Åbent 7 - 17 alle hverdage | Landsdækkende service | +45 44 99 41 41

Tæpperens i Gentofte

Har du brug for en tæpperens i Gentofte? Møbel- og Tæpperenseriet tilbyder lokal tæpperens med mere end 60 års erfaring inden for vask, rens og reparation af tæpper.

 

Tæpperens i Gentofte – Et sikkert valg

Selvom tæpper og særligt ægte tæpper og gulvtæpper i høj uldkvalitet holder sig rene i lang tid og er ret modstandsdygtige overfor snavs, smuds og pletter, bliver alle tæpper med tiden snavsede. En anden årsag til at få sit tæppe renset kan være, at der er spildt kaffe, rødvin eller lignende på tæppet. Tæpperens i Gentofte er et sikkert valg. Vi er specialister i pletbehandling og professionel tæppevask. Dit tæppe er i trygge hænder, når det er til
behandling hos os

 

Tæpperens i Gentofte til privat- og erhverskunder

Møbel- og Tæpperenseriet er et tæpperenseri, der udfører tæpperens i Gentofte. Vi har mere end 60 års erfaring i tæpperens for private såvel som erhvervskunder og offentlige institutioner. De fleste løse og ægte tæpper ligger i private hjem, derfor er størstedelen af vores kunder privatkunder, men vi har også firmakunder og erhvervskunder, som vi betjener med vores service. Vi afhenter og leverer direkte hos vores kunder. Dette sker ved at vi er Gentofte flere gange om ugen, på samme måde leverer vi tæpperens i Hellerup og Charlottenlund. Vi har løbende nye tilbud på www.renseriet.dk, hvor der kan læses mere om vores vask af tæpper og andre ydelser.

 

Hurtig og fleksibel hjælp til vask af tæpper

Vi er det største tæppevaskeri i Danmark, og vi afhenter og leverer tæpper i Gentofte to gange om ugen. Vi gør en dyd ud af at have en god og fleksibel leveringsservice. For kun kr. 150,00 samlet tur-retur, afhenter og leverer vi dine tæpper til rens. Det koster kun kr. 150,00 pr. ordre, selvom du skal have afhentet mere end et tæppe. Hvis du har et sted du kan sætte dit tæppe ud, fx carport eller garage, overdækket terrasse eller lignende, behøver du ikke være hjemme, når vi afhenter og leverer. Vi kan også afhente på en adresse og levere på en anden, uden at det koster ekstra. Dette gør vi ofte i forbindelse flytninger og køb på netauktion. Hvis du vil have en tæpperens i Gentofte, er vi der hver tirsdag og fredag.

 

Specialer for tæpperenseri i Gentofte

Med mere end 60 år i tæppebranchen, har vi stor erfaring i behandling i et stort repertoire af tæpper. Vi renser alle slags tæpper, som fx maskinelavede tæpper, kludetæpper, vendetæpper, ryatæpper, tuftet tæpper, ægte tæpper og kelims. Vi har frem for alt fokus på en høj kvalitet i vores tæppevask og leverer altid den bedste service, vi kan. Har du brug for en tæpperens i Gentofte afhenter og leverer vi tirsdag og fredag. Udover rengøring af tæpper, har vi med tiden specialiseret os i en række andre ydelser. Vi kan for eksempel tilbyde mølimprægnering af tæpper, der er i fare for mølangreb, behandling af farveudløb og imprægnering. Er dit tæppe gået op i frynser eller kanter kan vi reparere det i vores reparationsafdeling.

Møbel- og Tæpperenseriet

Kontaktinfo

Ryttermarken 2B, 3520 Farum

+45 44 99 41 41

[email protected]

Åbningstider

Mandag 7.00 - 17.00
Tirsdag 7.00 - 17.00
Onsdag 7.00 - 17.00
Torsdag 7.00 - 17.00
Fredag 7.00 - 17.00
Weekend LUKKET