+45 44 99 41 41

Vask af ægte tæpper

Ægte tæpper er ofte kostbare tæpper af høj kvalitet, og når sådanne tæpper med tiden bliver beskidte, fortjener de en skånsom og effektiv vask, som gør de dyrebare tekstiler rene uden at skade dem. Kontakt straks Møbel- og Tæpperenseriet for et godt tilbud til vask af ægte tæpper.

Rigtig vask af ægte tæpper – Ikke overfladisk tæppe rengøring

Vi udfører rigtig vask af ægte tæpper – Det vil sige, at alle tæpper bliver helt rene ved en vandbaseret rens. Vi rengører nemlig alle tæppe med en tæppevask. Dette sørger for, at alt snavs og smuds bliver skyllet ud af tæppet, således at tæppet ikke blot fremstår rent bagefter, men også er banket og skyllet helt igennem over flere omgange. Vi bruger ikke en masse kemi til at rense tæpper. Vi bruger vand, sæbe og højtspecialiseret maskineri til vores vask af ægte tæpper. Læs mere ved at klikke HER.

Hvorfor vælge Møbel- og Tæpperenseriet?

Vask af ægte tæpper kræver ekspertviden og de de rette faciliteter til tæppevask. Derfor er Møbel- og Tæpperenseriet det oplagte valg, når du leder efter tæpperenseri, der kan tage sig af dit ægte tæppe. Gennem de sidste 60 år har vi udviklet særlige vasketeknikker og investeret i specialdesignet udstyr, der giver de bedste resultater, når det gælder vask af ægte tæpper. Vi har Europas største vaske- og skylleanlæg til vask af ægte tæpper. Da vi er landsdækkende, kan vi hente og levere dit tæppe næsten uanset hvor du bor i landet for kun kr. 150,-. Derudover er vi forsikret på alle arbejdsudførelser.

Ægte tæpper er ægte kunst

Det er ikke alle, der tænker på tæpper som kunst, men ægte tæpper er en fin og gammel kunstart, som har rødder tilbage i en ældgammel tradition. Da ægte tæpper er lavet i hånden, er alle ægte tæpper unikke stykker kunst, og de fortjener derfor den bedste behandling. Hos Møbel- og Tæpperenseriet har vi årtiers erfaring i vask af ægte tæpper, hvilket har givet os den ekspertise, det kræver for at vaske ægte tæpper, så de bevarer deres smukke udseende og samtidigt bliver helt rene efter en vask hos os.

Vi udfører også reparation af ægte tæpper

Hvis du ejer et gammelt ægte tæppe, ved du, at det kræver lidt ekstra at holde det ved lige. Små vedligeholdelsesreparationer kan være nødvendige og er heldigvis ikke særligt kostbare. Så er dit tæppet gået op i frynser eller sider, så tøv ikke med at tage kontakt til os. Vi tilbyder både vask af ægte tæpper og alle typer reparationer – store som små. Skulle uheldet være ude, og er der gået møl i dit tæppe, tilbyder vi også en yderst effektiv mølbehandling. Med årtiers erfaring i vedligeholdelse af tæpper, skaber vi gode resultater til rimelige priser. Læs mere under “Reparation af ægte tæpper”.

Kontaktinfo

Ryttermarken 2B, 3520 Farum
+45 44 99 41 41
[email protected]

Åbningstider

Mandag: 7.00 - 17.00
Tirsdag: 7.00 - 17.00
Onsdag: 7.00 - 17.00
Torsdag: 7.00 - 17.00
Fredag: 7.00 - 17.00

Weekend: Lukket

logo MOT hvidt uden tekst

Kontaktinfo

Ryttermarken 2B, 3520 Farum
+45 44 99 41 41
[email protected]

Åbningstider

Mandag: 7.00 - 17.00
Tirsdag: 7.00 - 17.00
Onsdag: 7.00 - 17.00
Torsdag: 7.00 - 17.00
Fredag: 7.00 - 17.00

Weekend: Lukket

WordPress PopUp Plugin