+45 44 99 41 41

Tæpperens

Møbel- og Tæpperenseriet tilbyder professionel tæpperens af dine gulvtæpper til fornuftige priser. Vi er Danmarks største og ældste specialrenseri inden for tæpperens, og vi afhenter og leverer i stort set hele landet for kun kr. 200,00. Siden vores stiftelse i 1958 har vi haft fokus på at anvende og udvikle metoder til skånsom og samtidig effektiv tæpperens til stor tilfredshed for vores mange erhvervs- og privatkunder. Overvejer du at få dit tæppe renset, skal du ikke tøve med at kontakte os – vi sidder klar til at besvare dine spørgsmål!

Professionel tæpperens

Vi kan tilbyde en professionel tæpperens, hvor kvalitet og pris går hånd i hånd. Du kan se vores priser ved at klikke HER. Med Nordeuropas største og mest moderne faciliteter til rensning af tæpper garanterer vi at levere de bedste resultater, når det kommer til rengøring af tæpper.

Er dit tæppe meget snavset efter års brug, vil vi i mange tilfælde kunne vaske det, så farver og mønstre igen står klart. Mange oplever, at deres tæpper føles som nye, når de har fået en grundig vask hos os. Er der tale om et uldtæppe, vil tæppet naturligvis blive vasket i sæbe, der bevarer uldens blødhed og lanolin. Vi tilbyder professionel rensning af ægte tæpper, hvor der tages hensyn til stand, materialer mv.

Med mere end 60 års erfaring i behandling af tæpper og ægte tæpper, har vi gennem årerne opbygget en stor viden og know-how, som gør, at vi førende på tæpperens i Danmark.

Tæpperens

Hvorfor vælge os til tæpperens?

1

60 års erfaring i tæpperens har gjort os til eksperter.

2

Vi tilbyder rigtig vask, ikke bare overfladisk tæpperengøring.

3

Som landets største tæpperenseri kan vi garantere rimelige priser.

4

Vi vægter kvalitet og god service frem for alt.

Tæpperens der fjerner skjolder og pletter

Vi oplever ofte, at der først er når der sket et uheld og der er kommet en plet på tæppet, at vores kunder sender tæppet til tæpperens. Mange vil også have forsøgt at fjerne pletten selv, før de sender tæppet til os. Dette vil ofte lede til en forværring af pletten, hvis man f.eks. anvender “tæpperens”-midler købt på nettet eller i butik. Hvis du vil læse om, hvad vi anbefaler, man gør, når der kommer en plet på tæppet, kan du klikke dig ind på vores FAQ.

Drejer det som en meget tydelig plet eller skjold, kan det imidlertid være svært at komme pletten til livs selv, uden at der dannes et skjold rundt om pletten. En professionel vask af tæppet vil altid være det bedste middel mod pletter og skjolder, som i de fleste tilfælde vil kunne fjernes eller reduceres så meget, at du forsat vil kunne have glæde af tæppet.

Vi har for eksempel stor erfaring i fjernelse af pletter efter:

 • Kaffe og the
 • Rødvin
 • Opkast
 • Urin
 • Madspild
 • Blod

Selve vasken af tæppet er som nævnt effektiv til at fjerne eventuelle pletter og skjolder. I de tilfælde, hvor der er der tale om meget tydelige pletter eller skjolder, vil vi lave en målrettet indsats på det område, hvor pletten er synlig. Dette indebærer, at vi laver en forbehandling af tæppet, som forbereder pletten til vasken. Dog er det ikke alle pletter eller skjolder, der lader sig fjerne 100 pct. selvom vi behandler pletten lokalt og vasker tæppet flere gange, hvorfor vi ikke kan give en garanti for pletfjernelse.

Vores pletbehandling er naturligvis inkluderet i den almindelige vaskepris.

Tæpperens af alle slags tæpper

Vi kan klare rensning af alle slags tæpper. Har du et tæppe, som du er glad for, hvad end det er et ægte tæppe, ryatæppe, marokkansk tæppe, kelim tæppe, viskose tæppe etc., kan vi hjælpe dig med en grundig tæpperens, der giver tæppet dets glans og dybde i farverne tilbage. Der er her tale om en behandling, hvor tæppet først bliver banket, så sand og støv slås ud af tæppet og derefter får en grundig vask, der fjerner snavs og skidt.

Som landets største tæpperenseri vasker vi mere end 25.000 m2 løse tæpper hver år, og der findes derfor ikke en type tæppe, som vi ikke har erfaring med. Du kan derfor trygt sende dit tæppe til tæpperens hos os. Vi laver altid en målrettet behandling, som tager højde for tæppets type og stand.

Prisen for tæpperens afhænger af tæppet type og størrelse. Hvis du vil læse mere om vores priser, klik HER.

Vi tilbyder for eksempel
rens af kelim
Tæpperens af kelim
rens af viskose tæppe
Tæpperens af viskose tæppe
rens af marokkansk berber
Tæpperens af Marokkansk Berber
rens af orientalsk tæppe
Tæpperens af Orientalske Ægte tæpper
rens af kludetæppe
Tæpperens af Kludetæppe

Miljøvenlig tæpperens

Du kan med ro i sindet vælge os som leverandør af tæpperens, da vi udelukkende anvender produkter, der ikke skader miljøet og indeklimaet. Vores rensemidler er således ikke miljøforurenende og altid fri for parfume.

Udover at anvende miljøvenlige produkter, er vi også meget opmærksomme på vores forbrug af vand. Vi bruger ikke mere vand end nødvendigt i forbindelse med vasken, og vores rensesystem er lavet på en måde, så vandet genanvendes flere gange. Dette har dog ingen betydning for kvaliteten af vasken.

Landsækkende tæpperens

Vidste du at Møbel- og Tæpperenseriet er landsdækkende? 

Vi har siden 1999 afhentet & leveret tæpper og møbler i hele landet. Dette for den beskedne pris på kun 200 kr. Vores leveringsservice udføres udelukkende af vores egne chauffører i egne vogne. Du kan derfor trygt sende dit tæpper afsted til tæpperens hos os og lade os stå for afhetning og levering. Vil du vide mere om vores leveringsservice? Så tjek vores kørselsoversigt her

Kontakt Os

Du er altid velkommen til at kontakte os. Skriv her, send en mail eller ring til os.

  Kontaktinfo

  Ryttermarken 2B, 3520 Farum
  +45 44 99 41 41
  [email protected]

  Åbningstider

  Mandag: 7.00 - 17.00
  Tirsdag: 7.00 - 17.00
  Onsdag: 7.00 - 17.00
  Torsdag: 7.00 - 17.00
  Fredag: 7.00 - 17.00

  Weekend: Lukket

  logo MOT hvidt uden tekst

  Kontaktinfo

  Ryttermarken 2B, 3520 Farum
  +45 44 99 41 41
  [email protected]

  Åbningstider

  Mandag: 7.00 - 17.00
  Tirsdag: 7.00 - 17.00
  Onsdag: 7.00 - 17.00
  Torsdag: 7.00 - 17.00
  Fredag: 7.00 - 17.00

  Weekend: Lukket