+45 44 99 41 41

Reparation af tæpper

Tæpper i god kvalitet kan holde hele livet, hvis man ofre lidt penge på en tæppevask og vedligeholdelsesreparationer en gang imellem. Møbel- og Tæpperenseriet tilbyder reparation af tæpper udført af fagspecialister til kunder i hele Danmark.

Hvorfor vælge Møbel- og Tæpperenseriet?

Møbel- og Tæpperenseriet har siden 1958 specialiseret sig i vedligeholdelse af tæpper. Vi har et team af fagpersoner, der tager sig reparationer, tæpperens, behandling af farveudløb, fjernelse af lugt og en række andre services der knytter sig til vedligeholdelse af tæpper. I vores reparationsafdeling har folk, der gennem mange år har arbejdet med reparation af tæpper og ægte tæpper. De sidder på stor viden og know-how, når det kommer til reparation af tæpper. Vi kan tilbyde rimelige priser på vores reparationer, som forlænger levetiden på dit tæppe og giver glæden ved tæppe tilbage. Kontakt os allerede i dag for at få et uforbindende tilbud på reparation af dit tæppe. Klik HER.

 

Reparation af frynser og kanter

Reparation af af frynser og kanter hører til de mest almindelige type reparationer, som vi ofte laver på tæpper, der langsomt er ved at trevle op. Dette er simple vedligeholdelsesreparationer og er ikke særligt kostbare at få udført. Reparation af tæpper tager vi os af i vores reparationsafdeling, hvor specialiserede medarbejdere sidder klar til at tag hånd om dit tæppe. Reparation af frynserne vil blive udført i hånden ved at vi laver en ny kort frynse af det eksisterende grundvæv i tæppet. Vi tager udgangspunkt i det sted frynsen er mest slidt og tæppet bliver derfor en lille smule kortere. Vi åbner ikke mere op i tæppet end nødvendigt og reparationen kommer til at se pæn ud og vigtigst, den sikrer at tæppet ikke ligger og trevler langsom væk på gulvet. Læs mere under “Reparation af ægte tæpper”.

 

Reparation af tæpper – Specialopgaver

Vi tager os af større reparationer såvel som små. Vi har stor erfaring i specialopgaver og er altid leveringsdygtige på et godt tilbud. Specialopgaver, som at restaurere huller eller flænger høre til de mest almindelige større opgaver. Vi kan også afkorte dit tæppe eller dele dit tæppe op i to. Det er kun fantasien, der sætter grænser. Reparation af tæpper kan også dække over behandling af farveudløb, som i mange tilfælde kan afhjælpes med den rette behandling. Vi har erfaring med behandling af tæpper fra brandskader, vandskader og så videre.

 

Vi afhenter og leverer i stort set hele landet

Næsten uanset hvor du bor i landet, kan Møbel- og Tæpperenseriet tage sig af de reparationer, som dit tæppe trænger til. Vi har en fleksibel transportservice, der henter de slidte, mølædte og beskidte tæpper og tilbageleverer smukke, rene og reparerede tæpper. Vi er det eneste landsdækkende tæpperenseri i Danmark, og vi kan sørge for en professionel reparation af tæpper med mange års erfaring i rygsækken. Vi afhenter og leverer tæpper samt møbler i hele landet. Så trænger dit tæppe til en overhaling, så tøv ikke med at tage kontakt til os, så giver vi et godt tilbud! Så giver vi også tæppet en tæppevask når det alligvel er inde. 

Kontaktinfo

Ryttermarken 2B, 3520 Farum
+45 44 99 41 41
[email protected]

Åbningstider

Mandag: 7.00 - 17.00
Tirsdag: 7.00 - 17.00
Onsdag: 7.00 - 17.00
Torsdag: 7.00 - 17.00
Fredag: 7.00 - 17.00

Weekend: Lukket

logo MOT hvidt uden tekst

Kontaktinfo

Ryttermarken 2B, 3520 Farum
+45 44 99 41 41
[email protected]

Åbningstider

Mandag: 7.00 - 17.00
Tirsdag: 7.00 - 17.00
Onsdag: 7.00 - 17.00
Torsdag: 7.00 - 17.00
Fredag: 7.00 - 17.00

Weekend: Lukket

WordPress PopUp Plugin