Åbent 7 - 17 alle hverdage | Landsdækkende service | +45 44 99 41 41

Tæpperens i Hørsholm

 Mangler du en tæpperens i Hørsholm? Møbel- og Tæpperenseriet er det rette valg. Vi tilbyder lokal tæpperens med mere end 60 års erfaring inden for vask, rens og reparation af tæpper.

 

Tæpperens i Hørsholm – Et sikkert valg

Tæpper og især ægte tæpper er ofte værdifulde tekstiler, derfor er det vigtigt, at de vaskes korrekt, så de ikke beskadiges under vasken. Møbel- og Tæpperenseriet er et renseri, der har mange års erfaring i vask af tæpper. Vi har for nylig installeret et nyt moderne rensningsanlæg til vask af tæpper. Så mangler du en tæpperens i Hørsholm, er Møbel- og Tæpperenseriet et sikkert valg. Vi anvender de rette renseteknikker, der sikrer dig et rent og
glansfuldt tæppe, når tæppet er færdigbehandlet. Vi er afhentnings- og leveringsdygtige i hele landet og er i Hørsholm hver tirsdag og fredag.

 

Hurtig og fleksibel tæpperens i Hørsholm

Med vores afhentnings- og leveringsservice til kun kr. 150,00 tur/retur, kan vi tilbyde hurtig og fleksibel tæpperens i Hørsholm. Hvis der for eksempel er spildt på tæppet, er der chancen for at pletten forsvinder helt størst, hvis tæppet sendes hurtigt til rens. Vi er til stede i Hørsholm hver tirsdag og fredag. Vi afhenter også tæpper til rens i Vedbæk, Kokkedal og Rungsted. Alle løse tæpper vaskes på vores vaskeri i Farum, hvor vi har dygtige medarbejdere og topprofessionelt maskineri til at udføre en effektiv tæpperens. Hvis det ikke passer dig at få afhentet og leveret hjemme hos dig selv, er du naturligvis også velkommen til selv at aflevere dit tæppe hos os på vores vaskeri i Farum.

 

Tæpperens til fornuftige priser

Er du ejer at et lækkert tæppe fra The Rug Company, en Kelim, en marokkansk berber eller noget helt fjerde? Uanset hvilket type tæppe du har, vil det med tiden blive snavset af at ligge på gulvet. Vi udfører en grundig tæppevask til fornuftige og gennemskuelige priser.

 

Reparation af tæpper og tillægsydelser

Tæpper i brug bliver betrådt meget, hvilket slider på stoffet. Ofte er det først kanterne og frynserne der slides så meget, at det kan ses. Flossede frynser og kanter er ikke godt for tæpper, da de langsomt vil ligge og trevle op på gulvet, hvis ikke der bliver gjort noget ved det. Møbel- og Tæpperenseriet har en dygtig reparationsafdeling, der kan tage sig af denne type vedligeholdelsesreparationer. Vi udfører også mere omfattende reparationer, som reparation af huller. Vi kan også tilbyde mølimprægnering, behandling af farveudløb og desinficering

Møbel- og Tæpperenseriet

Kontaktinfo

Ryttermarken 2B, 3520 Farum

+45 44 99 41 41

[email protected]

Åbningstider

Mandag 7.00 - 17.00
Tirsdag 7.00 - 17.00
Onsdag 7.00 - 17.00
Torsdag 7.00 - 17.00
Fredag 7.00 - 17.00
Weekend LUKKET