Åbent 7 - 17 alle hverdage | Landsdækkende service | +45 44 99 41 41

Tæpperens i København

Møbel- og Tæpperenseriet udøver professionel tæpperens i København. Sender du dit tæppe til rens hos os, er du garanteret fornuftige priser, god service, forsikringsgaranti og høj kvalitet.

Vælg tæpperens i København – Et sikkert valg

Står du og mangler en tæpperens i København, er Møbel- og Tæpperenseriet det sikre valg. Vi har udøvet professionel rens og vask af ægte tæpper mere end 60 år. Vi har dygtige medarbejdere og specialdesignede maskiner, der sørger for, at dit tæppe er fuldstændigt rent og lækkert, når det er færdigbehandlet hos os. Med en forsikringsgaranti, der dækker alle arbejdsudførelser, løber vi ingen risiko. Vi har mulighed for at udføre tæpperens i København for private såvel som for erhvervskunder og er på Frederiksberg og Østerbro mindst en gang om ugen.

Få billig tæpperens i København 

Vi tilbyder billig tæpperens i København og har mulighed for at hente og levere dit tæppe med vores fragtservice for kun kr. 150,00 tur/retur, eller du kan selv indlevere dit tæppe på vores tæpperenseri i Farum kvit og frit. Derudover kan du sætte dit tæppe ud til afhentning, skulle du ikke selv have mulighed for at være hjemme til afhentning og levering. Vi har altid selv stået for at dækket hele landet siden 1958, og vi sørger altid at finde en løsning, for at gøre det fragten nem, billig og fleksibel for dig. 

Proceduren for alle de tæpper og ægte tæpper, som vi vasker er, at de først bankes, så løse partikler fjernes fra tæppet. Eventuelle pletter forbehandles. Derefter forvaskes tæppet i et vaskekar for så at blive vasket på gulv, og til sidst bliver det vasket, udskyllet og presset i vores vaskeanlæg. Til sidst tørres tæppet hvilket tager seks-otte timer, og slutteligt inspiceres tæppet og eventuelle pletter efterbehandles.

 

Læs mere om reparation af tæpper og andre ydelser

Udover professionel rens og vask af gulvtæpper har Møbel- og Tæpperenseriet også specialiseret sig i andre ydelser, som er efterspurgt af vores kunder. Vi udfører for eksempel reparation af frynser og kanter, samt reparation af ægte tæpper. Vi kan også desinficere dit tæppe, hvis du har problemer med lugt. Er problemet imidlertid, at tæpper buler eller flaner, kan dette også løses. Vi kan strække tæppet, så det kommer til at ligge glat på gulvet og ikke slides uens. Så skal du alligevel have en tæpperens i København, er det værd at undersøge, om tæppet også trænger til en reparation, desinficering, udstrækning eller noget helt fjerde.

 

Rens af fastliggende tæpper

Er det et fastliggende tæppe, som du vil have renset, så fortvivl ej. Møbel- og Tæpperenseriet har taget sig af tæpperens af væg-til-væg tæpper i mange år. Derfor har vi også udviklet stor erfaring og ekspertise indenfor rens af fastliggende tæpper. Vi tilbyder rens af fastliggende tæpper i København og på sjælland. 

Vi kører ud med vores mobile renseanlæg, på en dag og tidspunkt der passer ind i din kalender. Vores rensesystem sikrer den bedste tæpperens i København af væg-til-væg tæpper med en tørretid på kun 2 – 4 timer. Ved større opgaver giver vi gerne en gratis prøverensning i forbindelse med afgivelse af tilbud. Ved direkte henvendelse kan du få et skræddersyet tilbud fra os, eller få et overblik over priserne for billig tæpperens i København her

 

Vores andre services i København 

Udover billig tæpperens i København tilbyder vi vask af bl.a.  dyner og topmadrasser. parasoller, telte og møbler. 

Sengemiljøet bliver særligt udsat for sved, støv, snavs og skidt, da man opholder sig i sengen mange timer i løbet af døgnet. Vi tilbyder en grundig vask og desinficering af dyner og madrasser, som sikrer dig et rent og støvfrit sove- og sengemiljø. Vores særlige maskiner, tørrekamrer mv. sikrer at dine  dyner, puder og madrasser bliver vasket ved høj temperatur og tørres ved en høj temperatur. Dette er med til at sørge for at alle støvmider i dit sengemiljø dør. 

 

Skal dine udendørs tekstiler gøres sommerklar? 

Skal du have dine telte, kalecher, sejl eller parasoller og markiser klar til forårs- og sommersæsonen? Vi tilbyder rens af alle typer af udendørs tekstiler og møbler til private såvel som erhvervskunder. Telte, kalecher, sejl og parasoller kræver effektiv og skånsom rens – noget vi har mere end 20 års erfaring med. Vores rens og imprægnering medvirker til at alle typer af udendørs tekstiler holder tæt og modarbejder alger, skimmel, snavs og skidt. Hos MOT tilbyder vi landsdækkende afhentning og levering, omhyggelig og miljøvenlig rensning, samt en imprægnering der gør tekstilerne modstandsdygtige overfor vind og vejr.

Møbel- og Tæpperenseriet

Kontaktinfo

Ryttermarken 2B, 3520 Farum

+45 44 99 41 41

[email protected]

Åbningstider

Mandag 7.00 - 17.00
Tirsdag 7.00 - 17.00
Onsdag 7.00 - 17.00
Torsdag 7.00 - 17.00
Fredag 7.00 - 17.00
Weekend LUKKET