Åbent 7 - 17 alle hverdage | Landsdækkende service | +45 44 99 41 41

Rengøring af tæpper

Professionel rengøring af tæpper hos Møbel- og Tæpperenseriet. Vi har mere end 60 års erfaring i tæpperengøring og fjerner snavs, pletter og skjolder – Alt til en rimelig pris!

 

Vi henter og bringer for kun kr. 150,-

Hvis du ikke selv har mulighed for selv at indlevere dine tæpper til rens, eller hvis du bare gerne vil gøre det nemt for dig selv, kan du benytte dig af vores super nemme og hurtige afhentnings- og leveringsservice. Det koster kun kr. 150,- at få hentet og tilbageleveret dine tæpper til rens pr. ordre totalt. Vi har faste ruter i stort set hele landet. Du kan se hvornår, vi er hos dig, ved at klikke dig ind på vores “Kørselsoversigt”. Vores rengøring af tæpper er nem og hurtig. Det går kun en uge før du har dit rene tæppe igen.

 

Rengøring af tæpper i dybden

Vi udfører rigtig rengøring af tæpper, ikke bare en overfladisk rens. Vi starter med at banke tæppet, så sand, støv og andre løse partikler slås ud af tæppet – Vi fjerner alt det, som du ikke kan få ud med en almindelig støvsugning. Herefter vasker vi tæppet over flere omgange. Vi tilpasser altid vasken, så den er målrettet den tæppetype, som vi har med at gøre. Efter tæppet er gennemvasket, kører vi det gennem Europas største skylle- og presseanlæg til rengøring af tæpper. Vi tager særligt hånd om pletter og skjolder under vasken. Læs mere om vores rengøring af tæpper ved at klikke HER.

 

Kort om os

Møbel- og Tæpperenseriet er en gammel familiedrevet virksomhed, der blev grundlagt af Alfred Nielsen i 1958. Siden da, er vi vokset til Danmarks største og eneste landsdækkende tæpperenseri, hvor vi vasker mere end 200 tæpper om ugen. I dag er det sønnen Jens Ole Nielsen, der driver virksomheden. Vi har siden virksomhedens stiftelse haft fokus på at anvende og udvikle effektive vaske- og rensemetoder, der giver de bedste resultater. I dag er vi indehaver af Europas største specialanlæg til vores rengøring af tæpper. Bestil hos os allerede i dag ved at ringe på 44 99 41 41 eller send en mail til [email protected]

 

Vi tilbyder mere end kun rengøring af tæpper

Udover vores effektive og skånsomme rengøring af tæpper, kan vi tilbyde at vedligeholde dit tæppe med en reparation, mølbehandling, behandling af farveudløb – Vi hjælper uanset hvad dit tæppe måtte trænge til. Vi er landets førende specialister inden for vedligeholdelse af tæpper og kan med vores egen reparationsafdeling klare en makeover af de slidte frynser eller kanter. Vi kan også tage os af huller eller flænger – Kort sagt alle typer reparationer af tæpper. Klik HER for at læse mere.

Møbel- og Tæpperenseriet

Kontaktinfo

Ryttermarken 2B, 3520 Farum

+45 44 99 41 41

[email protected]

Åbningstider

Mandag 7.00 - 17.00
Tirsdag 7.00 - 17.00
Onsdag 7.00 - 17.00
Torsdag 7.00 - 17.00
Fredag 7.00 - 17.00
Weekend LUKKET