette indebærer en omhyggelig manuel inspektion af tæppet både før og efter rensning, fladvask på gulvet og pletbehandling. Hvis resultatet efter inspektionen ikke lever op til vores standarder, gentager vi processen. Hos MOT går vi ikke på kompromis med kvaliteten.

Du kan besøge vores Trustpilot side her, og læse mere om kundernes oplevelser hos MOT.

Priser på tæpperens København

Vi har skabt et overskueligt og gennemsigitigt prissystem så vores kunder nemt kan udregne hvad prisen på tæppevask er. Vi har derfor kun to forskellige priskategorier; Vask af ægte tæpper koster 275 kr./m2 og vask af alle andre tæpper (silketæpper undtaget) koster 220 kr./m2.

Nedenfor kan du se et overblik over tæppetyperne i vores to priskategorier. Uanset hvor du bor i landet, også i København, kan du dog få hentet og leveret dine tæpper for en samlet pris på bare 200 kr. Vi dækker alle brofaste øer. Se vores kørselsoversigt her.

Gruppe 1

Maskinlavet tæpper – Rya tæpper – Håndtuftet tæpper – Kelims –  Wiltontæpper – Axminstertæpper – Hørtæpper – Sisal/kokostæpper – Ege Art Line tæpper – Kludetæpper – Hyrdetæpper – Vendetæpper – Måtter og Underlag

 

Kr. 220,00 pr. m2.

Gruppe 2

Ægte tæpper og Kelims fra Iran, Tyrkiet, Pakistan, Indien, Kina, Tibet, Nepal og Nordafrika – Marokkanske berbertæpper – Designertæpper – Viskosetæpper

 

Kr. 275,00 pr. m2.

Er du i tvivl om hvilken type tæppe du har, vores tæpperens priser, har du spørgsmål til vores vaskeprocess eller noget helt fjerde så tøv ikke med at kontakte os.

4 gode grunde til at få foretaget en tæpperens

Er du i tvivl om hvorfor du skal vælge at få foretaget en tæpperens og hvilke gavnlige effekter en tæpperens kan have, så læs med her. Vi kan afsløre at det ikke bare efterlader dig med et smukt rent tæppe men også bidrager til et bedre indeklima!

1

Tæppet får større klarhed og mere dybde efter en tæpperens

2

Sand bankes ud inden tæpperens og forlænger dermed tæppets levetid

3

Et rent tæppe giver et bedre indeklima med færre støvpartikler og bedre luft

4

At vedligeholde sit tæppe er mere bæredygtigt end at købe nyt

Få et tilbud på tæpperens i København

  Få et tilbud på tæpperens i København

   Sådan foregår en tæpperens i København

   Hvis du vil vide hvordan vores professionelle tæpperens foregår, så kan du læse med her, hvor vi trin for trin gennemgår processorerne for vask af tæpper.

   1) Tæppet afhentes hos kunden af vores chauffør, eller man kan indlevere tæppet hos os i Farum selv

   2) Tæppet checkes ind og måles op. Eventuelle skader noteres og dokumenteres

   3) Tæppet bankes, så sand og andre løse partikler frigøres fra tæppet inden vasken

   4) Eventuelle pletter forbehandles

   5) Tæppet forvaskes i et stort vaskekar

   6) Tæppet vaskes individuelt fladt på gulv

   7) Som den sidste del i vaskeprocessen, bliver tæppet kørt igennem Europas største specialanlæg for vask og skyldning af tæpper

   8) Tæppet tørres i et tørrerum i 6-8 timer
   Tæppet inspiceres, og eventuelle pletter og skjolder efterbehandles – vaskeprocessen gentages, hvis nødvendigt

   9) Slutteligt pakkes tæppet, så det er klar til at komme retur

   10) Hvis du har bestilt afhentning og levering vil vores chauffører afslutningsvist levere tæppet hos dig

   Hvilke andre ydelser kan du få hos Møbel- og Tæpperenseriet?

   reparation af tæpper
   efterbehandling tæpper

   Møbel- og tæpperens i hele København

   vask af tæpper / tæpperens i København

   Uanset hvor i landet du befinder dig, kan du få professionel tæpperens hos Møbel- og Tæpperenseriet. Vi tilbyder rens af alle typer tæpper og kan også komme ud og rense dit væg-til-væg tæppe med vores mobile renseanlæg, hvor vi både vasker, renser og imprægnerer det.

   Vores tæpperensningsservice omfatter en bred vifte af tæppetyper, herunder silketæpper, ægte kelimtæpper, ryatæpper, marokkanske berbertæpper med mere. Uanset hvilket tæppe du ejer, er vi sikre på, at vi kan hjælpe med at få det gjort rent og pænt.

   Hvis du har et løst tæppe og bor i København, behøver du ikke bekymre dig om at transportere det til vores renseri i Farum. Vi tilbyder tæpperens i hele Danmark, herunder i København. Vi tilbyder desuden også rens af sofa, rens af topmadras mv. 

   Svar på ofte stillede spørgsmål om tæpperens i København

   Har du spørgsmål til vores tæpperens i København, så kan du finde svar på ofte stillede spørgsmål omkring vores forskellige services i vores FAQ. Her finder du svar på hvordan du selv kan indlevere dine tæpper, finde svar på spørgsmål om afhentning og levering, læse om vores forsikring, hvordan du selv kan fjerne/reducere pletter på dit tæppe og meget mere!

   Kontaktinfo

   Ryttermarken 2B, 3520 Farum
   +45 44 99 41 41
   [email protected]

   Åbningstider

   Mandag: 7.00 - 17.00
   Tirsdag: 7.00 - 17.00
   Onsdag: 7.00 - 17.00
   Torsdag: 7.00 - 17.00
   Fredag: 7.00 - 17.00

   Weekend: Lukket

   logo MOT hvidt uden tekst

   Kontaktinfo

   Ryttermarken 2B, 3520 Farum
   +45 44 99 41 41
   [email protected]

   Åbningstider

   Mandag: 7.00 - 17.00
   Tirsdag: 7.00 - 17.00
   Onsdag: 7.00 - 17.00
   Torsdag: 7.00 - 17.00
   Fredag: 7.00 - 17.00

   Weekend: Lukket