Åbent 7 - 17 alle hverdage | Landsdækkende service | +45 44 99 41 41

Vask af løse tæpper

Tæppevask af løse tæpper

Der findes ikke et løst tæppe, som vi ikke kan vaske. Vi vasker alle slags gulvtæpper. Siden 1958 har vi opbygget erfaring i vask og rens af tæpper. Nu i 2020 har vi mere end 60 års erfaring og har gennem tiden investeret i specialdesignet udstyr og maskineri, der hjælper os med at skabe enestående resultater. Vi vasker mere end 200 tæpper om ugen. 

Vi er specialister i at vaske

Kelim tæpper. Rya tæpper. Wilton tæpper. Sisal tæpper. Hyrde tæpper. Papir tæpper. Håndtuftede tæpper. Ægte tæpper. Kludetæpper. HAY tæpper. Orientalske tæpper. Silketæpper. Moderne tæpper. Marokkanske tæpper. Kinesiske tæpper. Sisal tæpper. Marokkanske berber tæpper. Persiske tæpper.

Sådan udfører vi vores tæppevask

1. Tæppet bankes, så sand og andre løse partikler frigøres fra tæppet inden vasken.
2. Eventuelle pletter forbehandles.
3. Tæppet forvaskes i et stort vaskekar.
4. Tæppet vaskes individuelt fladt på gulv.
5. Som den sidste del i vaskeprocessen, bliver tæppet køre igennem Europas største specialanlæg for vask og skylning af tæpper.
6. Tæppet tørres i et tørrerum i 6-8 timer.
7. Tæppet inspiceres og eventuelle pletter og skjolder efterbehandles.
8. Slutteligt pakkes tæppet, så det er klar til at komme retur.

Imprægnering

Vi kan tilbyde imprægnering af tæpper efter vask. En imprægnering gør tæppet mindre sårbart over for pletter og smuds. Tæppet holder så dermed rent i længere tid. Vi anbefaler imprægnering på fladvævede tæpper og sisal tæpper. På netop fladvævede tæpper som for eksempel Kelim tæpper, kludetæpper og sisaltæpper, har imprægneringen en særligt god effekt og langtidsholdbar virkning.

Nyt tæppeunderlag

Et underlag sikrer, at tæppet ikke glider rundt på gulvet. Med et godt tæppeunderlag, sikrer du, at tæppet er skridsikkert og nemt at støvsuge. En anden fordel er, at tæppet bliver blødere at træde på. Vi sælger tæppeunderlag i super kvalitet til en fornuftig pris.

Desinficering – Gratis lige nu!

En desinficering af tæppet sikrer, at tæppet er fuldstændigt bakterielt rent og fjerner eventuelle lugtgener. Det kan for eksempel være lugt efter urin og opkast fra kæledyr, lugt af nikotin med mere. Med en desinficering er du sikret et rent og lugtfrit tæppe, når der kommer retur. Lige nu kan du få dit tæppe desinficeret uden beregning! Normalpris: Kr. 100,00 pr. m2.

Kontakt os nu

  Møbel- og Tæpperenseriet

  Kontaktinfo

  Ryttermarken 2B, 3520 Farum

  +45 44 99 41 41

  [email protected]

  Åbningstider

  Mandag 7.00 - 17.00
  Tirsdag 7.00 - 17.00
  Onsdag 7.00 - 17.00
  Torsdag 7.00 - 17.00
  Fredag 7.00 - 17.00
  Weekend LUKKET