+45 44 99 41 41

Rengøring af tæpper

Professionnel rengøring af tæpper hos Møbel- og Tæpperenseriet. Vi tilbyder en fremragende rens, snavs- og pletfjerning. Vi har mere end 60 års erfaring indenfor tæppe- og møbelrengøring samt reparation. Du er derfor kommet til det helt rigtige sted, hvis du skulle have brug for at få fjernet en plet eller rengjort dine tæpper. Vi tilbyder landsdækkende afhentnings- og leveringsservice, og gør din tæpperens nem og hurtig for dig!

Få hentet og bragt for kun 200 kr.

Har du ikke mulighed for selv at indlevere dine tæpper til rengøring? Gør det nemt for dig selv og benyt dig af vores lette og hurtige afhentnings- og leveringsservice. Det koster kun kr. 200,- at få hentet og tilbageleveret dine tæpper til rens per ordre. Møbel- og Tæpperenseriet har landsdækkende service og faste ruter i stort set hele landet. Vi dækker sågar alle de brofaste øer i Danmark, og er dit område ikke på listen? Så kontakt os gerne – det finder skal vi nok finde ud af sammen. Derudover tilbyder vi også vores service i Sverige. Dette gælder for både privatkunder og erhvervsdrivende.

Du kan let se, hvornår vi er hos dig, ved at klikke dig ind på vores Kørselsoversigt. Vores rengøring af tæpper er nem og hurtig. Det går kun en uge fra vi henter, til du får dit rene tæppe leveret igen.

 

Rengør dit tæppe i dybden

Vi udfører grundig rengøring af dine tæpper, som  ikke bare er en overfladisk rens. Ved rengøringen af dit tæppe, bliver det let banket, så sand, støv og andre løse partikler slås ud af tæppet. I vores vaskeproces  fjerner vi alt det, som du ikke selv kan få ud med en almindelig støvsugning. Herefter vasker vi tæppet over flere omgange for at sikre at alle typer af partikler, snavs og sand fjernes, skulle det være nødvendigt. Vi tilpasser altid vasken, så den er målrettet den tæppetype, som vi har med at gøre. Efter tæppet er gennemvasket, kører vi det gennem Europas største skylle- og presseanlæg til rengøring af tæpper. Vi tager særligt hånd om pletter og skjolder under vasken. Læs mere om vores rengøring af tæpper ved at klikke HER.

 

Kort om os

Møbel- og Tæpperenseriet er en gammel familiedrevet virksomhed, der blev grundlagt af Alfred Nielsen i 1958. Siden da, er vi vokset til Danmarks største og eneste landsdækkende tæpperenseri, hvor vi vasker mere end 200 tæpper om ugen. I dag er det sønnen Jens-Ole Nielsen, der driver virksomheden. Vi har siden virksomhedens stiftelse haft fokus på at anvende og udvikle effektive vaske- og rensemetoder, der giver de bedste resultater. I dag er vi indehaver af Europas største specialanlæg til vores rengøring af tæpper. Bestil hos os allerede i dag ved at ringe på 44 99 41 41 eller send en mail til [email protected]

Rengør dine ægte tæpper og andre tæppetyper

Hos os i Møbel- og Tæpperenseriet rengører vi alle typer af tæpper, der er ikke ét tæppe som vi ikke kan vaske for dig. Med vores mangeårige erfaring og kendskab til tæpper, sikrer vi en god vask pga. vores  investeringen i specialudstyr og maskineri. Vi skal nok tage os af dit tæppe ligegyldigt, hvilken type der er tale om. Vi tager os særligt af rengøring af ægte tæpper, løse tæpper, fastliggende tæpper, samt viscose tæppe rengøring. Der findes et væld af tæppetyper og måder tæpper er lavet på. Det kan være alt fra hyrdetæpper til håndtuftede tæpper. Ved rengøring af tæpper sætter vi os ind i hvilket materiale tæppet er lavet af, for bedst udføre den bedst mulige rengøring og pleje af dit tæppe. 

Vi er specialister i at vaske og pleje alle typer af tæpper. Vi renser bl.a. kelim-, rya-, sisal-, kludde-, orientalske-, persiske-, berber og kinesiske tæpper, samt mange flere. Er du i tvivl om, hvorvidt vi kan vaske din type tæppe, så tag et kig HER og udfyld formularen. Så vender vi tilbage til dig vedrørende rengøring af dine tæpper. 

 

Vi tilbyder mere end kun rengøring af tæpper

Udover vores effektive og skånsomme rengøring af tæpper, kan vi tilbyde at vedligeholde dit tæppe med en reparation, mølbehandling samt behandling af farveudløb. 

Vi hjælper uanset hvad dit tæppe måtte trænge til. Vi er landets førende specialister inden for vedligeholdelse af tæpper og kan med vores egen reparationsafdeling klare en makeover af de slidte frynser eller kanter. Vi kan også tage os af huller eller flænger – Kort sagt alle typer reparationer af tæpper. Klik HER for at læse mere omkring reparation.Derudover tilbyder vi rengøring og pleje af udendørs tekstiler og møbler. Herunder fjerner vi skidt, alger og skimmel fra bl.a. telte, kalecher og sejl så du bliver klar til al slags vind og vejr. Ligeledes tager vi os af parasoller og markiser. Vi rengør for både privat- og erhvervskunder. Du kan læse meget mere om vores rengøringsservices, reparation, samt  afhentning og levering HER. 

Kontaktinfo

Ryttermarken 2B, 3520 Farum
+45 44 99 41 41
[email protected]

Åbningstider

Mandag: 7.00 - 17.00
Tirsdag: 7.00 - 17.00
Onsdag: 7.00 - 17.00
Torsdag: 7.00 - 17.00
Fredag: 7.00 - 17.00

Weekend: Lukket

logo MOT hvidt uden tekst

Kontaktinfo

Ryttermarken 2B, 3520 Farum
+45 44 99 41 41
[email protected]

Åbningstider

Mandag: 7.00 - 17.00
Tirsdag: 7.00 - 17.00
Onsdag: 7.00 - 17.00
Torsdag: 7.00 - 17.00
Fredag: 7.00 - 17.00

Weekend: Lukket