Åbent 7 - 17 alle hverdage | Landsdækkende service | +45 44 99 41 41

Tæpperens i Odense

Står du og mangler en tæpperens i Odense? Møbel- og Tæpperenseriet har 60 års erfaring i vask og rens af tæpper og tilbyder tæpperens i Odense til gode priser.

 

Kvalificeret tæpperens i Odense

Står du og mangler en tæpperens i Odense, er Møbel- og Tæpperenseriet det rette valg. Vi har siden virksomhedens begyndelse haft fokus på at anvende og udvikle renseteknikker, der vasker tæpperne helt rene uden at beskadige tekstilerne. I dag er vi Danmarks største tæpperenseri og vasker cirka 25.000 løse tæpper om året. Da de fleste løse tæpper ligger i private hjem, løser vi oftest opgaver for privatpersoner, men vi yder også vores service for erhvervskunder. Tøv derfor ikke med at tage kontakt til os på tlf. eller mail – vi svarer med det samme.

 

Afhentning og levering

Møbel- og Tæpperenseriet er lokaliseret på Sjælland, men siden halvfemserne har vi kunne tilbyde vores ekspertise til kunder i hele Danmark ved hjælp af vores fragtsystem, hvor vi afhenter og leverer tæpperne direkte hos vores kunder. Da vi har fokus på at yde den bedst mulige service, prøver vi altid at imødekomme vores kunder. Det betyder for eksempel, at vi gerne vil ringe en halv time før, vi ankommer, hvis det er en hjælp. Vi kan også afhente og levere dit tæppe hos en ven eller nabo efter aftale. Vores chauffør er i Odense hver onsdag.

 

Tæpperens i Odense – Hvordan?

Hvis du har bestilt en tæpperens i Odense, vil vores chauffør afhente dit tæppe efter aftale og køre det til vores vaskeri på Nordsjælland. Vi afhenter også i området omkring Odense, for eksempel i Næsby. På vores tæpperenseri bankes og vaskes tæppet grundigt, så alt skidt og støv forsvinder fra det. Derefter tørres og pakkes tæppet og sendes retur til dig med vores chauffør. Vi har i som udgangspunkt en leveringstid på en uge.

 

Specialer for Møbel- og Tæpperenseriet

Udover vask af tæpper tilbyder Møbel- og Tæpperenseriet også en række tillægsydelser til stor tilfredshed for vores kunder. Er dit tæppe medtaget efter mange års brug, kan vi tilbyde at reparere frynser eller kanter. Vi tilbyder også desinficering af tæpper for at fjerne lugtgener. Døjer du med møl, kan du vælge at få mølimprægneret dit tæppe, så du er sikker på, at dit tæppe ikke bliver offer for et mølangreb. Kontakt os for at høre om vi kan hjælpe med dit tæppe.

Møbel- og Tæpperenseriet

Kontaktinfo

Ryttermarken 2B, 3520 Farum

+45 44 99 41 41

[email protected]

Åbningstider

Mandag 7.00 - 17.00
Tirsdag 7.00 - 17.00
Onsdag 7.00 - 17.00
Torsdag 7.00 - 17.00
Fredag 7.00 - 17.00
Weekend LUKKET